tällä haulla löytyi 9 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
0 €
2 500 €
1
8
Näytä 9 tulosta
Hakuvahti - täysin ilmainen: Vastaanota sähköposti-ilmoitus uusista toiveitasi vastaavista ilmoituksista
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot kaupungissa Kajaani - katso kaikki vapaat asunnot kaupungissa Kajaani täältä

Järjestys:
 
Uitontie 10 A
Kajaani
Koko
51 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
620 €/kk
Lue lisää
Kajaani
Koko
76 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
680 €/kk
Lue lisää
Uitontie 10 B
Kajaani
Koko
78 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
710 €/kk
Lue lisää
Uitontie 10 C
Kajaani
Koko
78 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
710 €/kk
Lue lisää
Uitontie 10 B
Kajaani
Koko
78 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
710 €/kk
Lue lisää
Kajaani
Koko
61 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
795 €/kk
Lue lisää
Louhikatu 10 as 0
Uusi!
Kajaani
Koko
34 m2
Makuuhuoneet
1
Tyyppi
Asunto
580 €/kk
Lue lisää
Kajaani
Koko
78 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
710 €/kk
Lue lisää
Uusi!
Kajaani
Koko
49 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
640 €/kk
Lue lisää
Samankaltaiset haut
 

Vuokra-asunnot Kajaani - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Kajaanissa

Kajaani on vajaan 40 000 asukkaan kaupunki ja Kainuun maakuntakeskus. Se sijaitsee Oulujärven etelärannalla, Kajaaninjoen varrella, jonne sen perusti Pietari Brahe vuonna 1651. Kajaanin naapurikuntiin kuuluvat Paltamo, Pyhäntä, Siikalatva, Sonkajärvi, Sotkamo, Vaala ja Vieremä. Kaupungista on muualle Suomeen hyvät junayhteydet, bussiyhteydet, sekä lisäksi lentoyhteys Helsinkiin Kajaanin lentoasemalta.

Kajaani on historiallinen kaupunki, joka koki kovia toisen maailmansodan pommituksissa, joissa kaupunki tuhoutui pahoin. Jatkosodan jälkeisenä aikana kaupunkia uudelleenrakennettiin vinhaa vauhtia. Tyylikäs ja onnekas pala Kajaanin historiaa, joka on nähtävillä yhä tänä päivänä, on 1831 valmistunut, C.L. Engelin suunnittelema Kajaanin raatihuone. Kuin ihmeen kaupalla tämä kaunis rakennus selvisi sodanaikaisista pommituksista, vaikka moni talo sen ympäriltä tuhoutui täysin. 

Keskellä kaupunkia on yhä jäänteitä vielä kaukaisemmasta historiasta, nimittäin Kajaaninjoen saarella sijaitsevan, 1600-luvun alussa rakennetun Kajaanin linnan rauniot. Sen tarkoituksena oli suojella Ruotsille siirtynyttä Kainuuta. Linnan rakennustyöt keskeytettiin ja sitä käytettiin aluksi vankilana, kunnes Pietari Brahe rakennutti linnasta aatelislinnan saatuaan sen omistukseensa 1650. Suuressa Pohjan sodassa venäläiset kuitenkin räjäyttivät linnan, ja kun Suomi siirtyi osaksi Venäjän keisarikuntaa vuonna 1809, linna ei ollut enää samalla tavoin sotilaallisesti strateginen. 

Monelle tulee Kajaanista mieleen Kainuun Prikaati, eli yksi maavoimien suurimmista joukko-osastoista varusmiesmäärältään. Sen vastuualueena onkin kolmasosa Suomen alueesta. Varusmiehiä Kainuun Prikaatissa on jopa 4000 ja henkilöstöä 500. Kainuun Prikaati on siis erittäin merkittävä työllistäjä Kajaanin seudulla. Muita suurempia työllistäjiä Kajaanissa ovat muun muassa Osuuskauppa Maakunta, metsäteollisuuden logistiikkaratkaisuihin erikoistunut Fin-Terpuu sekä Kajaanin ammattikorkeakoulu. Kajaanissa katsotaan myös tulevaisuuteen, ja siellä muun muassa kehitetään ekosysteemiä suurteholaskennan ympärille. Tässä tärkeää roolia näyttelee Kajaanissa sijaitseva CSC datakeskus, jonne houkutellaan parhaillaan osaajia niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. 

