tällä haulla löytyi 5 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
0 €
2 500 €
1
8
Näytä 5 tulosta
Hakuvahti - täysin ilmainen: Vastaanota sähköposti-ilmoitus uusista toiveitasi vastaavista ilmoituksista
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot kaupungissa Iisalmi - katso kaikki vapaat asunnot kaupungissa Iisalmi täältä

Järjestys:
Iisalmi
Koko
55 m2
Huoneet
2
Tyyppi
Asunto
520 €/kk
Lue lisää
Päiviönkatu 26 A
Iisalmi
Koko
65 m2
Huoneet
3
Tyyppi
Asunto
650 €/kk
Lue lisää
Iisalmi
Koko
63 m2
Huoneet
2
Tyyppi
Asunto
610 €/kk
Lue lisää
Iisalmi
Koko
65 m2
Huoneet
3
Tyyppi
Asunto
650 €/kk
Lue lisää
Uusi!
Iisalmi
Koko
58 m2
Huoneet
2
Tyyppi
Asunto
575 €/kk
Lue lisää
Samankaltaiset haut

Vuokra-asunnot Iisalmi - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Iisalmessa

Iisalmi on reilun 20 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Savossa, Poroveden äärellä. Sitä ympäröivät vesistöt ja metsät, jotka tekevät vapaa-ajasta ja asumisympäristöstä antoisan. Iisalmen alueella onkin jopa yli 100 järveä. Iisalmi koostuu monista pienistä saarista, niemistä ja lahdenpoukamista ja sen vuoksi sille on kertynyt rantaviivaa yli 700 kilometriä. IIsalmen naapurikuntiin lukeutuvat Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Vieremä.

Kaupunki perustettiin virallisesti vuonna 1891, mutta alueella on kuhissut jo pitkään sitä ennen - Iisalmen pappila perustettiin jo vuonna 1627, ja kauppalaksi se ylennettiin vuonna 1860. Iisalmella oli aikanaan tärkeä rooli Pohjois-Savon kaupallisena keskuksena. 1900-luvun alussa rakennettu rautatie vauhditti kaupungin kasvua. Viimeisten vuosikymmenten aikana Iisalmen väkiluku on ollut laskusuuntainen, mutta kaupungissa on käynnissä monia hankkeita, joiden tarkoituksena on lisätä kaupungin elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta. 

Suurimpiin Iisalmen seudun yrityksiin työllistämisvoiman perusteella kuuluvat tänä päivänä virvoitusjuomatehdas Olvi Oyj, kaiutinvalmistaja Genelec, sekä kaivosajoneuvoja valmistava Normet Oy sekä erikoisajoneuvojen, kuten ambulanssien ja pikkubussien valmistaja Profile Vehicles. Monet näistä yrityksistä ovat suuria vientiyrityksiä, joka onkin iso valtti Iisalmen kunnalle. 

Iisalmessa sijaitsee Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampus, jossa on mahdollisuus opiskella muun muassa sairaanhoitajaopintoja, sosionomin opintoja, agrologiaa ja konetekniikkaa. Savon sekä Ylä-Savon ammattiopistoissa voi opiskella ammattiin johtaviin tutkintoihin. Iisalmessa opiskelijana voi nauttia laadukkaiden opintojen lisäksi lyhyistä välimatkoista, edullisesta asumisesta ja hyvistä harrastusmahdollisuuksista.

Iisalmessa on huikea määrä järviä, joista suurimpiin lukeutuvat Haapajärvi, Nerkoonjärvi, Porovesi ja Onkivesi. Lisäksi Iisalmessa on monimuotoista ja suojeltavaa luontoa, josta kielivät myös kaupungin useat Natura-alueet. Luonto ja järvet tarjoavat monenlaisia harrastusmahdollisuuksia niin kesä- kuin talviaikaan. Kesällä voit veneillä, käydä kalastamassa tai soutelemassa ja tietysti uimassa, harrastaa melontaa tai sup-lautailua, sekä vain viettää aikaa veden äärellä rantapäivän, patikoinnin tai piknikin merkeissä, tai kesämökillä, jos sellaisen sattuu Iisalmen seudulta omistamaan. Talvella luonto järvineen tarjoaa mahdollisuuksia hiihtoon ja luisteluun, lumikenkäilyyn ja muihin talvilajeihin. 

