tällä haulla löytyi 6 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
0 €
2500 €
1
8
Näytä 6 tulosta
Hakuvahti - täysin ilmainen: Vastaanota sähköposti-ilmoitus uusista toiveitasi vastaavista ilmoituksista
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot kaupungissa Imatra - katso kaikki vapaat asunnot kaupungissa Imatra täältä

Järjestys:
ad
Imatra
Koko
50 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
499 €/kk
Lue lisää
Imatra
Koko
73 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
575 €/kk
Lue lisää
Imatra
Uusi!
Koko
32 m2
Makuuhuoneet
1
Tyyppi
Asunto
320 €/kk
Lue lisää
Imatra
Koko
60 m2
Makuuhuoneet
1
Tyyppi
Asunto
555 €/kk
Lue lisää
Imatra
Koko
63 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
620 €/kk
Lue lisää
Imatra
Koko
90 m2
Makuuhuoneet
4
Tyyppi
Asunto
630 €/kk
Lue lisää
Samankaltaiset haut

Vuokra-asunnot Imatra - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Imatralla

Imatra on noin 26 000 asukkaan kaupunki Etelä-Karjalassa, Venäjän rajalla, Saimaasta Laatokkaan asti virtaavan Vuoksen varrella. Monelle ikoninen Imatran tunnusmerkki on Imatrankoski, joka muodostuu Vuoksen vesistöön juuri kaupungin kohdalla. Imatrankoski onkin Suomen suurin koski ja sitä tituleerataan jopa Suomen vanhimmaksi matkailunähtävyydeksi. Koskea tultiin ihmettelemään aina Suomen rajojen ulkopuolelta saakka, mutta se kuivui hiljalleen Imatrankosken voimalan valmistuttua 1920-luvulla.  Imatran kaupunki sijaitsee myös vain muutaman kilometrin päässä Saimaan rannoista. Saimaan rannalla sijaitsee muun muassa Imatran kylpylä sekä viehättävä vierasvenesatama. Saimaan läheisyys, kaupungin läpi kulkeva Vuoksi sekä kaupunkia ympäröivä luonto antaa asukkaille ainutlaatuiset ja upeat mahdollisuudet niin kesäisiin kuin talvisiin luontoharrastuksiin aina veneilystä ja kalastuksesta melontaan, hiihtoon ja luisteluun. Imatran valtionhotelli on tunnettu myös ympäri Suomen, ja moni tulee ihailemaan linnamaista rakennusta Vuoksen rannalla ilman yöpymisaikeita. Muita kiinnostavia nähtävyyksiä ovat muun muassa Suomen vanhin luonnonsuojelualue Kruunupuisto, Imatran taidemuseo, Imatran kaupunginmuseo, Alvan Aallon suunnittelema Kolmen Ristin Kirkko sekä ortodoksinen Pyhän Nikolaoksen kirkko. Imatralta on vain seitsemän kilometriä matkaa rajan toisella puolella sijaitsevaan Svetogorskin kaupunkiin. Rajan yli käykin tiuha liikenne molempiin suuntiin. Venäläismatkailijoita saapuu kaupunkiin usein ostosmatkoille ja usein he myös yöpyvät kaupungissa, mikä tuo tärkeitä tuloja alueen elinkeinoelämälle. Muita tärkeitä työpaikkojen luojia paikkakunnalla ovat Stora Enson tehtaat sekä koneenrakennusterästen valmistaja Ovako Imatra Oy Ab. Kaupungin sijainnin vuoksi yksi suurista työllistäjistä on myös Rajavartiolaitos. Jos muutto Imatralle on suunnitelmissasi, tervetuloa tutustumaan kaupunkiin ja löytämään juuri sinun toiveisiisi sopiva vuokrakoti Imatralta!


Vapaat vuokra-asunnot Imatralla 

Vuokrattavat asunnot Imatralla kiinnostavat muun muassa kaupunkiin työpaikkojen perässä muuttavia yksilöitä sekä perheitä. Jos Imatran vapaat vuokra-asunnot kiinnostavat myös sinua, suosittelemme aloittamaan etsinnät kirjautumalla AsuntoVahtiin. Palveluun kirjataan omat kriteerit asuntojen suhteen ja sen jälkeen vahti aktivoidaan. Aktiivinen AsuntoVahti lähettää sinulle sähköpostia, kun kriteereihisi sopivia vuokra-asuntoja Imatralla on ilmoitettu palveluun. Valmistaudu löytämään seuraava, täydellinen vuokrakotisi!