Opiskella Kajaanissa voi korkeakoulutasolla Kajaanin ammattikorkeakoulussa eli KAMK:ssa, jossa on tarjolla myös englanninkielisiä koulutusohjelmia. Kajaanin yliopistokeskus puolestaan tarjoaa erilaista aikuis- ja täydennyskoulutusta, liikuntateknologian koulutusta sekä sosiaalityön maisterikoulutusta. 

Pieneen Kajaaniin mahtuu myös suurta kulttuuria. Sen kaupunginteatteri lukeutuu yhdeksi maan kiinnostavimmista teattereista. Kajaanista löytyy myös vuonna 1957 perustettu Kainuun musiikkiopisto, Kainuun museo sekä Kajaanin taidemuseo. Vuodesta 1976 alkaen Kajaanissa on järjestetty vuosittainen Kajaanin Runoviikko, jonka puitteissa kaupungissa voi nauttia kymmenistä eri tilaisuuksista, runoesityksistä ja muusta sanataiteesta. Tapahtuma järjestetään Eino Leinon hengessä, sillä hän on kotoisin Kajaanista.

Asuminen Kajaanissa on hyvin luonnonläheistä. Kaupunki sijaitsee keskellä Kainuun vaara-aluetta ja Suomenselkää, joiden vuoksi kaupunkia ympäröivä maasto on hyvin vaihtelevaa. Kaupungissa ja sen ympäristössä on valtavasti erilaisia luonto- ja retkeilykohteita niin kevyiden päiväretkien kuin pidempien patikkaretkien harrastajalle. Oulujärvi kutsuu harrastamaan erilaisia vesiurheilulajeja kuten melontaa ja kalastusta, Paltamossa voi harrastaa golfia. Muita suosittuja harrastuksia Kajaanin seudulla ovat muun muassa ratsastus sekä suunnistus, mihin alueen vaihtelevamaastoiset metsät tarjoavat hienot puitteet. Vuokatin laskettelukeskus on vain lyhyen matkan päässä Kajaanin keskustasta, ja talvella alueella on mainiot hiihtoladut ja luistelumahdollisuudet. Sijaitseepa Kajaanissa myös ihka oma Vimpelinvaaran laskettelurinne, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1950. 

Kajaanin viehättävistä puitteista sekä eläväisestä ja kulttuuripitoisesta asuinympäristöstä huolimatta asukasluku on laskenut jo pitkään, kun nuoret muuttavat suurempiin kaupunkeihin. Kajaani onkin ottanut asiakseen kehittää kaupunkia ja sen elinkeinoja niin, että se olisi entistä vetovoimaisempi niin Suomen sisällä kuin kansainvälisestikin. 

Jos sinulla on suunnitelmissasi muutto Kajaaniin, olet oikeassa paikassa. Kajaani ja sen vuokrattavat asunnot tulevat sinulle tutuksi tällä sivustolla. Tervetuloa etsimään ja löytämään täydellinen vuokra-asunto Kajaanista!

Vapaat vuokra-asunnot Kajaanissa

Kajaanin väkiluku on viime vuosina ennemmin vähentynyt kuin lisääntynyt ja kaupunki on kärsinyt muuttotappiosta kun nuoret muuttavat opiskelujen tai töiden perässä suurempiin kaupunkeihin. Siksi Kajaanin vapaat vuokra-asunnot eivät ole olleet ehkä niin kysyttyjä, kuin etelän jyrkemmin kasvavissa kaupungeissa. Kysyntää kuitenkin on, ja sen oletetaan kasvavan tulevina vuosina. Kaupunkia kehitetään vauhdilla ja siellä panostetaan uusiin, tulevaisuuden aloihin, jotka tulevat lähivuosina kasvamaan ja samalla houkuttelemaan työvoimaa niin Suomesta kuin ulkomailta. Kajaanin korkeakouluissa panostetaan myös koulujen ja elinkeinoelämän yhteistyöhön, jotta opiskelijat saisivat kokemusta työelämästä ja samalla loisivat siteitä Kainuun seutuun jo opiskeluaikana, mikä saattaa edesauttaa työpaikan löytymisessä seudulta opintojen päätyttyä. 

