Fi

1 huoneen asunto 29 m² kaupungissa Tampere

Vellamonkatu 12 B, 33100, Tampere, Tammela

Koko:
29 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
90046

Vellamonkatu 12 B


UUDISKOHDE

Aivan Tampereen keskustan tuntumaan, perinteisiin Tammelan maisemiin valmistuu 1.5.2022 Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 33. Kävelymatkan päässä kohteesta ovat niin Kaupin luontopolut, Näsijärven ranta kuin myös legendaarinen Tammelantori, jonne voi vaikka mennä nauttimaan aamukahvit kesäaamuisin.

Yhdeksänkerroksinen yhtiö koostuu 65 asunnosta. Huoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita kooltaan 22,5 m2- 46,5 m2. Materiaalivalinnat ovat nykyaikaiset ja tyylikkäät. Asuntojen lattiat ovat vinyylilankkua, seinät maalatut ja kylpyhuoneet laatoitettu. Kylpyhuoneissa on asunnon sähköön liitetty mukavuuslattialämmitys. Yksiöiden keittiöissä on induktiotaso, mikro-uuniyhdistelmä ja pöytämallin astiapesukone, ja kaksioissa sekä kolmioissa induktiotaso, erillisuuni sekä astianpesukone.
Kaikissa asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke, ja ensimmäisen kerroksen asunnoissa on terassi.

Yhteisinä tiloina on kellarikerroksessa sijaitseva pesula, kuivaushuone sekä jokaiselle huoneistolle oma irtaimistovarasto. Ensimmäisessä kerroksessa on myös lastenvaunuvarasto. Lisäksi ylimmässä kerroksessa on yhteisinä tiloina oleskelutila, saunaosasto sekä kattoterassi, jolta avautuu upeat maisemat Tammelan ylle.
Vuokraan sisältyy 50 M laajakaista. Erikseen vuokrattavana myös rajallinen määrä autohallipaikkoja hintaan 100 €/kk.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä 11 kk sopimuksen alkamisesta. Vakuus 1 kuukauden vuokran suuruinen. Lemmikit sallittu, tupakointi kielletty huoneistossa, parvekkeilla sekä yleisissä tiloissa. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan laajan kotivakuutuksen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse.

Asuntohakemus ja muut vapaat kohteemme löydät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Newsec Asuntovuokraus, puh. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot].

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.