Iisalmen tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat mm. kirjailija Juhani Ahon museo, jossa voi ihmetellä jopa 500 Ahon suvulta ja Iisalmen pappilasta kotoisin olevaa esinettä, Poroveden rannalla sijaitseva Ylä-Savon kotiseutumuseo, missä voi tutustua entisajan talonpoikaiskulttuuriin sekä eri puolilta Ylä-Savoa siirrettyihin vanhoihin rakennuksiin, 1779 valmistuneella Iisalmen Vanhallakirkolla sijaitseva Vanhankirkon museo ja Olvin panimomuseo. Myös Iisalmen kulttuurikeskus ja Iisalmen kauppahalli ovat suosittuja kohteita. 

Jos muutto Iisalmeen on sinulle pian ajankohtainen, aloita tutustumalla tähän pohjoissavolaiseen kaupunkiin ja sen vuokra-asuntoihin tällä sivustolla. Lue lisää kaupungista ja sen elämänmenosta, sen tarjoamista mahdollisuuksista ja asuntotilanteesta, niin saat paremman kokonaiskuvan tulevasta kotikaupungista, jos Iisalmi ei ole sinulle tuttu ennestään. Lämpimästi tervetuloa löytämään vuokrakoti Iisalmesta!

Vapaat vuokra-asunnot Iisalmessa

Vapautuvat vuokra-asunnot Iisalmessa ovat niin opiskelijoiden, työikäisten kuin eläkeläisten kiinnostuksen kohteena. Korkeakoulujen aloitus luonnollisesti aiheuttaa pienen kysyntäpiikin vuokra-asuntomarkkinoilla, mutta muina vuodenaikoina vuokra-asuntojen kysyntä on tasaisempaa. 

Asuntoja halutaan vuokrata Iisalmesta niin lyhytaikaiseen kuin pitkäaikaiseen tarpeeseen. Toisia kiinnostavat uudisrakennukset ja muuten remontoidut kohteet, toiset ovat mieltyneet vanhempiin kohteisiin, joista huokuu omanlaisensa tunnelma ja ajan patina. 

Vuokra-asuntoja Iisalmessa ei ole tarjolla satamäärin, ja hinta-laatusuhteeltaan ja sijanniltaan kaikkein parhaat vuokrakodit menevätkin nopeasti kaupaksi. Siksi kannattaa aloittaa asunnonhaku mahdollisimman ajoissa, jotta sinulla on aikaa tutustua eri alueisiin ja asuntovaihtoehtoihin, ja voit odotella jonkin aikaa erilaisia vuokrakohteita, joita ilmoitetaan markkinoille. Kun olet saanut tutustua kaupungin vuokra-asuntomarkkinaan rauhassa, on sinulla parempi käsitys siitä, mihin hintaan vuokrataan juuri sen kokoisia asuntoja, jotka kiinnostavat sinua, juuri niiltä alueilta, joilla mieluiten asuisit. Näin kartutat mahdollisuuksiasi valita itsellesi kaikkein parhaat vaihtoehdon Iisalmen vuokra-asuntojen joukosta, ja luultavasti myös uuden kodin etsinnästä sekä sitä seuraavasta muutosta tulee vähemmän stressaava prosessi. 

Jos sinulla on jo tiedossa, että vuokra-asunto Iisalmesta tulee olemaan sinulle pian ajankohtainen, suosittelemme kirjautumaan AsuntoVahtiimme heti kun mahdollista. AsuntoVahdissa voit määritellä, millaista asuntoa olet etsimässä. Kun olet aktivoinut vahdin, se lähettää sinulle sähköpostitse tiedon heti kun kriteerejäsi vastaavia asuntoja tulee vuokralle. Näin sinulla on parhaat mahdollisuudet löytää mahdollisimman hyvin budjettiasi vastaavat, vapaat vuokra-asunnot Iisalmen seudulla, olla tutustumassa uusiin kohteisiin ensimmäisten joukossa, ja löytää itsellesi täydellinen vuokrakoti Iisalmesta.

