Ohjeita uuden kotisi sisustamiseen

Latest update: June 13, 2024

Asuntomme on kotimme. Siksi on tärkeää, että se kuvastaa keitä olemme. Koti on paikka, jossa tunnemme olomme kotoisaksi ja turvalliseksi. Tämä on helppo järjestää. Kaikki on kiinni sisustuksesta. Tästä syystä sisustukseen kannattaa panostaa. Lue tämä artikkeli, ja saa inspiraatiota uuden kotisi sisustamiseen. 

JOKAISEN HUONEEN SISUSTAMINEN

Kaikissa kodeissa on huoneita, jotka pitää sisustaa eri tavalla. Makuuhuoneessa on erilainen tunnelma kuin lastenhuoneessa tai kylpyhuoneessa. Siksi jokaiselle huoneelle on hyvä olla valmiina oma strategia sisustamista varten.

KALUSTETTU KOON MUKAAN

Meillä kaikilla on erilaiset ja erikokoiset kodit. Siksi meillä on myös eri määrä tilaa. Tilan määrä vaihtelee paljon talosta vuokra-asuntoon. Pieniä huoneita varten täytyy yleensä käyttää hieman enemmän luovuutta. Esimerkiksi makuuhuoneeseen saattaa joutua hankkimaan pienemmän vuoteen parisängyn sijaan, jotta meikkipöytä ja vaatekaappikin mahtuvat. Tässä on kyse tilan priorisoimisesta siihen, mikä on sinulle tärkeintä. 

TEE SISUSTUKSESTA PERSOONALLINEN

Tärkein asia sisustuksessa on, että se on persoonallinen. Jos sinulla on uusi koti, haluat saada sen tuntumaan omanlaiseltasi. Muutoin et välttämättä tunne oloasi kotoisaksi etkä pysty kunnolla rentoutumaan kotonasi. Personalisointiin on monta tapaa. Yksi yleisimmistä on kuvien hyödyntäminen. Kuvien avulla on helppoa näyttää, kuka täällä asuu. Samaan aikaan on mukavaa pitää muistoja esillä. 

SAA INSPIRAATIOTA SISUSTUKSEEN

Sisustukseen voi löytää inspiraatiota monesta paikasta. Kaikki ideat ovat yhtä hyviä, mitä sisustukseen tulee. Vain muutamalla klikkauksella netistä löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja riippumatta siitä, mikä huone on kyseessä. Siksi on hyvä idea tutkia ja ottaa vaikutteita netistä löytämästäsi sisällöstä. Näin saat myös paremman kuvan siitä, mistä pidät ja et pidä. 

INSPIRAATIOTA TOISILTA

Etsimme inspiraatiota jatkuvasti. Sitä tapahtuu myös toisten kotona vieraillessa. On helppoa saada inspitaatiota toisiltamme ja nähdä, mikä toimii toisten kodeissa. Näin voit kokeilla joitakin ideoita omassa kodissasi ja selvittää, toimivatko ne myös toisenlaisessa ympäristössä. 

LUOTA ITSEESI JA TYYLIISI 

z-lib

Sisustus voi olla hyvin henkilökohtaista, sillä meillä jokaisella on oma uniikki tyylimme. Joskus joukosta erottuminen voi tuntua raskaalta, mutta se on useimmiten hyvä asia. Niin voit kertoa muille, kuka oikein olet. Aivan kuten voit ilmaista itseäsi vaatteilla, voit tehdä sitä myös kotisi kautta. Sinun tarvitsee vain keskittyä enemmän omiin ideoihisi sen sijaan, että kysyisit apua muilta. Sinä olet loppujen lopuksi se, joka kodissasi asuu, joten sinä päätät.

Are you looking for a rental? Search among 9,251 available rentals
Search now