tällä haulla löytyi 18 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
1
8
Hae
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot paikassa Rovaniemi

Järjestä:
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Samankaltaiset haut

Vuokra-asunnot Rovaniemi - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Rovaniemellä

Napapiirin tuntumassa sijaitseva Rovaniemi on Lapin maakuntakeskus ja alueensa kaupan, koulutuksen ja hallinnon keskittymä, ja väkiluvultaan toiseksi suurin pohjoisen Suomen kaupunki 63 000 asukkaallaan. Koko Suomen kaupungeista Rovaniemi on vasta 17. suurin väkiluvun perusteella, mutta tämä Lapin lakeuksilla sijaitseva Suomen pohjoisin kaupunki on pinta-alaltaan sekä Suomen että Euroopan suurin kaupunki. Ounasjoen ja Kemijoen yhtymäkohdassa sijaitseva Rovaniemi merkitsee monelle eteläisemmässä Suomessa asuvalle porttia Lappiin. 


Rovaniemi toimi jatkosodan aikaan saksalaisten varuskuntakaupunkina, jolloin alueelle rakennettiin paljon saksalaisten toimesta. Lapin sodan jälkeen saksalaisten tekivät vetäytyessään kuitenkin suurta tuhoa polttamalla laajoja alueita kaupungista. Sodan jälkeen alkoi massiivinen, usean vuoden kestänyt jälleenrakennus. Näiden historiallisten tapahtumien johdosta Rovaniemen rakennuskanta on suurimmaksi osaksi uudempaa perua, 1940-luvun loppupuolella ja sen jälkeen rakennettua. Yleisesti Rovaniemen kaupunkikuva on hyvin pitkälti maalaismaisemaa.


Kaupungin kulttuurielämä on verraten vilkasta johtuen muun muassa sen historiasta Lapin maakunnan maakuntakeskuksena. Rovaniemen asukkaat saavat nauttia kulttuurista muun muassa teatterin ja musiikin saralla. Rovaniemeltä on ponnistanut myös useita tunnettuja nykykirjailijoita, kuten Katja Kettu ja Rosa Liksom. 


Rovaniemellä on monta naapurikuntaa. Etelässä sitä reunustavat Posio, Ranua ja Tervola, pohjoisessa Kittilä ja Sodankylä. Itäpuolen naapurikuntia ovat Kemijärvi sekä Pelkosenniemi ja länsinaapureita Kolari, Pello ja Ylitornio.


Rovaniemen ilmasto vaihtelee kauniin mutta yleensä viileän lapin kesän maksimissaan 20 asteen lämpötiloista tammikuun -20 asteen lämpötiloihin. Rovaniemellä asuessa voit siis olla varma että saat kokea kunnolla vuodenaikojen vaihtelut ja lumiset talvet. Talvisin rovaniemeläiset saavat nauttia talvilajien kirjosta täysin rinnoin murtomaahiihdosta lasketteluun ja moottorikelkkailusta lumikenkäilyyn. Kesällä asukkaita vetävät kauniit vesistöt ja lukemattomat patikkareitit sekä marjastusmaastot. Talvella kaamos kestää monta viikkoa, Rovaniemen taivaalla loimottavat revontulet, ja auringonsäteet ovat harvassa. Lapin kesä on vastapainona taianomaisen valkea yöttöminen öineen ja syksyllä tunturimaaston värit loistavat upeissa ruskan väreissä.


1950- ja 1960-luvuilla rovaniemeläisten kova työllistäjä oli uittotoiminta pohjoisen metsäteollisuuden tarvitessa kipeästi lisää raaka-ainetta. Tänä päivänä uittotoiminta on historiaa, ja Rovaniemen suurin työllistäjä on palvelusektori. Rovaniemi on niin kansallisesti kuin kansainvälisesti tunnettu ja rakastettu matkakohde, minne matkailijoita houkuttelee Lapin taianomaiset vuodenajat, kaamos, kovat pakkaset, yötön yö sekä revontulet - mutta lienee suurimpia vetonauloja Rovaniemellä ovat kuitenkin Joulupukin Pajakylä sekä vuodesta 1998 toiminut Santa Park, jotka vetävät vuosittain turisteja niin Suomesta kuin ympäri maailman tutustumaan joulupukin taianomaiseen maailmaan. Joulupukin vierailukohteiden lisäksi Ounasvaaran hiihtokeskus sekä kaupungin matkailijoita palvelevat majoitusliikkeet ovat alueen suuria työllistäjiä. Rovaniemen alueella kuten monissa muissakin Lapin kohteissa kaivataankin usein kausityöntekijöitä vierailijapiikkien aikaan. Rovaniemellä on mitattu kolmanneksi eniten kansainvälisiä yöpymisiä koko Suomessa - se kertoo paljon tämän muuten verrattain pienen kaupungin vetovoimasta. 