Jos opiskelu- tai työpaikka Kajaanin seudulta löytyy, on seutu äärimmäisen viehättävää asua. Kajaanissa asuminen yhdistää toimivan kaupungin tarjoamat palvelut upeisiin virkistysmahdollisuuksiin. Liikenneruuhkissa ei tarvitse istua, vaan paikasta toiseen liikkuminen käy nopeasti, ja kaupungin alueella matkat taittuvat helposti myös polkupyörällä. Kesällä virkistävä pulahdus Oulujärveen ei ikinä ole kaukana, ja talvella saattavat hiihtoladut lähteä kerrostalosi takapihalta. 

Jos vuokra-asunnot Kajaanissa kiinnostavat ja olet aikeissa aloittaa asunnonhakuprosessin, mikset aloittaisi aktivoimalla AsuntoVahtia? AsuntoVahdin avulla saat ilmoituksen sähköpostiin heti kun sopivia vuokra-asuntoja ilmoitetaan palveluumme. Näin voit itse keskittyä muihin asioihin, ja antaa vahdin tarkkailla Kajaanin vuokra-asuntomarkkinoita puolestasi. 

Vuokrakodit Kajaanissa eri budjeteille

Vuokrattavat asunnot Kajaanissa löytyvät pääasiassa kerrostaloista. Halvimmillaan kerrostaloyksiöt Kajaanissa vuokrataan 450 euron hintaluokassa, ja kalleimmillaan saat pulittaa vuokra-asunnosta 700-800 euroa kuukaudessa, jos kyseessä on hiljattain remontoitu, esimerkiksi 3h +k asunto lasitetulla parvekkeella, ja ehkäpä jopa omalla saunalla.

Olipa vuokrattava asunto minkäkokoinen tahansa, vuokrahintaa määrittäviä tärkeitä tekijöitä ovat asunnon kunto ja rakennusvuosi. Myös Kajaanissa, muiden Suomen kaupunkien tavoin, löytyy asuntoja joiden kunto ei ole aivan priimaa vaan ennemminkin hyvän ja tyydyttävän välimaastossa. Mutta uudempia kerrostaloasuntoja löytyy myös, joissa on tehty viime vuosina vähintään pintaremonttia. On omista mieltymyksistäsi ja budjetistasi kiinni, missä kunnossa haluat vuokra-asuntosi olevan ja paljonko olet valmis siitä maksamaan. 

Omaa budjettiaan kannattaakin pohtia etukäteen, jotta asunnonhaku on suoraviivaisempaa ja tehokkaampaa. Mieti myös, miten tärkeä tekijä vuokra-asunnon sijainti on sinulle. Kajaanissa asut aika varmasti lähellä luontoa, metsää ja rantaa, miltä tahansa asuinalueelta löydät vuokrakodin. Mutta miten tärkeitä sinulle ovat keskustan palvelut, entä missä päin Kajaania työ- tai opiskelupaikkasi sijaitsee ja miten olet ajatellut hoitaa päivittäiset kulkemiset? Onko etäisyys helposti pyöräiltävissä, onko asuinalueelta hyvät bussiyhteydet, vai pitääkö sinun investoida mahdollisesti auton hankintaan? Kaikki nämä tekijät vaikuttavat kokonaisbudjettiisi, josta maksat niin asumiskulut, ruuat, liikkumisen, kuin ylimääräiset menot.

Etsitkö asuntoa lyhytaikaiseen vuokraukseen? Silloin sinun kannattaa varautua maksamaan enemmän vuokraa kuin pitkäaikaiseen vuokraukseen tarkoitetusta asunnosta. Vuokranantaja nimittäin haluaa kattaa ne kustannukset, joita koituu siitä kun hänen täytyy etsiä uutta vuokralaista asuntoon tavallista useammin, tehdä mahdollisesti pintaremonttia tai siivota asuntoa vuokralaisten välillä. Vuokralaisena maksat sen sijaan enemmän vuokraa siitä ilosta, että pääset tarvittaessa vuokrasopimuksesta nopeastikin irti ilman sopimussakkoa. Näin ei toki aina ole asian laita, ja voit löytää vuokra-asunnon toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella myös yleiseen markkinahintaan. 

Vuokra-asunto Kajaanista juuri sinun tarpeisiisi 

Vuokra-asuntoja Kajaanista on tarjolla monenlaisilta asuinalueilta, mutta lähinnä kerrostaloista. Jos etsit vuokrattavaa rivitaloasuntoa tai omakotitaloa, saatat joutua etsimään vähän pidempään. Etenkin silloin kannattaa aktivoida AsuntoVahti, joka tekee etsiväntyötä puolestasi ja ilmoittaa sähköpostitse, kun vapaita rivitaloasuntoja tai omakotitaloja ilmoitetaan vuokralle Kajaanin seudulla. Jos maltat odottaa, voit löytää viehättävän rivitalokolmion vuokralle Kätönlahden alueelta, läheltä rantaa. Tai sitten löydät modernin ja vastaremontoidun 3h+k -asunnon lähempää keskustaa, Karolineburgin kartanon alueelta. Tai ehkä sinulle riittää kompakti vuokrayksiö Lehtikankaalta, tai mukava 50m2 kokoinen kaksio läheltä Hoikanlampea ja Kainuun Prikaatin aluetta. Vaihtoehtoja asumiseen löytyy. 

On pitkälti omista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi kiinni, millä vuokra-asunnon ominaisuuksilla on sinulle eniten merkitystä. Vuokrayksiöt vaihtelevat yleensä 20-40 neliömetrin väliltä, eikä pieneen tilaan mahdu juuri muuta kuin huone, makuualkovi, keittokomero tai tupakeittiö yhdistettynä olohuoneeseen, sekä pieni kylpyhuone. Tilavampi vuokrayksiö voi pitää sisällään isomman keittiön, mutta kaksiot ja sitä suuremmat, kuten 3h, 4h tai 5h +k -asunnot tarjoavat jo enemmän tilaa ja vaihtoehtoja huonejärjestykselle. Silloin asunnosta voi löytyä myös vaatehuone, parveke tai sauna.

Joskus taloyhtiö on panostanut sisäpihaansa, josta voi löytyä esimerkiksi pyykinkuivaustelineet, pöytäryhmiä ja penkkejä, lasten leikkipaikka ja jopa grillikatos. Vaikka vuokra-asunto sijaitsisi kauempana Kajaanin keskustasta, pääsee kaupungissa liikkumaan vaivatta niin bussilla, polkupyörällä kuin omalla autolla. 

Jos Kajaanin vapaat vuokra-asunnot kiinnostavat, kannattaa rekisteröityä AsuntoVahtiimme. Saat sähköpostin, kun toiveitasi vastaavia asuntoja ilmoitetaan palveluumme. 

Opiskelija-asunnot Kajaanissa

Kajaanissa voi opiskella ammattikorkeakoulussa, ammattioppilaitoksessa sekä avoimessa yliopistossa. Joka vuosi kaupunkiin saapuu uusia opiskelijoita, joita kiinnostavat Kajaanin opiskelija-asunnot, mutta myös yksityiset vuokra-asunnot ja muut asumisratkaisut opiskelujen ajalle. 

Vaikka Kajaanissa on tarjolla myös virallisia opiskelija-asuntoja, useita kiinnostavat yksityiset vuokra-asunnot, joita voi löytää lähes joka puolelta kaupunkia, ja tällöin valinnanvaraa niin asunnon koon, varustelun, hintaluokan kuin sijainnin suhteen on huomattavasti enemmän. Yksityiset vuokra-asunnot voivat myös olla valmiiksi kalustettuja, mikä on toiselta paikkakunnalta Kajaaniin opiskelemaan muuttavalle useimmiten taloudellinen helpotus. 

Opiskelijoita kiinnostavat usein myös vähemmän perinteiset asumisratkaisut kuin pelkästään vuokrattavat asunnot. Kimppakämppä on yleinen opiskelijan asumismuoto, tai huone vuokralle omakotitalosta tai suuremmasta asunnosta. Nämä ratkaisut ovat nuorten suosiossa sosiaalisuutensa vuoksi, mutta myös siksi että vaikkapa kimppakämpässä yhden henkilön asumiskustannukset ovat helposti esimerkiksi vuokrayksiön kustannuksia alhaisemmat. Tällöin omat, yksityiset asuintilat sisältävät oman huoneen, ja wc-tilat sekä kylpyhuone, keittiö ja olohuone sekä muut mahdolliset tilat jaetaan muiden asukkaiden kanssa. 

Joskus opiskelijan asumisvaihtoehto on soluasunto tai alivuokraus. Jälkimmäisessä vuokraat asunnon siinä jo asuvalta vuokralaiselta, joka mahdollisesti lähtee vaikkapa opiskelijavaihtoon ulkomaille tai työharjoitteluun toiselle paikkakunnalle. Usein tällainen asunto vuokrataan kalustettuna. 

Opiskelijan asumiskustannuksista riippuen voi vuokra-asuntoon saada opiskelijana valtion asumistukea. Tämä mahdollistaa usein asumisen myös yksin. Moni opiskelija ottaa myös opintojen ohelle osa-aikatyön, jolla saa katettua elämisen kustannuksia ja ehkä jopa tehtyä jotain ekstraa, tai ihan vaan laitettua rahaa säästöön tulevaisuuden varalle. Kajaanissa opiskelija voi kysellä osa-aikatöitä vaikkapa alueen ruokakaupoista tai ravintoloista ja kahviloista.

AsuntoVahti voi olla suureksi avuksi opiskelija-asunnon löytämisessä Kajaanista. Heti kun alat suunnitella muuttoa Kajaaniin, suosittelemme aloittamaan kirjautumisella AsuntoVahtiin ja asettamaan sinne omat kriteerit vuokra-asunnolle. AsuntoVahti ilmoittaa sähköpostitse, kun sopivia asuntoja Kajaanin alueella ilmoitetaan palveluumme ja näin voit olla askeleen edellä muita asuntojahdissa.

Oma asunto vuokralle Kajaanissa

Oman asunnon vuokraaminen Kajaanissa on kannattavaa. Jos sinulla on jo valmiiksi omistusasunto kaupungissa, josta olet itse muuttamassa pois, on oman asunnon vuokraus erittäin varteenotettava vaihtoehto. Mutta sijoitusasunnon hankkiminen Kajaanista ei myöskään ole lainkaan huono idea, vaikka kaupunki ei olekaan yhtä suuri kasvukeskus kuin moni muu suomalainen kaupunki. Kajaanissa asuntosijoittajan puolella ovat nimittäin seuraavat faktat: asuntojen myyntihinnat ovat suhteellisen alhaisia, ja jopa laskussa, samalla kun kaupungin vuokrataso on kuitenkin samaa luokkaa kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Tämä tarjoaa asuntosijoittajalle herkullisen tilanteen saada asunnostaan korkeampaa vuokratuottoa kuin monissa muissa kaupungeissa. 

Kajaanissa voit tosin varautua siihen, että vuokra-asuntoja ei revitä käsistä samalla tavalla kuin vaikkapa suurissa opiskelijakaupungeissa. Jos siis vuokra-asunto on tyhjillään joitain kuukausia ennen uuden vuokralaisen löytymistä, ei kannata hermostua. Jos sinulla on kerrostaloyksiö tai kaksio tarjottavana vuokralle lähellä Kajaanin keskustaa, on sinulla paremmat mahdollisuudet saada asuntosi vuokrattua nopeammin. Erityisesti vuokrayksiöt ovat kysyttyjä Kajaanissa, ja niitä tarjotaan vuokralle liian vähän verrattuna kysyntään.Yksiöt ja kaksiot kiinnostavat niin opiskelijoita kuin työssäkäyviä sekä lapsettomia pariskuntia. Yksiöitä ja kaksioita suuremmat vuokra-asunnot eivät kohtaa täysin samanlaista kysyntää, mutta niillekin on omat markkinansa. Jos perhe muuttaa Kajaanin seudulle, he saattavat etsiä aluksi tilavaa vuokra-asuntoa, rivitaloasuntoa tai omakotitaloa vuokralle. Asetuttuaan sinne he voivat rauhassa tutkia Kajaanin alueen asuntotarjontaa, ja jonain päivänä ehkä hankkia omistusasunnon.

Jos haluaisit antaa vuokralle isomman asunnon tai omakotitalon, oletko miettinyt vuokraamista usealle opiskelijalle? Opiskelija-asuntoja ei yleensä ole tarpeeksi ja yksiöt ovat valtavan haluttuja. Opiskelijoita kiinnostaa usein myös huone vuokralle kimppakämpästä - kalustettuna, jos mahdollista. Jos sinulla on vuokralaisena esimerkiksi kolme opiskelijaa samassa talossa tai asunnossa, voit olla melko varma että sinulla on jonkinlaista tulovirtaa vuokralaisiltasi jatkuvasti. Jos yksi opiskelija on lähdössä, hän löytää helposti toisen tilalleen vuokralaiseksi ja saatat säästyä itse uuden vuokralaisen etsinnältä. 

Jos olet vuokraamassa omaa, Kajaanissa sijaitsevaa asuntoasi, mieti etukäteen millaisen vuokrasopimuksen keston ja sopimusehdot haluat määritellä. Saako vuokralaisella olla lemmikkejä, vai pitääkö niistä sopia erikseen? Kannattaa velvoittaa vuokralainen ottamaan oma kotivakuutus asuntoon sekä tarkastaa lisäksi vuokralaisen maksuvalmius. Joskus on edessä pohdinta, kannattaako asunnon vuokraus luottotiedottomalle tai maksuhäiriöiselle vuokralaiselle. Tällaisessa tilanteessa kannattaa kysellä maksuhäiriön suuruudesta ja ajankohdasta tarkemmin jotta voi saada paremman kuvan vuokralaisen sen hetken maksukyvystä. 

Löydä vuokra-asunto Kajaanin eri asuinalueilta

Kajaanin keskusta palveluineen ja kulttuuritoimijoineen on alue, jonka vuokrattavat asunnot kiinnostavat ylivoimaisesti eniten. Kajaanin muut kaupunginosat ovat kuitenkin myös tutustumisen arvoisia. Asuminen on lähes poikkeuksetta luonnon- ja vedenläheistä, asuitpa missä päin Kajaanin seutua tahansa. 

Keskustan itälaidalla olevan Variskankaan kaupunginosasta löytyy enimmäkseen omakotitalo- ja rivitaloasutusta. Variskankaan vieressä, keskustan eteläpuolella sijaitseva Lehtikangas on rakennuskannaltaan samantyyppistä, joskin joitain kerrostaloja myös alueelta löytyy.

Vielä pidemmälle etelään mentäessä noin 3-4 kilometriä Kajaanin keskustan alapuolella sijaitsee Huuhkajanvaaran asuinalue, missä yhdistyvät hyvät peruspalvelut sekä kuntoilu- ja ulkoilumahdollisuudet. Huuhkajanvaarassa sijaitsee muun muassa Kajaanin Golf Oy - ja Vimpelinvaaran laskettelurinnekin on vain pienen matkan päässä, Vimpelinlammen toisella puolella. 

Hoikankangas on pieni kerrostalovaltainen asuinalue Kajaanin keskustasta etelään, jonka välittömässä läheisyydessä toimii Kainuun Prikaati. 

Kajaanin keskustasta länteen päin mentäessä vastaan tulee Puistola, viehättävä, lähinnä puurakenteisista omakotitaloista ja muutamista kerrostaloista koostuva kaupunginosa. Puistolan Vimpelinlaaksossa sijaitsee myös Kajaanin ammattikorkeakoulu. Kun jatketaan pidemmälle länteen, tulee vastaan suosittu Lohtaja, josta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten koulu, kauppa ja kirjasto. 

Entisen Kajaanin maalaiskunnan kuntakeskus Teppana sijaitsee Kajaanin kaupungin keskustasta pohjoiseen. Teppanassa sijaitsee muun muassa tunnettu hotelli-ravintola Karolineburgin kartano sekä Pöllyvaaran ulkoilualue. Toinen keskustan pohjoispuolella sijaitseva suosittu asuinalue on Kuurna. 

Jos vuokra-asunto Kajaanista on lähitulevaisuuden suunnitelmissasi, aloita projekti kirjautumalla AsuntoVahtiin. Se tekee elämästäsi helpompaa lähettämällä automaattisen sähköpostin sinulle heti, kun hakukriteereitäsi vastaavia vuokrakohteita ilmoitetaan palveluumme. Olet lämpimästi tervetullut löytämään Kajaanin vuokrattavat asunnot - ja oma tuleva vuokrakotisi niiden joukosta!{"slug":"kajaani","title":"Kajaani"}
kajaani
×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI