ad
Fi

Vuokraa 1 makuuhuoneen asunto, 35 m² paikassa Helsinki

Villiruusunkuja 3 A, 00980 Helsinki

Edullinen: keskimääräinen markkinahinta

870 €
870 €
870 €
Edullinen kiinteistö keskimääräiseen markkinahintaan. Täydellinen tarpeisiisi.
Pinta-ala:
35 m2
Makuuhuoneet:
Kylpyhuoneet:
1 kylpyhuone
Kohteen tyyppi:
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4625240

Villiruusunkuja 3 A 23


Asunto sijaitsee Vuosaaressa, merellisessä Aurinkolahdessa, kahden viihtyisän puiston kupeessa. Viihtyisällä ja suositulla alueella on runsaasti viheralueita kuten Uutelan ja Kallahden ulkoilualueet. Vuosaaren urheilu- ja kulttuuripalvelut ovat lähellä, samoin kauppakeskus Columbus. Aurinkolahdessa on oma uimaranta, pienvenesatama sekä rannan ja talojen välissä viehättävä rantabulevardi. Vuosaaren metroasemalta pääset keskustaan parissakymmenessä minuutissa.

Vuokrasopimuksiimme on [PIILOTETTU] alkaen sisältynyt asuinhuoneistojen sisätiloja sekä huoneistoparvekkeita, -terasseja ja -pihoja koskeva tupakointikielto. Tähän kohteeseen Helsingin kaupunki on lisäksi asettanut tupakkalain mukaisen tupakointikiellon kaikille huoneistoparvekkeille ja huoneistopihoille.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tämä kiinteistö on kiinteistösähkön käytöltään täysin hiilineutraali. Kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä, pääosin kotimaisella tuulivoimalla 1.1.2023 alkaen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti!
Esittelemme asuntoja vain hakemusten perusteella valituille hakijoille. Mikäli tarvitset neuvoja hakemuksen täyttämiseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme [PIILOTETTU]


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Helsinki

Makuuhuoneet: 1

Kylpyhuoneet: 1

Pinta-ala: 35 m2

Hinta: 870 €

Vuokravakuus 870 €

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 24 €

ad

Etsitkö halpaa Asunto paikasta Helsinki?