Muita kaupungin tunnettuja yrityksiä ovat mm. lasten leikkipuistotelineisiin ja -kalusteisiin erikoistunut Lappset Oy, J. Marttiinin puukkotehdas, asfalttikoneiden valmistaja Kalottikone sekä poronlihan jalostaja Polarica. Opiskelumahdollisuuksia Rovaniemellä edustaa Lapin yliopisto. 


Rovaniemelle pääsee niin autolla, bussilla ja junavuoroilla sekä lentäen. Napapiirillä sijaitseva Rovaniemen lentoasema sijaitsee on Suomen kolmanneksi vilkkain ja sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Santa Parkista. Sen kautta kulkee vuosittain yli 650 000 lentomatkustajaa. Joulun aikaan erityisesti britit ovat hyvin edustettuina Rovaniemelle saapuvissa reittilennoissa. 


Rovaniemen asukkaat elävät siis kaupungin pienestä koosta huolimatta hyvin kansainvälisessä ilmapiirissä, keskellä Lapin puhtainta luontoa. Jos sinä haluat yhdeksi heistä ja muutto Rovaniemelle on lähitulevaisuuden suunnitelmissa, olet oikeassa paikassa. Tutustu Rovaniemeen ja sen vuokra-asuntotarjontaan tällä sivustolla - lämpimästi tervetuloa löytämään oma vuokrakoti Rovaniemeltä.


Vapaat vuokra-asunnot Rovaniemellä

Vapautuvia vuokra-asuntoja Rovaniemellä ei ole tarjolla yhtä paljon kuin monessa suuremmassa Suomen kaupungissa, joten vuokra-asunnon haku kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Rovaniemellä vuokra-asunnon etsinnässä ovat lisäksesi paikalliset, muualta kaupunkiin saapuvat opiskelijat tai erityisesti palvelusektorin työpaikkojen perässä muuttavat. Talvisesonki on Rovaniemellä ehdottomasti suosituinta turistisesonkia laskettelumahdollisuuksien ja lumisten jouluaiheisten kohteiden vuoksi, ja siksi vapaat vuokra-asunnot Rovaniemellä kiinnostavat myös kausityövoimaa, joka muuttaa etelään vain talvikaudeksi esimerkiksi asiakaspalvelutehtäviin Rovaniemen turistikohteisiin tai majoitussektorille.


Parhaat mahdollisuudet löytää sinulle sopivin vuokrakoti on, kun aloitat etsinnät mahdollisimman ajoissa. Siksi suosittelemme kirjautumaan ensitöiksesi AsuntoVahtiin. AsuntoVahdissa voit määritellä, millaista vuokra-asuntoa olet etsimässä, ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, ja tämän jälkeen AsuntoVahti lähettää sähköpostia välittömästi, kun hakukriteereitäsi vastaava asunto Rovaniemellä on ilmoitettu palveluumme. Asettamalla hakuvahdin olet askeleen edellä muita ja edistät mahdollisuuksiasi saada juuri omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi soveltuva vuokra-asunto Rovaniemeltä. 


Vuokrakodit Rovaniemellä eri budjeteille

Rovaniemen vuokra-asuntotarjonta on keskittynyt keskustataajaman alueelle, ja eniten vuokralle tarjotaan kerrostaloasuntoja. Jos siis haaveenasi on omakotitalo vuokralle Rovaniemen alueelta, voit joutua etsimään pidempään tai tyytymään esimerkiksi vuokrattavaan rivitaloon, joita Rovaniemellä on tarjolla jonkun verran enemmän. 


Vuokralle tarjottavien kohteiden selaaminen käy helpoiten kun olet määritellyt itsellesi maksimibudjetin sekä kaikkein tärkeimmät kriteerit asunnolle. Silloin voit reagoida vikkelästi kun tiedät, mihin sinulla on varaa, mitä ominaisuuksia pidät ehdottoman tärkeänä ja mitkä asiat ovat vähemmän tärkeitä.


Rovaniemen vuokrattavista kerrostaloasunnoista eniten edustettuina ovat kaksiot. Näiden jälkeen eniten vuokralle annetaan yksiöitä ja 3h +k -asuntoja. Suurempia vuokra-asuntoja, eli 4h +k tai suurempia, voi Rovaniemeltä ollakin hankalampi löytää jos haluaa asua vuokralla.


Vaikka Rovaniemi ei ole suuri kaupunki ja se sijaitsee kaukana etelän kasvukeskuksista, eivät vuokra-asuntojen hinnat ole erityisen huokeita muuhun maahan verrattuna. Alle 400 euron hintaan ei ole tarjolla kovin monia vuokra-asuntoja, ja suurin osa näistäkin on yksiöitä. Kaksioiden hinnat Rovaniemellä sen sijaan alkavat noin 400 euron tienoilta ja kipuavat aina 800 euron kuukausihintoihin kun kyseessä ovat tyylikkäät uudiskohteet viehättävällä sijainnilla. Kalleimmat yksiöt Rovaniemellä ovat 600-700 euron kuukausihinnoissa, joten on todellakin mahdollista löytää vuokrakaksio yksiötä edullisempaan hintaan. 


Väliaikaiset vuokra-asunnot sen sijaan ovat hinnoittelussa omaa luokkaansa. Jos asuntoa vuokrataan pelkästään lyhyaikaista vuokrasopimusta tarvitseville jotka ovat saapuneet Rovaniemelle esimerkiksi työkomennuksen vuoksi, ovat vuokrahinnat usein monta sataa euroa korkeammat. Tällöin asunto on usein kalustettu ja saat nauttia vapaudesta peruuttaa sopimus koska tahansa ilman taloudellisia seuraamuksia. 


Omakotitaloa tai rivitaloa vuokralle Rovaniemeltä havittelevien kannattaa varautua maksamaan kuukausivuokraa 500-1000 euron väliltä - kaikki riippuu vuokrattavien kohteiden koosta, kunnosta ja sijainnista. 


Vuokra-asunto Rovaniemeltä juuri sinun tarpeisiisi 

Kun aloitat vuokra-asunnon etsinnän, on sinulla varmasti mielessäsi lista toiveita ja kriteereitä tulevalle kodillesi. Jos asunto Rovaniemeltä on saatava kiireellisellä aikataululla, saatat joutua tinkimään joistain ehdoistasi, jotta saat katon pääsi päälle oikeaan aikaan. Suurimmat kriteerit asunnon sijainnin lisäksi, jotka määrittelevät raamit vuokra-asunnon hinnalle, ovat varmasti asunnon koko, kunto ja rakennusvuosi. 


Vuokrayksiöt Rovaniemellä ovat yleensä hyvin kysyttyjä, ja etenkin keskusta-alueella sijaitsevat 1h +k -asunnot ovat erittäin suosittuja koulujen pääsykoetulosten saavuttua. Jos etsit yksiötä vuokralle, kannattaa olla nopea, ja etsiä yksiötä eri aikaan kuin kaikki muut. Esimerkiksi loppukeväästä markkinat ovat yleensä asunnonhakijalla, kun valmistuvat opiskelijat ja talvisen Rovaniemen houkuttelevat kausityöntekijät ovat lähdössä kaupungista pois. 


Kaksioita on kaupungissa tarjolla huomattavasti enemmän kuin yksiöitä, ja aina hinnat eivät edes eroa kovin paljon toisistaan. Vertailen uusien yksiöiden ja pienten, vanhempaa rakennuskantaa olevien kaksioiden hintoja ja huomaat, että voit asua kaksiossa melkein yksiön hinnalla, mutta saat paljon enemmän tilaa itsellesi. Kaksioita Rovaniemeltä tavoittelevat yksinasuvien lisäksi myös pariskunnat. 


Asioita, joita kannattaa pohtia vuokra-asuntoa valitessa on sen sijainti, vuokran määrä, huoneluku sekä asuinpinta-ala. Kaikki edellä mainitut asiat vaikuttavat vuokran määrään sekä tietysti omaan viihtyvyyteesi vuokrakodissa. Entä vuokra-asunnon kunto, riittääkö sinulle hyvä tai tyydyttävä, vai kelpaavatko vain erinomaisessa kunnossa olevat uudiskohteet?


Toisille oma piha on tärkeä, ja tällöin vuokrataan mieluummin omakotitalo tai rivitalo kuin kerrostaloasunto. Kuten todettu, vuokrattavat omakotitalot ja rivitalot ovat kuitenkin vähemmistössä Rovaniemellä, joten voi olla että sinun on tyytyminen kerrostaloasuntoon. Tällöin voi olla mahdollista että sinulla on parveke ja mahdollisesti taloyhtiön sisäpiha. Lapin upea luonto toimikoon pihanasi, jonne on ovelta vain vähän pidempi matka. Saunallinen vuokra-asunto on monen suomalaisen haaveissa, ja varmimmin saunallisen asunnon löytää Rovaniemelle rakennetuista uudemmista kerrostaloasunnoista. Rivitaloissa ja omakotitaloissa saunoja on luonnollisesti rakennettu myös vanhempaan rakennuskantaan.


Aikaisin liikkeellä oleva ja kaupungin vuokramarkkinat tunteva on vahvimmassa asemassa kun vapaita vuokra-asuntoja tulee tarjolle Rovaniemellä. Laita siis kriteerilistasi kuntoon ja valmistaudu toimimaan heti, kun AsuntoVahti ilmoittaa sopivien asuntojen odottavan sinua Rovaniemellä. 


Opiskelija-asunnot Rovaniemellä

Korkeakouluopiskelijoita Rovaniemelle houkuttelee Lapin yliopisto ja sen opiskelumahdollisuudet. Opiskelijoille asuntoja Rovaniemellä vuokraa Domus Arctica -säätiö, mutta kannattaa tutustua myös muuhun Rovaniemen asuntotarjontaan. Etenkin syksyisin kun uudet opiskelijat etsivät kotia itselleen ovat opiskelija-asunnot todella kysyttyjä ja viedään käsistä nopeasti. 


Opiskelijalle Rovaniemi tarjoaa hyvin erilaisen elämyksen kuin esimerkiksi Etelä-Suomen suuret, väkirikkaimmat kaupungit. Täällä opiskelija voi talvisin lähteä hiihtämään ja laskettelemaan tai muihin talvilajeihin kivenheiton päässä sijaitsevaan Ounasvaaraan. Levin laskettelukeskukseenkin on autolla matkaa vain kaksi tuntia. Iltaisin työpöydän ääressä tenttin opiskelua vauhdittavat taivaalla loimottavat revontulet, ja kaupunki kuhisee kansainvälisyyttä, kun turistit eri puolilta maailmaan lentävät joukoin tutustumaan joulupukin taianomaiseen maailmaan.

Rovaniemelle on helppo tulla niin junalla, bussilla kuin lentäen. Lentoasemakin on kaupungin keskustasta vain 8 kilometrin päässä. Opiskelijalle ilahduttavaa on, että kaupungin keskusta on kompakti ja välimatkat lyhyet. Useaan paikkaan pääsee kätevästi pyörällä tai kävellen. Lapin yliopiston pääkampus on vain 2 km päässä keskustasta ja 3 km päässä rautatieasemasta. Opiskelijat saavat lisäksi paikallisliikenteen busseihin huokeammat opiskelijahinnat, mikä on tervetullut etu monelle tuoreelle opiskelijalle. 


Opiskelijan kannattaa harkita monenlaisia asumisratkaisuja. Soluasunto, kimppakämppä, huone vuokralle, alivuokraus, tai perinteisemmät, yksiö tai kaksio ovat kaikki opiskelijoiden mahdollisia tapoja asua opiskelujen ajan. Halutuimmat vuokra-asunnot sijaitsevat Rovaniemen keskustassa. Kysyttyjä ovat niin vuokravälitysfirmojen omistamat kuin yksityiset vuokra-asunnot. Usein opiskelijaa kiinnostavat myös kalustetut asunnot, jolloin omia säästöjä ei tarvitse laittaa huonekalujen hankintaan. 


Jos et ala asunnon etsintään ajoissa, voi ratkaisu olla aluksi väliaikainen vuokra-asunto Rovaniemen seudulta, jossa asuessa jatkat pidempiaikaisen vuokra-asunnon etsintää. Kannattaa siis aloittaa asunnon etsintä välittömästi, kun tiedät että opiskelupaikka Rovaniemellä on varma. Syksyn pääsykoetulosruuhkassa vuokralle tarjotaan huomattavasti vähemmän opiskelija-asuntoja kuin mikä on tarve.  Suosittelemme myös AsuntoVahdin asettamista sivuillemme. Sinne voit kirjata etsimäsi asunnon kriteerit, ja vahti lähettää sinulle sähköpostin kun niitä vastaavia asuntoja ilmoitetaan palveluun. Helppoa ja tehokasta! 


Oma asunto vuokralle Rovaniemellä

Rovaniemi on erinomainen asuntosijoituskohde, ja sijoittunut kärkisijoille jopa kansallisessa vertailussa asuntosijoittajien unelmakaupungeista Suomessa. Oman asunnon vuokraaminen on yleensä hyvä idea, tuotto sijoitukselle on hyvä, eikä vuokralaisen löytäminen pitäisi olla turhan vaikeaa. Rovaniemellä vuokrattavia asuntoja etsivät vuosittain niin opiskelijat kuin työn perässä kaupunkiin muuttavat. Asuntosijoittajan ihannetilanne on tietysti mahdollisimman pitkään vuokra-asunnossa viihtyvä vuokralainen, ja tämä koetetaan usein turvata solmimalla aluksi vuoden määräaikainen vuokrasopimus, joka jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vuokrasopimuksena. Rovaniemelle saapuvat kausityöntekijät voivat kuitenkin olla kiinnostuneita lyhytaikaisesta vuokrasopimuksesta, ja voi olla että saat varmemmin hyvän vuokralaisen ja pidettyä asunnon asuttuna, jos olet valmis vuokraamaan asuntoa myös tilapäiseen tarpeeseen. Kausityöntekijöitä ja opiskelijoita kiinnostavat monesti kalustetut asunnot, jolloin heidän ei tarvitse nähdä vaivaa ja laittaa rahaa uusien kalusteiden hankintaan tai sellaisten muuttamiseen toiselta puolelta Suomea.


Opiskelijat ovat usein kiinnostuneita asunnoista pitkäaikaiseen vuokraukseen, sillä useimmiten yliopisto-opiskelu kestää jopa viisi vuotta, ja opiskelijan kannalta on kätevää, ettei asuntoa tarvitse etsiä jokaiselle lukuvuodelle uudestaan. Toisaalta Rovaniemi ei välttämättä tarjoa opiskelijalle tarpeeksi harjoittelu- tai kesätyömahdollisuuksia, ja tällöin he joutuvat joko luopumaan vuokra-asunnosta tai etsimään alivuokralaisen, josta sovitaan yhdessä vuokranantajan kanssa. Yhteisymmärryksessä tehty alivuokraus voi olla vuokranantajalle helppo ratkaisu verrattuna siihen että sinun tulisi itse etsiä täysin uusi vuokralainen asuntoon. 


Olipa kyseessä asunnon vuokraus perheelle tai yksinasuvalle, opiskelijalle, työssäkäyvälle, eläkeläiselle tai työttömälle, haluat olla varma, että vuokra maksetaan sovitusti tilillesi kuukausittain. Vuokrasopimuksen solmimista ennen on hyvä tehdä vuokralaisen luottotietojen tarkastus. Asunnon vuokraaminen maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle on tilanne, jossa moni epäröi, aivan oikeutetusti. Vuokraat oman asuntosi ja haluat siitä sinulle kuuluvan korvauksen. Kannattaa selvittää, mistä vuokralaisehdokkaan mahdollinen maksuhäiriömerkintä johtuu, sekä millaisesta summasta ja ajankohdasta on kyse. Kun olet muodostanut kokonaiskuvan henkilön tilanteesta, teet viisaamman päätöksen asunnon vuokrauksesta. 


Löydä vuokra-asunto Rovaniemen eri kaupunginosista

Suurin osa rovaniemeläisistä, lähes 90% asukkaista, asuu taajamissa, joita on Rovaniemellä viisi eri aluetta. Suurin osa rovaniemen asukkaista asuu Rovaniemen keskustaajamassa - alue toimii kotina yli 50 000 rovaniemeläiselle. Keskustan alueelta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut, mutta asuinympäristö on silti rauhallinen, joka selittää alueen suosiota. Keskustan eteläosassa sijaitseva Lapin yliopisto vetää paljon opiskelijoita Niemelänkankaan ja Korvaniemen alueelle, missä onkin tarjolla paljon kerrostaloasuntoja vuokralle. Alue on viihtyisää ja siellä viihtyvät myös lapsiperheet. 


Seuraavaksi suosituin asuintaajama on Rautiosaari, joka sijaitsee keskustasta etelämpänä Kemijoessa. Rautiosaarta hallitsee maalaismaisema, ja tunnelma on kylämäinen. Rautiosaaren jälkeen suosituimpia taajamia Rovaniemellä ovat Muurola, Sinettä ja Nivankylä. Muurola sijaitsee vielä etelämpänä kantakaupungista, Kemijoen varrella. Sieltä löytyy omat peruspalvelunsa, päiväkoti ja peruskoulu, mutta esimerkiksi lukiota siellä ei ole, vaan Muurolan asukkaiden täytyy matkata lukioon Rovaniemen keskustaan. Muurolassa on enimmäkseen omakotitaloja mutta myös kaupungin vuokrataloja. 


Sinettä ja Nivankylä sen sijaan sijaitsevat molemmat kaupunkikeskustasta pohjoiseen, Ounasjoen varrella. Alueilta löytyvät peruspalvelut, mutta vaativampien tarpeiden perässä on lähdettävä Rovaniemen keskustaan. 


Vuokrattavat asunnot Rovaniemellä sijaitsevat suurimmaksi osaksi keskustataajamassa. Jos muutto Rovaniemelle on tiedossa ja haluat vuokra-asunnon kaupungista, on sinun siis parempi varautua siihen että tulet asumaan taajama-alueella etkä maaseudulla. Rovaniemen keskustataajaman asunnot ovat kuitenkin yleisesti ottaen rauhallisia ja viihtyisillä alueilla. Koko keskustan sijaitessa kahden suuren joen ja isojen vaarojen välissä, kokee keskusta-asujakin olevansa keskellä Lapin arktista luontoa. 


Jos asuminen Rovaniemellä kiinnostaa ja haluat pitää silmällä vuokra-asuntoja alueella, kirjaudu ensimmäiseksi AsuntoVahtiimme, joka ilmoittaa heti kun hakukriteereitäsi vastaavia kohteita on ilmoitettu palveluumme. Tervetuloa löytämään juuri sinulle sopiva vuokrakoti Rovaniemeltä!Lue lisää vuokraamisesta kaupungissa Rovaniemi!

Suosittelemme, että aloitat kodin etsintäsi Rentolassa mahdollisimman pian, koska useilla eri alueilla maassa Finland on suuri kysyntä vuokra-asunnoille. Käytä ilmaista hakuvahtiamme ja vastaanota sähköposteja, kun uusia koteja on saatavilla kaupungissa Rovaniemi.

Vuokrakohteen kuukausivuokra kaupungissa Rovaniemi on välillä 569 € ja 1 026 €. Keskimääräinen vuokrahinta neliömetriä kohden on 797 €.

Asuntoluettelossa on 16 vapaita vuokra-asuntoja kaupungissa Rovaniemi. Voit myös etsiä koko luettelostamme, jossa on yhteensä vuokra-asuntoa kaikkialla maassa Finland.

Rovaniemi on erittäin miellyttävä paikka, josta löydät sekä mukavuutta että dynaamista elämää. Tässä kaupungissa on aina jotakin tekemistä, jotakin nähtävää ja jotakin hauskaa ja rentouttavaa.

Tottakai. Jos sinulla on kaikki asiaankuuluvat asiakirjat kuten viisumi kunnossa, voit vuokrata asunnon kaunpungista Rovaniemi samalla tavalla kuin maan kansalaiset.

{"slug":"rovaniemi","title":"Rovaniemi"}
rovaniemi