Vuokrakodit Iisalmessa eri budjeteille

Oma asumisbudjetti on tärkeää olla kirkkaana mielessä kun aloittaa etsimään vuokrattavia asuntoja Iisalmessa. Näin saat asunnonhakuun mahdollisimman tehokkaan startin - tiedät mitä haluat vuokrata (kerrostaloasunnon, rivitaloasunnon, omakotitalon, yksiön tai kaksion) ja tiedät, millainen budjetti sinulla on käytettävissäsi kuukausivuokraan. Tämä helpottaa huomattavasti nopeankin vuokrauspäätöksen tekemistä, jos täydellinen vuokra-asunto Iisalmen seudulla löytyy yllättäen. Tiedät heti, mihin sinulla on varaa, ja täyttääkö kohde kaikki tärkeimmät toiveesi ja tarpeesi. 

Iisalmen vuokra-asuntotarjonta ei ole välttämättä kovin runsasta, mutta kannattaa muistaa, että tarvitaan vain yksi täydellinen asunto, joka vastaa juuri sinun toiveitasi ja budjettiasi. Vuokrayksiöt ja kaksiot ovat selkeästi eniten edustettuina Iisalmen vuokra-asuntotarjonnassa. Yksiön voi saada vuokralle tyypillisimmin 350-450 euron hintahaarukassa, joskin tilavat uudiskohteet tai vastaremontoidut asunnot voivat olla hinnakkaampia. Vuokrakaksiot Iisalmessa annetaan vuokralle tyypillisimmin 500-600 euron hintaan, mutta joskus voit löytää jopa alle 400 euron kuukausivuokralla tarjottavan kaksion. Kannattaa siis todellakin seurata vapautuvia vuokra-asuntoja Iisalmen alueella niin pitkään ennen muuttoa kuin mahdollista - ei voi koskaan tietää, ehkä bongaat jonkin yllättävän helmen. 

Kolmioiden ja sitä suurempien asuntojen vuokrat ovat usein 600-800 euron tienoilla, mutta 3h+k ratkaisun voit löytää vuokralle niin kerrostalosta, rivitalosta kuin esimerkiksi luhtitalostakin. Hyvällä tuurilla saatat löytää vuokrattavan omakotitalon, mutta yleensä niitä ei ole tarjolla vuokralle jatkuvasti. 

Jos asumisbudjettisi ei ole suuri, voi monestakin asiasta, kuten esimerkiksi asunnon parvekkeesta tai saunasta tinkiä. Kannattaa myös laajentaa vuokra-asunnon hakua kauemmas keskustasta, mikä saattaa auttaa löytämään vielä edullisempia asuntoja Iisalmen seudulta. 

Myös asunnon kunto vaikuttaa yleensä vuokrahintaan - asunnon erittäin hyvä kunto yleensä nostaa vuokraa ja huono tai tyydyttävä kunto laskee sitä. Asunnonvuokrausilmoituksissa on yleensä kuvia, joiden perusteella voit tehdä alustavia päätelmiä asunnon kunnosta. On kuitenkin erittäin tärkeää päästä käymään asunnossa ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Silloin näet millaisessa kunnossa asunto oikeasti on, ja onko se kooltaan, sijainniltaan ja tunnelmaltaan sellainen, jossa voit kuvitella viihtyväsi. 

Vuokra-asunto Iisalmesta juuri sinun tarpeisiisi 

Omalle vuokra-asunnolle asetettavat kriteerit ovat juuri niin yksilöllisiä kuin jokainen meistä - joillekin elintärkeä vuokra-asunnon jatke on oma parveke tai terassi, toisille taas koti ei ole täydellinen ilman omaa saunaa. Ensimmäinen toive lienee helpompi toteuttaa, parveke on kerrostaloasunnoissa melko yleinen ominaisuus. Jälkimmäinen toive, eli sauna sen sijaan löytyy usein vain uudemmista asunnoista tai rivi- tai omakotitaloista. Saunomista rakastavien suomalaisten onneksi kuitenkin taloyhtiöissä on yleensä sauna, josta yleensä saa varattua saunavuoron vaikka joka viikko. Ei se tietenkään omaa saunaa täysin korvaa, mutta saattaa tiukassa valintatilanteessa olla ratkaiseva asia, kun olet etsimässä vuokra-asuntoa Iisalmesta. 