Vuokrakodit Imatralla eri budjeteille

Omasta budjetista ja tarpeistasi riippuen löydät varmasti juuri sinua miellyttävän ja tarpeitasi vastaavan asunnon. Vuokra-asunnot Imatralla koostuvat suurimmaksi osaksi kerrostaloasunnoista, mutta saattaa löytyä myös vuokrattavia rivitaloasuntoja ja omakotitaloja. Jälkimmäiseksi mainittuja on tarjolla kuitenkin vähemmän, joten varaudu etsimään hieman kauemmin. Hyvä puoli on se, että jos vuokralle annetaan omakotitalo, on sen vuokra Imatralla yleensä erittäin kohtuullinen siihen nähden, että saat oman rauhan ja pihan samaan hintaan. Vuokrayksiö Imatralta voi hyvin löytyä alle 400 euron kuukausihintaan ja valikoimaa on mukavasti. Vuokrattavia kaksioita Imatralla löytyy paljon 500 euron molemmin puolin. 3h+k -asuntoja tai sitä suurempia voi vuokrata alkaen 500 eurolla. Kaupungin asuntomarkkinat ovat vuokralaiselle miellyttävät - valinnanvaraa on, ja hinnat eivät ole järjettömiä.


Vuokra-asunto Imatralta juuri sinun tarpeisiisi 

Imatran vuokrattavat asunnot tarjoavat asumisratkaisuja moniin erilaisiin tarpeisiin, vaikka kerrostaloasuntoja vuokrataan kaikkein eniten. Asuntoja on tarjolla niin 1h, 2h, 3h+k sekä myös joitain isompia vuokrakoteja. Jos kaipaat omaa pihaa, käännä katse vuokrattaviin omakotitaloihin ja rivitaloihin. Muuten voit etsiä kerrostaloasuntoa, jossa on oma parveke. Usein kerrostalojen taloyhtiöillä on myös sisäpiha - jos se on hyvin hoidettu, se voi olla myös mukava paikka vaikka juoda aamukahvit kesäaikaan. Moni haluaa oman saunan, mutta aina kerrostaloasunnoista ei sellaista löydy. Usein taloyhtiön sauna helpottaa pahinta saunantarvetta.  Jos etsit vuokra-asuntoa Imatralta lyhytaikaiseen tarpeeseen, vaikkapa työharjoittelun ajalle, kannattaa miettiä myös kalustettua vuokra-asuntoa. Tällöin säästyt huonekalujen muuttamiselta vain lyhyen vuokra-ajan vuoksi.


Oma asunto vuokralle Imatralla

Oman asunnon vuokraus Suomen pienemmissä kaupungeissa ei toki ole yhtä varma tulonlähde kuin suurissa kasvukeskuksissa, mutta yleisesti ottaen sijoitusasunnon omistaminen ja sen vuokralle laittaminen on pitkällä tähtäimellä kannattavaa.  Yleisesti voi sanoa, että mitä parempi on asunnon kunto ja mitä houkuttelevampi sijainti, sitä helpompi on löytää asuntoon luotettavat vuokralaiset, jotka pitävät asuntoa hyvänä ja viihtyvät pidempään. Jos olet siis vasta hankkimassa sijoitusasuntoa, harkitse jotain kaupungin kolmesta taajamasta: Imatrankoskea, Vuoksenniskaa tai Mansikkalaa.  Väliaikaiset vuokra-asunnot ovat kysyttyjä, jos omasta asunnosta on poistuttava yllättäen tai lyhyeksi ajaksi vaikka vesivahingon tai putkiremontin takia. Jos sinulla on tarjolla heti vapaa, kalustettu vuokra-asunto, voit löytää nopeastikin kiireellistä vuokrakotia tarvitsevat vuokralaiset. 


Löydä vuokra-asunto Imatran seudulta

Eniten asunnon etsijöitä kiinnostavat Imatrankoskella eli Imatran keskustassa sijaitsevat vuokra-asunnot. Imatrankosken alueelta löytyvät tärkeimmät liiketilat ja palvelut, ja sieltä löytyy lähinnä kerrostaloasutusta. Alueella sijaitsee myös Valtionhotelli sekä Kruunupuisto ja siellä järjestetään jokakesäiset Big Band -festivaalit.  Vuokra-asuntoja voit löytää myös Mansikkalan ja Vuoksenniskan alueilta, joita kutsutaankin Imatran toisiksi keskustoiksi. Mansikkalasta löytyy kattavien palvelujen lisäksi muun muassa rautatieasema, suuria päivittäistavarakauppoja sekä kauppakeskus. Mansikkalan alueella on myös paljon kerrostaloasutusta. Vuoksenniska sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Imatrankoskesta, ja sisältää myös hyvät peruspalvelut sekä asuinmuodoista niin kerrostaloasuntoja, rivitaloja kuin omakotitaloja. Asuminen Imatralla voi siis olla kaupunkimaista, mutta samalla olet aina lähellä luontoa ja vesistöjä. Tutustu ensin asuinalueisiin ja vuokra-asuntotarjontaan rauhassa, ja aseta AsuntoVahti vahtimaan Imatran vapautuvia vuokra-asuntoja. Vahti lähettää sähköpostilla ilmoituksen, kun kriteereitäsi vastaavia asuntoja on ilmoitettu sivustollemme. Tervetuloa löytämään unelmiesi vuokrakoti Imatralta!{"slug":"imatra","title":"Imatra"}
imatra