tällä haulla löytyi 91 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
apartment
1
8
Hae
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot paikassa Kirkkonummi

Järjestä:
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Samankaltaiset haut

Vuokra-asunnot Kirkkonummi - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Kirkkonummella

Kirkkonummi on lähes 40 000 asukkaan kunta Uudellamaalla, Suomenlahden rannikolla. Se on väkilukunsa perusteella Suomen toiseksi suurin kunta, ja sen naapurikuntia ovat Espoo, Vihti, Siuntio ja Inkoo. Kirkkonummi, ruotsinkieliseltä nimeltään Kyrkslätt, on kaksikielinen kunta, jonka asukkaista noin 16% on ruotsinkielisiä. Matkaa Helsinkiin on Kirkkonummelta vain 20-30 kilometriä, joten se kuuluu vahvasti pääkaupunkiseudun työssäkäyntialueeseen. Kirkkonummelta on hyvät juna- ja bussiyhteydet Helsinkiin, ja sieltä käydään töissä muualla pääkaupunkiseudulla, sekä päinvastoin.  Meren rannalla sijaitsevalla Kirkkonummella on kaksi suurta niemeä, Porkkalanniemi ja Upinniemi. Upinniemessä sijaitsee valtakunnallisesti tunnettu merivoimien tukikohta ja varuskunta. Merenrantojen lisäksi Kirkkonummen alueella on paljon järviä sekä luonnonsuojelualueita asukkaiden iloksi. Vapaa-ajanviettomahdollisuudet luonnossa ovat hyvin laajat, ja moni arvostaakin Kirkkonummella asumisessa erinomaista sijaintia pääkaupunkiseudulla yhdistettynä luonnonläheiseen päivittäiseen elämään ja hyviin palveluihin. Jotta löytäisit hinta-laatusuhteeltaan sinulle parhaiten sopivan vuokrakodin, aloita asunnonhaku ajoissa. Siinä oivana apuna toimii AsuntoVahti, joka tarkkailee puolestasi kriteeriesi mukaan vapautuvia vuokra-asuntoja Kirkkonummelta ja ilmoittaa heti sopivien kohteiden löydyttyä. Ota Kirkkonummi ja sen vuokrattavat asunnot haltuun - lämpimästi tervetuloa löytämään oma, täydellinen vuokrakotisi.


Vapaat vuokrakodit Kirkkonummella eri budjeteille

Ota Kirkkonummen vuokrattavat asunnot haltuun selaamalla ensin rauhassa kaupungin vuokra-asuntotarjontaa. Näin saat kuvan siitä, mitä on tarjolla ja mihin hintaan, ja mitkä ovat mahdollisuutesi oman budjettisi rajoissa.  Kirkkonummelta voit löytää vaikkapa valoisan vuokrayksiön luhtitalosta ranskalaisella parvekkeella 600 euron kuukausihintaan Sarvvikin alueelta aivan Espoon rajan tuntumasta, 2h+k -läpitalon asunnon Gesterbyn alueelta lasitetulla parvekkeella alle 600 eurolla, tai 4h+k -kokoisen vuokrattavan omakotitalon Oitmäen alueelta 1500 euron kuukausivuokralla. Mahdollisuuksia on hyvin monenlaisia, mutta hinnoissa näkyy luonnollisesti sijainti pääkaupunkiseudun kyljessä. 


Vuokra-asunto Kirkkonummelta juuri sinun tarpeisiisi 

Suurin osa Kirkkonummen vuokra-asunnoista sijaitsee kerrostaloissa, mutta tarjolla on myös vuokrattavia, tilavia rivitaloasuntoja sekä jopa omakotitaloja. Sinun tehtäväsi on päättää, mistä päin kuntaa haluat vuokrakodin löytää, mikä on budjettisi ja sinulle tärkeimmät vuokrakodin ominaisuudet. Onko etsinnässä vastaremontoitu tai uudiskohde vai etsitkö vanhempaa rakennuskantaa, joka ehkä vuokrataan hieman huokeampaan hintaan. Onko asunnon parveke tai viihtyisä sisäpiha tärkeä elementti, vai viihdytkö keskustakortteleissa, missä tärkeintä ovat lähellä olevat palvelut. Haluatko oma saunan vuokra-asuntoosi, onko keittiön tai kylpyhuoneen koko asunnossa tärkeä, entä liikenneyhteydet asunnolta töihin? Jokaisella meillä on omat tärkeimmät kriteerimme. Päätä, mitkä asiat on pakko saada, ja mistä on mahdollista tinkiä, niin asunnonhaku Kirkkonummelta käy nopeammin.


Oma asunto vuokralle Kirkkonummella

Oman asunnon vuokraus on lähtökohtaisesti hyvä sijoitus. Jos suunnitelmissa on oman asunnon vuokraaminen Kirkkonummella, muista ainakin nämä: tarkasta vuokralaisehdokkaan maksukyky suorittamalla luottotietojen tarkastus. Määrittele myös vuokrasopimustyyppi. Käykö sinulle toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus vai haluatko että vuokrasopimus on aluksi määräaikainen esimerkiksi vuoden verran. Yksityiskohdat kannattaa määritellä vuokrasopimuksessa mahdollisimman tarkkaan, jotta jälkeenpäin sen tulkinnasta ei synny erimielisyyksiä. Toki monesta asiasta voi sopia yhdessä vuokralaisen kanssa, jotta löytyy parhaat mahdolliset käytännöt ja vuokrasuhde saa hyvän alun.


Löydä vuokra-asunto Kirkkonummen alueelta

Suosittuja asuinalueita Kirkkonummella ovat Kirkkonummen keskusta, josta löytyvät monet vuokra-asunnot, ja sen lisäksi mm. Kirkkolaakso, Lindal, Finnsbacka ja Gesterby. Keskustasta etelään päin voit löytää vuokrattavia asuntoja esimerkiksi Abrasinmäeltä, keskustasta itään päin suosittu asuinalue on Laajakallion alue.  Jos Kirkkonummi asuinpaikkana ja sen vuokra-asunnot kiinnostavat, kirjaudu ensimmäiseksi AsuntoVahtiimme. Vahti tarkkailee vapautuvia asuntoja Kirkkonummella puolestasi ja lähettää ilmoituksen sopivien kohteiden löydyttyä. Tervetuloa löytämään juuri sinulle sopiva vuokrakoti!{"slug":"kirkkonummi","title":"Kirkkonummi"}
kirkkonummi