Moni toivoo asunnoltaan vehreää ja luonnonläheistä sijaintia, ja usein taloyhtiöillä on sisäpiha, joka voi tuoda myös hyvän lisäannoksen vehreyttä asuinympäristöön. Taloyhtiöissä on eroja, mutta monet taloyhtiöt pitävät hyvää huolta sisäpihoistaan ja kehittävät niitä asukkaiden tarpeiden mukaan. Joskus sisäpihoille rakennetaan vaikkapa istutuslaatikoita, joihin taloyhtiön asukkaat saavat keväällä kylvää hyötykasvien siemeniä, ja joillain taloyhtiöillä saattaa olla sisäpihallaan jopa grillikatos asukkaiden yhteiseen käyttöön. 

Monelle meistä suuri ja toimiva keittiö on kodin sydän, mutta sitten taas opiskelijalle riittää yleensä keittokomero tai keittosyvennys. Pienten lasten, vauvojen tai taaperoikäisten kanssa vuokra-asuntoa etsivät perheet eivät tyypillisesti halua kiivetä kauppakassit käsistä ja lapset vyötäröllä roikkuen monta kerrosta kotiovelleen vaan etsivät hissillistä taloyhtiötä tai ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa vuokrakotia - taikka tyystin erilaista asumismuotoa, kuten rivitaloasuntoa. 

Vuokrattavat omakotitalot eivät ole kovin yleisiä Iisalmessa, mutta niitäkin tulee toisinaan tarjolle. Jos olet sitä tyyppiä, joka ei halua jakaa kotinsa seiniä muiden kanssa, ei halua kuunnella yläkerran kanta-astujaa, ja arvostaa omaa rauhaa ja omaa pihaa, kannattaa laittaa omakotitalot hakukriteeriksi ja odottaa, että AsuntoVahti ilmoittaa vuokrattavista omakotitaloista Iisalmen seudulla. Yleensä omakotitalot sijaitsevat kauempana keskustan palveluista, mutta sitä omakotiasuja yleensä toivookin. Iisalmessa on kuitenkin mahdollista löytää omakotitalo tai rivitaloasunto kohtuullisen matkan päässä keskustasta, läheltä järven rantaa. Vuokrattavia rivitaloasuntoja Iisalmessa on sen lisäksi yleensä tarjolla enemmän. Vuokrat riippuvat asuntojen neliömäärästä, kunnosta sekä sen sijainnista keskustaan nähden. 

Opiskelija-asunnot Iisalmessa

Iisalmi on mukavan pieni opiskelijakaupunki. Kampuksella kaikki tulevat helposti tutuiksi keskenään, illalla on lyhyt matka harrastuksiin ja tapaamaan ystäviä opiskelijarientoihin. Iisalmen opiskelija-asunnot ovat kysyttyjä etenkin kesällä pääsykoetulosten ratkettua. Iisalmessa on Ylä-Savon ammattiopiston ylläpitämiä opiskelija-asuntoloita sekä Petterinkulman soluasuntoja ja perheasuntoja, mutta monia opiskelijoita kiinnostavat myös Iisalmen yksityiset vuokra-asunnot. Opiskelija on yleensä melko haluttu vuokralainen - nimittäin asunnonomistajat vuokraavat asuntoja enemmän kuin mielellään pitkäaikaiseen vuokraukseen. Uusi opiskelija, jonka opinnot kestävät ainaki 3 vuotta, on silloin hyvin kiinnostava vuokralaiskandidaatti. 

Alivuokraus on myös hyvä tapa löytää opiskelija-asunto Iisalmesta. Jos asunnossa asuva opiskelija on lähdössä lukukaudeksi tai lukuvuodeksi ulkomaille vaihto-opiskelemaan tai toiselle paikkakunnalle työharjoitteluun, saattaa hän haluta alivuokrata asuntonsa toiselle opiskelijalle. Tämä on oiva tilaisuus löytää edullinen ja ehkä jopa kalustettu asunto Iisalmesta, mikä on kaiken lisäksi elämää helpottava ja taloudellinen tapa aloittaa opiskeluaika. Alivuokrauksen huonona puolena voi ajatella sitä että kyseessä on melko varmasti lyhytaikainen vuokra-asunto. Asunnon omistaja palaa lukukauden tai lukuvuoden päätteeksi takaisin asuntoonsa. Siinä kohtaa kuitenkin sinä tunnet jo kaupunkia, sen alueita ja asuntotarjontaa, ja olet vahvemmassa asemassa uuden vuokra-asunnon etsinnässä, kuin ne, jotka sillä hetkellä vielä asuvat toisella paikkakunnalla. Aloita joka tapauksessa uuden opiskelija-asunnon etsintä tarpeeksi ajoissa, jotta et joudu välissä asunnottomaksi

Yksityisten vuokra-asuntojen kyseessä ollessa vuokrasopimus kirjoitetaan suoraan sinun ja vuokranantajan eli asunnon omistajan välille. Yksityiset vuokranantajat vuokraavat yleensä kerrostalokoteja yhden opiskelijan tai pariskunnan tarpeisiin, mutta he voivat tarjota vuokralle myös isompia kerrostaloasuntoja, jopa omakotitaloja, joista kukin opiskelija vuokraa oman huoneen ja muut tilat ovat yhteiskäytössä. 

AsuntoVahti on Iisalmeen opiskelevaan saapuvan, ja vapautuvia vuokra-asuntoja metsästävän hyvä ystävä. Kirjautuessasi AsuntoVahtiin sinun tulee määritellä etsimäsi vuokra-asunnon kriteerit, ja sitten voit odotella vahdin lähettämiä sähköposti-infoja aina, kun hakukriteereitäsi vastaavia asuntoja on ilmoitettu palveluumme.

Oma asunto vuokralle Iisalmessa

Oman asunnon vuokraus on yleisesti ottaen hyvä sijoitus, olipa kyse sitten vuokrauksesta lyhyeksi ajaksi tai pidemmälle aikavälille. Vaikka vuokra-asunto joutuisi joskus olemaan muutaman kuukauden tyhjillään, kasvattaa oman asunnon vuokraus pikkuhiljaa pääomaasi.

Jos omistat asunnon Iisalmen seudulla ja oman asunnon vuokraaminen on mielessäsi, voit saada esimerkiksi kaupunkiin muuttavista opiskelijoista hyviä vuokralaisia. Vasta Iisalmeen muuttanut korkeakouluopiskelija saattaa viihtyä vuokra-asunnossa opintojen ajan eli kolme vuotta vähintään. Opiskelijana usein vuokrataan yksiö, ja jos sinulla on tarjolla kalustettu asunto, se on opiskelijan budjetille yleensä erittäin houkutteleva vaihtoehto. 

Työn perässä Iisalmeen muuttavat perheet, pariskunnat ja yksinelävät saattavat olla kiinnostuneita myös muista asumisratkaisuista. Heitä kiinnostavat todennäköisesti suuremmat asunnot kuin yksiöt, eli kaksiot ja kolmiot, mutta he voivat hyvin etsiä vuokralle myös rivitaloa tai omakotitaloa. Vuokrayksiöt ovat tyypillisesti kaikkein halutuimpia kaupungin keskustassa. Jos asuntosi sijaitsee siis kauempana keskustasta, voi olla mahdollista että löydät vuokralaisen aikaisemmin suurempikokoiseen asuntoon, esimerkiksi kolmioon, kuin yksiöön. 

Vuokranantajana sinua epäilemättä kiinnostaa vuokralaisen maksuvalmius. Luottotietojen tarkistus on normaali käytäntö, suorastaan rutiinitoimenpide ennen vuokrasopimuksen solmimista. Jos käykin ilmi että vuokralainen on menettänyt luottotietonsa, tai että hänellä on jokin muu maksuhäiriö historiassaan, on luonnollisesti pohdinnan paikka, kannattaako vuokrata asunto maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle. Tilanne varmasti aiheuttaa ylimääräistä pohdintaa. Kannattaa tukeutua faktoihin ja selvittää maksuhäiriömerkinnän ajankohta sekä summa ennen kuin tekee johtopäätöksiä vuokralaisen maksukyvystä. Vuokralaisen elämäntilanne ja talous voivat olla tänä päivänä jo aivan eri jamassa kuin maksuhäiriön tapahtuma-aikaan.

