Opas: Ohjeita uuden kotisi sisustamiseen

Viimeisin päivitys: keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Kotimme on kotimme. Tämän takia on tärkeää, että kotimme kuvastaa keitä me olemme. On tärkeää, että tunnemme olomme kotoisaksi ja turvalliseksi. Tämä on helppo tehdä. Kaikki tapahtuu sisustamisen kautta. Siksi on tärkeää, että kulutat aikaa siihen paljon. Saat täältä inspiraatiota uuden kotisi sisustamiseen. 

JOKAISEN HUONEEN SISUSTUS

Kaikissa kodeissa on eri huoneita ja ne pitää sisustaa eri tavalla. Makuuhuone pitää olla erilainen kuin lastenhuone. Tämän takia on hyvä olla strategia valmiina jokaiselle huoneelle.

KALUSTETTU KOON MUKAAN

Meillä kaikilla on erilaiset ja erikokoiset kodit. Siksi meillä on tilaa myös eri tavalla. Tilat vaihtuvat paljon talosta vuokra-asuntoon. Pienissä huoneissa sinun yleensä pitää ajatella luovasti. Muun muassa tämän takia makuuhuone pitää sisustaa pienemmällä sängyllä eikä parisängyllä. Tässä on kyse sen miettimisestä, mihin sinulla on tilaa.

TEE SISUSTUKSESTA PERSOONALLISTA

Mitä tulee sisustukseen, on tärkeää tehdä siitä persoonallista. Jos sinulla on uusi koti, on tärkeä saada vähän persoonallisuutta siihen. Jos et tee näin, et välttämättä tunne oloasi kotoisaksi. Kotisi persoonalliseksi tekemiseen on monta tapaa. Yksi on kuvien kautta. Kuvin avulla on helppo näyttää, kuka täällä asuu. Samaan aikaan on kiva pitää muistoja esillä.

SAA INSPIRAATIOTA SISUSTUKSEEN

Inspiraation lähteitä on monia sisustukselle. Ne ovat kaikki hyviä ideoita, mitä tulee sisustukseen. Vain muutamalla klikkauksella netissä, voit löytää paljon inspiraatiota. Ei ole väliä mikä huone se on. Tämän takia on aina hyvä idea tutkia netissä. Tällä tapaa myös löydät mistä pidät ja mistä et pidä.

INSPIRAATIOTA TOISILTA

Etsimme inspiraatiota jatkuvasti. Tämä tapahtuu myös kotona toistemme kanssa. Siksi onkin helppoa saada inspiraatiota toisiltamme ja nähdä mikä toimii toisissa kodeissa. Tällä tavalla voit tuoda sen omaankin kotiin ja nähdä toimiiko se.

LUOTA ITSEESI JA TYYLIISI 

Sisustus voi olla hyvin henkilökohtaista. Meillä jokaisella on oma uniikki tyylimme. Joskus voi olla vaikeaa erottua joukosta. Mutta joukosta erottuminen on hyvä asia, koska niin näytät kuka olet. Aivan kuten voit ilmaista itseäsi vaatteilla, voit tehdä sitä myös kotisi kautta. Sinun pitää vain olla enemmän diskriminoiva avusta jota kysyt muilta. Sinun itse pitää asua kodissasi, joten sinä päätät.

Etsitkö vuokra-asuntoa? Etsi 4 841 vuokrakohteen joukosta
Etsi nyt