tällä haulla löytyi 16 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
1
8
Hae
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot paikassa Kotka

Järjestä:
ad
ad
ad
ad
ad
Samankaltaiset haut

Vuokra-asunnot Kotka - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Kotkassa

Kotka on reilun 52 000 asukkaan kaupunki Kymenlaaksossa, Suomenlahden rannalla. Kotkan naapurikuntiin kuuluvat Hamina, Kouvola ja Pyhtää. Kotka on Kouvolan jälkeen Kymenlaakson toiseksi suurin kaupunki. Kotkan seutua rikkoo sisämaasta Itämereen laskeva Kymijoki, jonka uomat erottavat mantereesta Hovinsaaren ja Kolkansaaren. Myös Kotkan keskusta sijaitsee saarella, Kotkansaarella. Näiden saarten lisäksi Kotkan suurimpiin saariin kuuluvat Kirkonmaa, Kuutsalo sekä Mussalo, mutta yhteensä Kotkalla on saaria jopa 400 kappaletta. 


Kotkaa voi siis luonnehtia hyvin merelliseksi kaupungiksi, ja se onkin vuosien saatossa toiminut tärkeänä satamakaupunkina, ja yhä tänä päivänä Kotka on Suomen suurin yleissatama. Meri ja joki ympäröivät kaupunkia toimien sen asukkaille niin tärkeänä elinkeinojen luojana kuin virkistyksen lähteenä. Meren lisäksi kaupungin olemusta sanelee myös Kymijoki. Kymijoessa on nimittäin Kotkan kaupungin kohdalla useampia koskia, joista kahdessa, Korkeakoskessa ja Koivukoskessa on vesivoimala. 


Kymijoen kosket olivat yksi syy asutukset tiivistymiseen Kotkan alueelle, Kymijoen suulle jo varhaiskeskiajalla. Kotkansaari, jolla Kotkan keskusta nykyään sijaitsee, on keskiajalta lähtien kuulunut Kyminkartanon maihin, ja 1790-luvulla saarelle rakentui Ruotsinsalmen linnoituskaupunki Venäjän valtion lunastettua alueen itselleen. Näistä linnoituksista ei ole tänä päivänä paljon jäljellä, sillä ne tuhoutuivat suurelta osin vuonna 1855 Krimin sodassa. Jäljellä on tästä Kotkan historian ajasta kuitenkin joitain palasia: Vuonna 1801 rakennettu ortodoksinen Pyhän Nikolaoksen kirkko muistuttaa Ruotsinsalmen linnoituskaupunkin venäläisvaltaisesta asutuksesta. Myös Kyminlinnan linnoitus selvisi tuholta.


Kaupungin sijainti Kymijoen suulla antoi potkua sahateollisuuden kehittymiseen kaupungissa 1870-luvulla, ja vielä ennen vuosikymmenen loppua kaupungissa oli jopa yhdeksän höyrysahaa. Sahat loivat työpaikkoja ja vaurautta, toivat kaupunkiin työläisiä muualta Suomesta ja muista maista, ja vauhdittivat Kotkan teollistumista. Tämän aikakauden peruja on muun muassa yksi Kotkan tämänkin päivän suurista työllistäjistä, Kotkamills Oy:n paperi- ja kartonkitehdas. Toinen suuri työllistäjä on Steveco Oy, joka operoi Kotkan Mussalossa sekä Hietasessa sijaitsevia satamaterminaaleja. Vuonna 2011 Haminan kanssa yhdistynyt Kotka-Haminan satama on Suomen suurin yleissatama. 


Jos opiskelu Kotkassa kiinnostaa, siihen tarjoutuu mahdollisuus Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kotkan kampuksella. Opintotarjonta koostuu muun muassa liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan, tekniikan, matkailun ja merenkulun opinnoista. 


Merellisyys ei tarkoita vain meriteollisuutta, vaan Kotkassa meri näyttäytyy monella muullakin elämänalueella. 1960-luvulta alkaen järjestetty Kotkan Meripäivät on koko perheen kesäinen viikonloppufestivaali. Kotkansaaren eteläosassa Katariinanniemellä sijaitsee Katariinan Meripuisto, josta löytyy myös Fort Katarinan, Ruotsinsalmen merilinnoituksen päälinnoituksen, raunioita. Merikeskus Vellamo sijaitsee Kotkan Kantasatamassa, ja siellä sijaitsevat Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo sekä Merivartiomuseo. Kesäaikaan merimuseon edustalla pääsee tutustumaan myös Suomen merenkulkulaitoksen vanhaan jäänmurtaja Tarmoon, joka palveli Suomen merivoimissa toisen maailmansodan aikana. Lisäksi Kotkassa sijaitsee Maretarium, suomalaisia kalalajeja esittelevä akvaario. 


Meren lisäksi Kotkan kaupungissa on monia viehättäviä puistoja, joista kaupungin asukkaat saavat nauttia arjessaan. Katariinan Meripuiston lisäksi suosittuja viheralueita ovat Sapokan vesipuisto sekä Karhulan jokipuisto. Kotkan kaupungin alueelta löytyy viisi yleistä uimarantaa ja tietysti Kotkan upea saaristo kutsuu kesäisin tutkimusmatkalle. Kaunissaaren idyllinen saaristokylä kutsuu kesäiselle retkelle. Vierailla voi mm. saaristolaismuseossa, ja saarelta löytyy myös kahvila ja ravintoja sekä paikallisia käsitöitä. Rankin linnoitussaarelle pääsee opastetuille kierroksille tutustumaan vanhoihin tykkeihin ja venäläiskasarmeihin. Kukourin pyöreään linnakesaareen tutustuminen on ainutlaatuinen kokemus, ja Varissaaresta löytyy merilinnoituksen raunioiden lisäksi muun muassa hyvä ravintola. 


Asuminen Kotkassa on miellyttävä yhdistelmä toimivaa kaupunkia palveluineen, jota kuitenkin ympäröivät metsät, puistot, joet ja saaristo, joista ammentaa energiaa arkeen. Kaupungilla on myös vahvat kulttuuriset perinteet, ja kulttuurin kehittäminen on huomioitu erityisesti kaupungin strategiassa. Kotka sijaitsee vain 130 kilometrin päässä Helsingistä tarjoten sopivankokoisen yhdistelmän kaupunkia ja palveluja, kulttuuria ja luontoa, työpaikkoja ja opiskelumahdollisuuksia. Jos muutto Kotkaan tai asunnon vaihtaminen Kotkan sisällä on suunnitelmissasi, tervetuloa hankkimaan lisää tietoa tältä sivulta ja löytämään unelmiesi vuokra-asunto Kotkasta.


Vapaat vuokra-asunnot Kotkassa 

Kotkan väkiluku on viime vuosina vähentynyt ennemmin kuin kasvanut, ja vapaita vuokra-asuntoja Kotkassa on tarjolla verraten laaja valikoima. Vuokra-asuntoja kaipaavat syksyn tullen opiskelijat, jotka tulevat opiskelemaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakouluun, mutta myös toisen asteen opiskelijat. Kotkassa on myös suuria teollisuuden ja satama-alan yrityksiä, jotka houkuttelevat työvoimaa Kotkan seudulle. Jonkin verran Kotkaan tapahtuu myös paluumuuttoa. Vuokrattavia asuntoja onneksi on tarjolla monenlaisia ja asuinympäristöjä aina vilkkaammasta kaupunkikeskustasta - joita Kotkasta löytyy jopa kaksin kappalein - rauhallisempiin lähiöihin hyvine palveluineen sekä aina maaseutuasumiseen asti. Valinnanvaraa yleensä siis on - siitä huolimatta parhaat sijainnit ja hinta-laatusuhteeltaan optimaalisimmat asunnot vuokrataan vikkelästi. 


Suosittelemme vuokra-asuntoa Kotkasta haaveilevalle AsuntoVahtiin kirjautumista. Sinun tehtäväsi on kirjata AsuntoVahtiín omat vuokrakodin kriteerisi asunnon koosta, huoneluvusta ja kuukausivuokrasta lähtien, ja vahti ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun kriteereitä vastaava vuokrattava asunto ilmoitetaan palveluun. Tällöin pääset tutustumaan uusiin vapautuviin Kotkan vuokra-asuntoihin  heti ensimmäisten joukossa, tai jopa ennen muita.Vuokrakodit Kotkassa eri budjeteille

Asuntoja tarjotaan vuokralle Kotkan seudulla monenlaisia, joten asunnonhakua helpottaakseen voi olla hyvä idea määritellä etukäteen itselleen tiettyjä rajauksia ja kriteereitä kuten asunnon hinta vs. sinun oma budjettisi. Mieti myös asumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia, ja kuinka paljon olet valmis niissä joustamaan, jotta esimerkiksi saat asunnon parhaalta sijainnilta - entäpä ne täydelliset vuokrattavat asunnot, joita tulee vastaan todella harvoin, joissa yhdistyy kaikki mitä toivoa saattaa? Paljonko budjettisi joustaa, jos kaikki listasi toiveet täyttävä tai jopa ylittävä vuokrakoti tulee tarjolle?


Asunnon sijainti painaa vaakakupissa erityisesti silloin kun asuntoa etsitään pitkäaikaiseen vuokraukseen. Lyhytaikainen vuokra-asuminen sujuu vaikka vähän kaukaisemmalla tai meluisammalla paikalla, mutta kun aiot asua samassa asunnossa pitkään, on sijainti erittäin tärkeä kriteeri vuokra-asunnon valinnassa. Sisustukseen on helpompi vaikuttaa, mutta vuokra-asunnon sijainti on asia, jota on hankalampi muuttaa. Onneksi Kotkassa on monia viehättäviä, luonnonläheisiä ja merellisiä asuinalueita, joissa on toimivat palvelut sekä hyvät liikenneyhteydet Kotkan keskustaan. Vaikka et siis löytäisi omalle budjetille sopivaa asuntoa Kotkansaaren parhaista kortteleista, kannattaa uskaltaa katsella vuokra-asuntoja kauempaakin. 


Vuokra-asunto Kotkasta juuri sinun tarpeisiisi 

Vuokrattavat asunnot Kotkassa ovat perinteisesti hyvin kerrostalopainotteisia. Niissä sen sijaan on valinnanvaraa ominaisuuksien ja sijainnin suhteen, mutta jos etsit nimenomaan omakotitaloa tai rivitaloa vuokralle, on sinun hyväksyttävä mahdollisesti hieman pidempi asunnonetsintäaika. AsuntoVahti tulee silloin erittäin hyvään käyttöön. AsuntoVahtiin voit kirjata, millaista vuokrakotia olet etsimässä, ja saat sähköpostiisi tiedon, kun sopivia asuntoja ilmoitetaan palveluumme. Näin sinun ei tarvitse joka päivä olla itse valppaana tarkastamassa, onko uusia, vapaita vuokra-asuntoja ilmoitettu Kotkan seudulla eilisen jälkeen.


Jos sinua kiinnostavat nimenomaan Kotkan vuokrayksiöt, voit varautua noin 400-600 euron kuukausivuokraan. Yksiön ominaisuudet ovat kompaktimmat ja karsitummat kuin isommissa asunnoissa. Makuuhuoneen sijasta asunnosta löytyy yleensä pieni makuualkovi, keittiön sijasta yksiöissä on useimmiten joko keittokomero tai tupakeittiö sekä pieni kylpyhuone. Uudiskohteet toisinaan yllättävät, ja yksiössä voi olla jopa lasitettu parveke tai sauna. Usein taloyhtiössä on sauna, josta myös vuokralaiset saavat varata saunavuoron. Kotkan vuokrakaksiot ja kolmiot tarjoavatkin jo enemmän valinnanvaraa ja ominaisuuksia. Toisinaan vuokralle tarjotaan myös isompia asuntoja kuten 4h tai 5h+k suuruisia, mutta näitä on tarjolla pienempiä asuntotyyppejä harvemmin. 


Opiskelija-asunnot Kotkassa

Kotkassa sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Xamkin, kampus, mutta Kotkaa ei voi luonnehtia suureksi opiskelijakaupungiksi. Xamk tarjoaa toki monia koulutusohjelmia peliohjelmoinnista aina merikapteenin opintoihin ja Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto eli EKAMI tarjoaa ammatillista koulutusta kaupungissa. Näiden opinahjojen opiskelijat etsivät vuosittain opiskelija-asuntoja Kotkan alueelta.


Toisinaan tutkintoa kaupunkiin suorittamaan saapuvaa opiskelijaa kiinnostavat kalustetut asunnot lyhytaikaiseen vuokraukseen, sillä opiskelijalla saattaa olla mielessään paluu kotiseudulle tai kesätyö toisella paikkakunnalla lukukauden jälkeen. Lyhytaikaisia vuokra-asuntoja voivat opiskelijoiden lisäksi etsiä myös muun muassa työharjoittelijat, jotka saapuvat Kotkaan muista kaupungeista sekä jo Kotkassa asuvat ihmiset, jotka joutuvat etsimään toisen väliaikaisen kodin vaikkapa vesivahingon vuoksi. Jotkut opiskelijat sen sijaan ottavat mielellään asunnon pidempiaikaiseen vuokraukseen ja ovat kiitollisia siitä, ettei heidän tarvitse etsiä uutta opiskelija-asuntoa aina uudelle lukuvuodelle. 


Suosittuja asumisratkaisuja opiskelijalle Kotkassa ovat muun muassa vuokrayksiöt, kimppa-asuminen suuremmassa asunnossa tai talossa sekä soluasunnot. Kotkassa on myös varta vasten opiskelija-asuntoja tarjoavia tahoja, joita voi tiedustella oppilaitosten kautta, mutta monia opiskelijoita kiinnostavat myös yksityiset vuokra-asunnot. Yksityisestä asuntotarjonnasta saattaa löytyä mielenkiintoisia kohteita, joissa viettää ikimuistoiset opiskeluvuodet. Huone vuokralle kommuunista tai suuresta omakotitalosta meren läheisyydessä ei olisi hullumpi ympäristö asua Kotkassa vietettävien opiskeluvuosien ajan. 


Opiskelijan kannattaa pitää mielessä että kalustettu asunto voi olla erinomainen ratkaisu opiskelujen ajalle. Muuttaminen on helpompaa ja kustannukset laskevat kun ei itse tarvitse hankkia asunnon huonekaluja. Alivuokraus on yksi tapa löytää opiskelija-asunto tai huone vuokralle opintojen ajaksi. Jos asunnossa alunperin asuva opiskelija on lähdössä opiskelijavaihtoon, häntä saattaa kiinnostaa vuokrata asuntonsa toiselle opiskelijalle oman poissaolonsa ajaksi, jotta voi itse aikanaan palata tuohon mieleiseen vuokra-asuntoon takaisin.


Jos Kotkan opiskelija-asunnot ovat kiikarissa, suosittelemme kirjautumaan AsuntoVahtiimme ja täyttämään ne kriteerit, joita sinulla on omalle opiskelijakodille. Ole avoin erilaistenkin vaihtoehtojen suhteen, mitä et ehkä aluksi ajatellut. Näin saatat löytää yllättävänkin asumisratkaisun, joka on paljon parempi, mitä uskalsit edes toivoa. AsuntoVahtimme lähettää sinulle sähköpostitse tiedon aina kun hakukriteereitäsi vastaava asunto on ilmoitettu palveluumme. 


Oma asunto vuokralle Kotkassa

Oletko itse muuttamassa muualle ja mietit oman asunnon vuokralle antamista? Tai oletko harkinnut ostaa sijoitusasuntoa Kotkasta? Kotka on asuntosijoittajalle suht hyvä kohde, sillä asuntojen myyntihinnat eivät ole valtakunnan tasoon nähden pilvissä, mutta vuokrataso on kuitenkin asuntojen hintoihin nähden melko hyvä. Kotka ei toisaalta ole opiskelijakaupunkina Suomen vilkkaimpia, joten jokasyksyinen opiskelijoiden asuntopaniikki ei sada samalla tavalla vuokranantajan pussiin niin kuin monessa muussa Suomen yliopistokaupungissa.


Kaikkein halutuimpia ovat pienehköt asunnot Kotkan keskustassa eli Kotkansaarella. Jos olet siis vuokraamassa asuntosi, joka sijaitsee Kotkan keskustassa, on sinulla paremmat mahdollisuudet löytää uusi vuokralainen. Saatat kuitenkin kohdata realiteetin, että joskus uuden vuokralaisen löytäminen saattaa kestää kauemminkin ja tästä johtuen asunto voi joutua olemaan hetken tyhjillään ennen kuin saat uuden vuokrasopimuksen kirjoitettua. Jos sinulla on asunto vuokrattavana Kotkassa, kannattaa harkita myös sen lyhytaikaiseen vuokraukseen tarjoamista. Joskus vuokralaisella saattaa olla jostain elämäntilanteesta johtuen tarve väliaikaiselle asumisratkaisulle, ehkä jopa kalustetulle asunnolle. Tällaisia tapauksia voivat olla vaikkapa oman asunnon putkiremontti tai vesivahinko, työharjoittelu tai työkomennus toisella paikkakunnalla. Jos olet joustava etkä etsi pelkästään vuokralaista, joka on valmis kirjoittamaan vähintään vuoden määräaikaisen sopimuksen, saatat varmemmin pitää asuntosi asuttuna, ja vuokran juoksemassa tilillesi useampana kuukautena vuodesta. Jos vuokralainen vaihtuu tiuhempaan, aiheutuu siitä luonnollisesti enemmän vaivaa ja jopa kuluja, kuin pitkäaikaisesta vuokralaisesta. 


Joka lähestymistavassa on puolensa, plussat ja miinukset, joiden välillä on sinun vuokranantajana puntaroitava ja tehtävä päätökset. Kenelle antaa asunto vuokralle, miten sitovan vuokrasopimuksen tahdot solmia, oletko valmis vuokraamaan asunnon maksuhäiriöiselle tai luottotietonsa menettäneelle, saako asuntoon ottaa lemmikkejä, ja niin edelleen. 


Löydä vuokra-asunto Kotkan keskustasta

Kotkan asuinalueet tarjoavat erilaisia asumismuotoja ja -ympäristöjä moneen makuun. Kotkansaari on ehdottomasti suosituinta asuinaluetta, ja vuokra-asunto Kotkan keskustasta onkin monen ykköstoive. Kotkansaarelta löytyy Kotkan keskusta kaikkine palveluineen, mutta samalla valloittavia puistoja ja rantoja kaupunkikeskustan vastapainoksi. Vetovoimainen saari on koti jopa 10 000 kotkalaiselle. 


Kotkansaarelaisilla on vain lyhyt matka Katariinan meripuistoon ja sen virkistävään Tervaleppälehtoon, Sapokan vesipuistoon, Yrttipuutarha Reduttiin tai Haukkavuoren näkötornille ihailemaan maisemia. Kalliot tekevät maisemasta vaihtelevan ja lokit kiertelevät keskusta-alueilla lisäämässä merellistä vivahdetta. Keskustassa on myös aktiivinen venesatama, josta pääsee myös saaristoliikenteen kyydissä lähisaarille. 


Kiinnostavatko Kotkan keskustan vuokra-asunnot? Jos etsit vuokralle kerrostaloasuntoa, löydät Kotkan keskustasta Kotkansaarelta runsaasti valinnanvaraa. Jos sen sijaan haluat vuokrata jonkin muun asumismuodon, on liikuttava keskustasta kauemmas. Onnekkaimmat voivat tosin löytää vuokralle tarjottavan omakotitalon tai huoneen omakotitalosta Katariinan viehättävästä huvilakaupunginosasta, mutta tällaisia helmiä on vaikea löytää vuokramarkkinoilta. Kannattaa siis laittaa AsuntoVahtiin kaikki suurimmatkin asuntounelmat ylös - ei sitä koskaan tiedä, koska unelmien vuokrakodistasi Kotkassa ilmoitetaan sähköpostiisi.


Kotkan muut kaupunginosat -  löydä seuraava vuokrakotisi

Kotkan keskustasta mantereelle päin lähdettäessä ylitetään ensin Kivisalmi, ja sen jälkeen vastaan tulee Hovinsaaren asuinalue, eläväinen, vanha työläiskaupunginosa, josta voit myös löytää asunnon vuokralle. Hovinsaaresta löytyy monenlaista asuntokantaa - on uudempia kerrostaloja, vanhoja puutaloja sekä pientaloja. Hovinsaaressa sijaitsee myös historiallinen Kyminlinnan linnoitus, ja uimarannat eivät ole koskaan kaukana, sijaitsipa vuokra-asunto missä päin Hovinsaarta hyvänsä. 


Hirssaareen, jonne pääsee Kotkansaarelta siltaa pitkin, rakentui valtavasti uusia asuntoja Kotkan asuntomessujen aikaan vuonna 2002. Hirssaaren jälkeen tulee Mussalo, jossa sijaitsee paitsi Suomen suurin satama, myös muun muassa Ristniemen idyllinen saaristolaiskylä sekä Santalahden luontopolku. Mussalo ja Ristniemi ovat rauhallisia asuinalueita, jotka ovat erityisesti monen lapsiperheen suosiossa.


Lännessä sijaitseva Karhuvuori on suosittu kerrostalovaltainen kaupunginosa. Kerrostalovaltaisuudesta huolimatta alueella on erittäin hyvät ulkoilu- ja luonnossa liikkumismahdollisuudet, ja myös hyvät palvelut alueen asukkaille. Toinen suosittu Kotkan asuinalue keskustan ja Karhuvuoren lisäksi on idässä sijaitseva Sunila. Sunila tunnetaan erityisesti Alvar Aallon suunnittelemista asuinkerrostaloista sekä Stora Enson tehdasalueesta, joka sijaitsee Popinniemen toisella puolella. Sunilan asukkaat pitävät asuinlähiöstään ja arvostavat Alvar Aallon arkkitehtuurin perintöä. Ja kuten Kotkassa niin monen muunkin asuinalueen kohdalla, ei Sunilassakaan ole pitkä matka luontoon tai uimarannalle. 


Valtatie 7:n molemmin puolin sijaitsevat Karhula on myös suosittua asuinaluetta niin omistus- kuin vuokra-asumiseen. Karhulaa sanotaankin usein Kotkan toiseksi keskustaksi. Sen lisäksi että Karhula on eläväinen asuinalue niin asutuksen kuin palveluiden suhteen, sijaitsee siellä paljon työpaikkoja, erityisesti Kymijoen suulle sijoittuvan Karhulan teollisuuspuiston alueella. Karhulasta pohjoiseen sijaitsee Helilä, myös asuinalue hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Perheiden suosiossa ovat vielä enemmän sisämaassa päin sijaitsevat asuinalueet Otsola ja Ristinkallio, joista löytyy sopivasti palveluja, eikä keskusta ole kaukana, mutta Mäntykankaan ulkoilureitit alkavat lähes kotiovelta. 


Kotkasta löytyy monia kiinnostavia asuinalueita, joista esittelimme tässä vain muutaman. Jos Kotkan vuokrattavat asunnot kiinnostavat, kannattaa kirjautua pikimmiten AsuntoVahtiin ja antaa sen alkaa tarkkailla sinua kiinnostavia vuokra-asuntoja Kotkan alueelta puolestasi. Tervetuloa löytämään unelmiesi vuokra-asunto Kotkasta!


Lue lisää vuokraamisesta kaupungissa Kotka!

Suosittelemme, että aloitat kodin etsintäsi Rentolassa mahdollisimman pian, koska useilla eri alueilla maassa Finland on suuri kysyntä vuokra-asunnoille. Käytä ilmaista hakuvahtiamme ja vastaanota sähköposteja, kun uusia koteja on saatavilla kaupungissa Kotka.

Vuokrakohteen kuukausivuokra kaupungissa Kotka on välillä 305 € ja 955 €. Keskimääräinen vuokrahinta neliömetriä kohden on 630 €.

Asuntoluettelossa on 46 vapaita vuokra-asuntoja kaupungissa Kotka. Voit myös etsiä koko luettelostamme, jossa on yhteensä vuokra-asuntoa kaikkialla maassa Finland.

Kotka on erittäin miellyttävä paikka, josta löydät sekä mukavuutta että dynaamista elämää. Tässä kaupungissa on aina jotakin tekemistä, jotakin nähtävää ja jotakin hauskaa ja rentouttavaa.

Tottakai. Jos sinulla on kaikki asiaankuuluvat asiakirjat kuten viisumi kunnossa, voit vuokrata asunnon kaunpungista Kotka samalla tavalla kuin maan kansalaiset.

{"slug":"kotka","title":"Kotka"}
kotka