Mieti myös, onko määräaikainen vuokrasopimus se, mitä haluat vuokralaiseltasi, vai oletko valmis solmimaan suoraan toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen. Toisinaan mahdollisuus lyhytaikaiseen vuokrasopimukseen saattaa nopeuttaa asunnon vuokrausta, ja tällöin voit jopa mahdollisesti pyytää hieman korkeampaa vuokraa. 

Löydä vuokra-asunto Iisalmen seudulta

Millainen Iisalmi sitten on asuinpaikkana, ja missä siellä erityisesti kannattaa asua? Esittelemme tässä muutaman asuinalueen ja kylän inspiraatioksi vuokrattavan asunnon tai muun kodin etsintään. 

Suosittuja asuinalueita, joista löytyy vuokra-asuntoja Iisalmen keskustassa ovat muun muassa Lintukylä, Kangas, Kirkonsalmi, Savipelto, Papinaho, Makkaralahti, Rohmula ja Lippuniemi. Iisalmen keskusta sijoittuu niemekkeelle, jota ympäröi vesi molemmilta puolilta. Keskustassa asuessa lähellä ovat kaikki kaupungin palvelut terveyskeskuksesta ravintoloihin ja pikkukauppoihin, mutta lähellä ovat myös rannat uinti- ja muine vesiurheilumahdollisuuksineen. Iisalmi on jaettu sympaattisiin kyliin, joiden kyläyhteisöt ovat aktiivisia ja elinvoimaisia. Kylissä panostetaan asukkaiden ja kesäasukkaiden viihtyvyyteen ja kylien toiminnan kehittämiseen.

Hernejärven kylä sijaitsee erittäin kauniissa maisemissa järvien ja kumpuilevan maaston keskellä, mutta lähimpiin taajamiin on vain 20 kilometrin ajomatka. Luonnonharrastajat voivat käydä patikoimassa ja pysähtyä alueen laavuilla. Hernejärven kylästä löytyy myös kyläkoulu. 

Iisalmen pohjoisosassa sijaitseva Iiranta-Partala saa myös ylpeillä yhä toiminnassa olevalla, 1900-luvun alkupuolelta peräisin olevalla kyläkoululla. Iisalmen Pohjoiskylissä asuu yhteensä noin 800 ihmistä, ja alueelta löytyy niin koulu kuin maataloutta sekä metsätalouden yrityksiä. Runnin kylä kuuluu Iisalmen perinnemaisemakohteisiin, ja sieltä löytyvätkin muun muassa tunnetut ja suositut vierailukohteet, Runnin kylpylä ja terveyslähde. Asukkaita ilahduttavat niin kyläkoulu kuin paikallinen päivittäistavaraostoksiin soveltuva kyläkauppa. Sourunsalon alue sijaitsee vain 12 kilometrin päässä Iisalmen keskustasta ja on erityisesti ulkoilijoiden ja muiden innokkaiden liikkujien unelma-asuinpaikka. Kyläyhdistys pitää yllä pururataa ja valaistua hiihtolatua, ja löytyypä alueelta muun muassa laavu ja näkötorni. 

Miltä tahansa Iisalmen asuinalueelta löydät uuden vuokrakodin, ainakin yhdestä asiasta voit olla varma: Iisalmessa luonto ei ole ikinä kovin kaukana ulko-ovestasi. Mitä jos aloittaisit asunnonhaun kirjautumalla AsuntoVahtiin ja aktivoimalla sen omilla kriteereilläsi varustettuna. AsuntoVahti ilmoittaa sinulle heti, kun kriteereitäsi vastaavia asuntoja Iisalmessa ilmoitetaan palveluumme. Tervetuloa löytämään vuokra-asunto Iisalmesta!

{"slug":"iisalmi","title":"Iisalmi"}
iisalmi
×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI