tällä haulla löytyi 11 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
0 €
2 500 €
1
8
Näytä 11 tulosta
Hakuvahti - täysin ilmainen: Vastaanota sähköposti-ilmoitus uusista toiveitasi vastaavista ilmoituksista
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot kaupungissa Salo - katso kaikki vapaat asunnot kaupungissa Salo täältä

Järjestys:
 
Eerikinkatu 5 C 36, Salo, Pahkavuori
Salo
Koko
60 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
520 €/kk
Lue lisää
Salo
Koko
29 m2
Makuuhuoneet
1
Tyyppi
Asunto
380 €/kk
Lue lisää
Salo
Koko
76 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
560 €/kk
Lue lisää
Salo
Koko
60 m2
Makuuhuoneet
-
Tyyppi
Asunto
549 €/kk
Lue lisää
Vanulanpolku 4 C
Uusi!
Salo
Koko
34 m2
Makuuhuoneet
1
Tyyppi
Asunto
480 €/kk
Lue lisää
Salo
Koko
60 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
530 €/kk
Lue lisää
Salo
Koko
77 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
690 €/kk
Lue lisää
Uusi!
Salo
Koko
63 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
650 €/kk
Lue lisää
Uusi!
Salo
Koko
60 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
460 €/kk
Lue lisää
Salo
Koko
76 m2
Makuuhuoneet
-
Tyyppi
Asunto
731 €/kk
Lue lisää
Uusi!
Salo
Koko
39 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
490 €/kk
Lue lisää
Samankaltaiset haut
 

Vuokra-asunnot Salo - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Salossa

Vuonna 1887 kauppalaksi perustettu Salo on reilun 50 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa, Turun ja Helsingin välissä, E18-moottoritien varrella. Salon kaupunki kasvoi nykyisiin mittoihinsa vuoden 2009 kuntaliitoksen yhteydessä, jolloin siihen liittyivät naapurikunnat Halikko, Kiikala, Kisko, Kuusjoki, Muurla, Perniö, Pertteli, Suomusjärvi ja Särkisalo. Kaupunkikuvaa elävöittää Salon läpi virtaava Uskelanjoki, jonka nimi muuttuu kaupungin kohdalla Salonjoeksi. Nykyisen Salon kaupungin naapurikuntia ovat  Kemiönsaari, Koski Tl, Lohja, Marttila, Paimio, Raasepori, Sauvo ja Somero.

Moni tuntee Salon nimenomaan elektroniikkaosaamisestaan, eikä ihme. Kaupungin pitkä historia aluksi radioiden tuotannossa ja myöhemmin myös televisioiden, stereoiden, radiopuhelimien sekä matkapuhelimien tuotannossa alkaa jo 1920-luvulta. Edelläkävijäyritys oli pitkään Salora, jonka televisiot ovat tuttuja monen suomalaisen kodin historiasta. Nokia ja Salora perustivat yhdessä Mobira Oy:n ja myöhemmin komponentteja valmistavan Salcomp Oy:n. Matkapuhelinliiketoiminta nosti Salon seudun työllisyyden uuteen kukoistukseensa, ja kaupungin väkiluku kasvoi tasaiseen tahtiin aina vuoteen 2012 asti. Sen jälkeen Salon väkiluku on kuitenkin ollut pitkään laskusuhdanteinen. 

Kun Salossa sijainnut Nokian tehdas suljettiin vuonna 2012, väheni Salosta lähes 1000 työpaikkaa kuin veitsellä leikaten. Vuonna 2015 Nokian matkapuhelintoiminnan ostanut Microsoft päätti lakkauttaa Salon yksikön, väheni kaupungista jälleen tuhat työpaikkaa. Noiden vuosien aikana väestökato oli suurta, kun Nokian puoleensavetämää väkeä muutti töiden perässä muihin kaupunkeihin. Nyt väestökato on hieman tasaantunut ja kaupungissa kuhisee jälleen monella alalla. Kaupungissa yritetään kääntää muuttotappiota kaikin voimin toiseen suuntaan. Nokia-aikojen perintönä Salon seudulle on kehittynyt kansainvälisestikin vankkaa tieto- ja viestintäteknologian osaamista ja innovaatiotoimintaa, joihin Salon kaupunki tahtoo myös osaltaan panostaa. Keskeisiä toimialoja ovat etenkin ICT, logistiikka, palveluliiketoiminta, metalliteollisuus sekä vaihtoehtoiset energiateknologiat. Uusia työpaikkoja Salossa luo muun muassa toimintaansa laajentava Valmetin akkutehdas sekä Lounavoiman uusi ekovoimalaitos Salon Korvenmäessä.

Salon ehdoton vahvuus on sen sijainti Turun ja Helsingin välissä, E18-moottoritien varrella. Sinne on erinomaiset kulkuyhteydet sekä Turusta että Helsingistä niin junalla kuin autolla sekä bussillakin. Ja vaikka suuret kaupungit ovat lyhyen matkan päässä, satavat Salon pussiin niin yritysten alhaisemmat toimintakustannukset sekä työntekijöiden alhaisemmat elinkustannukset esimerkiksi alhaisempien asumiskustannusten muodossa, kun vertaa Turun ja Helsingin hintatasoon. Sen vuoksi Salo on alkanut kiinnostaa asuinpaikkana myös heitä, jotka käyvät töissä joko Turussa tai pääkaupunkiseudulla. Salossa asuminen tarkoittaa rauhallista elämänrytmiä ja alhaisempia asuinkustannuksia sekä hyviä palveluja, ja hyvässä lykyssä lähes ovelta ovelle -junayhteyksiä tai vinhasti taittuvaa automatkaa kotoa työpaikalle, sijaitsipa se kummassa suuressa kaupungissa tahansa.

Monelle tulee yllätyksenä Salon monipuolisuus sen luonto-, kulttuuri- ja vapaa-ajan tarjonnan suhteen. Salon taidemuseo Veturitalli sijaitsee lähellä Salon rautatieasemaa ja toimii estradina toinen toistaan kiinnostavammille taidenäyttelyille. Salon teatteri tarjoilee useamman ensi-illan vuodessa elävän kulttuurin nälkäisille kaupunkilaisille. Saloran entisiin tehdas- ja pääkonttoritiloihin on noussut Astrum-keskus, jossa tapahtuu monenlaista. Astrumin teatterisali toimii salolaisen teatteri Provinssin näyttämönä mutta siellä esiintyy myös suomalaisia eturivin artisteja. Astrum-keskuksesta löytyy lisäksi muun muassa Salon pitkää elektroniikkahistoriaa esittelevä Salon Elektroniikkamuseo. 

Salon tori on eläväinen paikka kesäaikaan niin päivisin kuin iltaisin, jolloin iltatori tuo väkeä sankoin joukoin jopa muilta paikkakunnilta. Salon iltatorit tunnettuine artisteineen ovat monelle ehdoton kesätapahtuma. 

Luonnonystävälle Salo tarjoaa valtavan määrän erilaisia luontopolkuja hyvin vaihtelevissa maisemissa. Halikonlahdelta löytyy esteetön luontopolku, sekä lintupolku, jonka varrella on niin lintutorneja kuin muita hyviä paikkoja lintujen tarkkailuun. Perniössä kuohuu Etelä-Suomen komein koskialue Latokartanonkoski, jonka vartta kiertää luontopolku. Märynummen retkeilyreitti yhdistää niin soita ja kallioita kuin metsäpolkuja ja metsätieverkkoa, ja Suomusjärvellä sijaitsevalla Aneriojärven luontopolulla liikut keskellä Suomen tärkeimpiä lintualueita. Teijon kansallispuisto tarjoaa fantastisia retkeilymahdollisuuksia laavuineen, ja Teijon sekä Mathildedalin vanhat ruukkikylät imaisevat mukaan omaan entisajan kylätunnelmaansa ja houkuttelevat tutustumaan pieniin puoteihin.

Salo on monipuolinen paikka asua, ja sitä voisi kuvailla nykyään hieman aliarvostetuksi helmeksi, joka piilottelee loistavalla sijainnilla Helsingin ja Turun välimaastossa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, ja tarjoaa asukkailleen kaiken tarvittavan, alkaen kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista ja omistusasunnoista. Jos sinulla on suunnitelmissasi muutto Saloon, aloita tutustumalla kaupunkiin ja sen asuntotarjontaan tällä sivulla. Tervetuloa löytämään Salon vuokrattavat asunnot, ja oma täydellinen vuokrakotisi niiden joukosta!

Vapaat vuokra-asunnot Salossa

Salo todella piileskelee Turku-Helsinki-moottoritien varressa erinomaisine liikenneyhteyksineen, toimivine palveluineen ja kiinnostavine luontokohteineen. Vuokra-asuntojen hinnat ovat kohtuulliset, ja asumisen Salossa voi helposti yhdistää joko työpaikkaan tai opiskeluun Salossa - tai kauempana, kiitos hyvien liikenneyhteyksien. 

Jos Salon vuokra-asunnot kiinnostavat sinua, kannattaa kirjautua AsuntoVahtiimme pikimmiten. AsuntoVahti toimii niin, että kirjaat ylös omat kriteerisi vuokra-asunnon suhteen, ja tämän jälkeen vahti tarkkailee Salon vapautuvia vuokra-asuntoja puolestasi. Kun sopivia vuokra-asuntoja Salon seudulla ilmoitetaan palveluumme, lähettää vahti sinulle siitä ilmoituksen sähköpostiin. Näin saat tiedon vapautuvista asunnoista ensimmäisten joukossa.

Vuokrakodit Salossa eri budjeteille

Kun uusi vuokrakoti tulee ajankohtaiseksi, on aina hyvä idea tarkastaa oma asumisen budjetti, ja onko se varaa pitää samana seuraavassa vuokra-asunnossa. Salon vuokra-asunnot ovat hinnoiltaan kohtuullisia, mutta silti sinun tulee katsoa maksamaasi kuukausivuokraa isommassa kuvassa. 

Ota vuokrabudjettia miettiessäsi huomioon myös mahdollinen työmatka ja sen kustannukset. Jos käyt töissä Salossa tai lähiseudulla ja taitat työmatkan esimerkiksi autolla tai polkupyörällä, eivät työmatkan aiheuttamat kustannukset aiheuta suurta lisää asumiskuluihin. Jos sen sijaan otat joka päivä junan Salon rautatieasemalta Turun tai Helsingin suuntaan, voi siitä tulla isompikin lisä kuukausittaisiin menoihin. Jos työpaikkasi sen sijaan on Salossa, mutta asuntosi Turussa tai Helsingissä, kannattaa tehdä laskutoimitukset myös toiseen suuntaan. Vuokra-asuminen Salossa säästää rahaa sillä vuokrat ovat todennäköisesti huokeammat, ja samalla säästät myös työmatkakustannuksissa - niin rahaa kuin aikaa. 

Monilla ensimmäinen ajatus on etsiä vuokrakoti läheltä Salon keskustaa, mutta etenkin jos käytössäsi on oma auto, kannattaa tutustua muihinkin Salon asuinalueisiin. Salossa on paljon viehättäviä ja persoonallisia kyliä, joista löytyy tarvittavat peruspalvelut kuten kaupat ja koulut. Muut palvelut löytyvät sitten lyhyen matkan päästä Salon keskustasta. Vuokralle tarjotaan Salossa erilaisia koteja - sinun tehtäväksesi jää päättää mitä asioita arvostat eniten, ja millaiseen asuntoon sinulla on varaa. Kun asumisen speksit, toiveet ja rajoitukset ovat selvillä alusta alkaen, tuottaa hakusi nopeammin tuloksia ja vie vähemmän aikaa.

Salossa vuokrayksiön voi löytää jopa 200-300 euron hintaan, mikä on huomattavasti edullisempaa kuin monissa suurissa kaupungeissa. Suuremmat yksiöt ja pienet kaksiot vuokrataan Salossa tyypillisimmin 400-500 euron hintaluokassa. Vai onko etsinnässä vuokrakolmio tai jopa huoneluvultaan suurempi asunto Salosta? Kolmioiden ja 4h+ asuntojen hinnat alkavat 600 euron tuntumasta ja nousevat aina tuhannen euron kuukausihintoihin riippuen asunnon varustelusta, sijainnista, neliöistä ja kunnosta. 

Vuokra-asumisen budjetissa kannattaa huomioida myös se, että asunnot lyhytaikaiseen vuokraukseen ovat yleensä tyyriimpiä kuin pitkäaikaiset vuokra-asunnot. Tämä ymmärrettävä seikka johtuu siitä, että vuokranantajalle tulee sitä enemmän ylimääräisiä kuluja, mitä useammin vuokralainen vaihtuu. 

Vuokra-asunto Salosta juuri sinun tarpeisiisi 

Salossa tarjotaan vuokralle eniten kerrostaloasuntoja, mutta vuokrattavia asuntoja löytyy jonkin verran myös rivitaloista, ja hyvällä tuurilla voit löytää myös vuokrattavan omakotitalon joistain Salon seudun kylistä. Erityisesti vuokrattavaa omakotitaloa etsivän pitää mahdollisesti varautua hieman pidempään kodinetsintäprosessiin, sillä vuokrattavia omakotitaloja ei tule markkinoille yhtä usein. Silloin onkin hyvä idea kirjautua AsuntoVahtiin ja merkitä erityisesti omakotitalot kiinnostuksen kohteiksi. AsuntoVahti lähettää sinulle sähköpostia heti kun uusia, kriteereihisi sopivia vuokrattavia asuntoja vapautuu Salon seudulla. 

Haluatko asua mieluiten uudiskohteessa, kiinnostavatko vastaremontoidut vuokra-asunnot, joiden kunto on erinomainen ja joiden varusteluun kuuluu lasitettu parveke ja tilava kylpyhuone, ehkä myös oma sauna? Jos tällainen asunto sijaitsee kaiken lisäksi aivan Salon keskustassa, sen hinta voi olla melko korkea, mutta jos tärkein kriteeri on vuokra-asunnon ominaisuudet, olet ehkä valmis joustamaan asunnon sijainnin suhteen ja katselemaan vuokrattavia asuntoja Salon keskustan ulkopuolelta, esimerkiksi Halikosta.

Jos olet valmis muuttamaan kauemmas Salon kantakaupungin alueelta, voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan asunnon erittäin sopuisaan hintaan. Uudiskohteet ovat yleensä kalliimpia siitä huolimatta, vaikka ne eivät sijaitsisi juuri keskustan tuntumassa. Salossa vuokrataan myös paljon hyväkuntoisia koteja, joita on pidetty hyvänä ja remontoitu vuosien varrella, vaikka ne eivät olisikaan uudiskohteita. Remontoitu yksiö rauhallisesta pienkerrostalosta läheltä Salon keskustan palveluja, viehättävästä taloyhtiöstä, jonka alakerrasta löytyvät yhteiset saunatilat, on täysin mahdollinen löytö Salon vuokramarkkinoilta, samoin kuin pintaremontin kokenut tyylikäs kaksio Halikon keskustasta, jonka vuokraat jopa paria sataa euroa halvempaan hintaan kuin vastaavan asunnon pääkaupunkiseudulta. Onnekas voi löytää Salosta vuokralle myös tilavan rivitalokodin omalla saunalla ja pihalla varustettuna metsäiseltä, luonnonläheiseltä alueelta.

Vaihtoehtoja vuokra-asuntoa Salosta etsivälle on runsaasti. Usein on tärkeää päästä tutustumaan asuntoihin ja niiden tunnelmaan paikan päälle. Vuokra-asuntoilmoitusten kuvat antavat ensivaikutelman asunnosta, mutta yritä kuitenkin käydä paikan päällä ja tutustua asuntoon omin silmin ennen sopimuksen allekirjoittamista. 

Opiskelija-asunnot Salossa

Salossa sijaitsee Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipiste, missä voi opiskella tradenomiksi, sosionomiksi ja sairaanhoitajaksi. Ammattikorkeakoulun tilat sijaitsevat IoT-campuksella Salon Joensuun kadulla, mistä on rakentumassa tutkijoiden ja oppilaitosten aktiivinen yhteisö. Opiskelijoita Salossa ei kuitenkaan ole valtavasti, ja muut kuin ammattikorkeakoulun Salon toimipisteet opinnot ovatkin esimerkiksi aikuiskoulutusta.  

On opiskelijoita, jotka muuttavat opintojensa ajaksi Saloon, mutta osa asuu opiskelujen ajan myös esimerkiksi Turussa, mistä on Saloon toimivat junayhteydet, ja autollakin matkan taittaa nopeasti kimppakyydillä. Salossa eivät varsinaiset opiskelija-asunnot ole yhtä kysyttyjä, kuin monessa suuremmassa kaupungissa, ja opiskelija saattaa löytää vuokrayksiön mukavaan hintaan. 

Jos etsit opiskelija-asuntoa Salosta, kannattaa siis katsastaa erilaisia vaihtoehtoja kuten yksityiset vuokra-asunnot sekä huoneen vuokraus ja kimppa-asuminen muiden opiskelijoiden kanssa. 1h+k -asuntoja etsitään usein ensimmäisenä vaihtoehtona, mutta moni opiskelija päätyy myös asumaan kommuunissa tai kimppakämpässä, missä jokaisella on oma yksityinen huoneensa, ja muut tilat ovat yhteiskäytössä. Tällaisen asumisratkaisun vuokra on yleensä huokeampi, kuin jos asuisi yksin vuokrayksiössä. Kommuunissa vuokra-asunto jaetaan yhden tai useamman kämppäkaverin kanssa. Parhaimmillaan kimppa-asuminen on miellyttävän sosiaalinen asumismuoto ja lisäksi säästät rahaa asuinkustannuksissa. 

Jos etsit asuntoa opiskelujen ajaksi Salosta, kannattaa aloittaa kirjautumalla AsuntoVahtiin ja valitsemalla laaja skaala vaihtoehtoja erilaisista vuokra-asunnoista, joissa voisit kuvitella asuvasi. AsuntoVahti pitää puolestasi silmällä vapautuvia vuokra-asuntoja Salossa ja lähettää sähköpostia, kun sopivia ehdokkaita ilmoitetaan palveluumme. Näin sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää sopiva opiskelija-asunto Salosta, lyhytaikainen taikka pitkäaikaiseen vuokraukseen, tarpeesi mukaan.

Oma asunto vuokralle Salossa

Saloa ei voi kutsua tällä hetkellä kasvavaksi kunnaksi, joten asuntosijoittaminen tai ylipäätään oman asunnon vuokraaminen Salossa voi aiheellisesti tuntua epävarmalta ratkaisulta. Oman asunnon vuokraus opiskelijalle on yleensä hyvä vaihtoehto, mutta Salossa ei kuitenkaan ole vuosittaista opiskelijatungosta, joka auttaisi asunnon vuokraamisen paineessa. Toisaalta pieniä vuokra-asuntoja Salossa on tarjolla väkilukuun nähden melko vähän, joten jos omistat suhteellisen pienen vuokra-asunnon hyvällä sijainnilla, voi sinulla olla kuitenkin kohtalaiset mahdollisuudet löytää vuokralainen asuntoosi ennemmin kuin myöhemmin. 

Salossa on toisaalta pieniä teknologia-alan yrityksiä ja esimerkiksi Lounavoiman uusi voimala, jotka työllistävät väkeä  - jotkut muuttavat Saloon lyhyeksi ajaksi, toiset etsivät vuokrakotia pidemmäksikin aikaan. Vaikka vuokranantajana varmasti vuokraat asuntosi kaikkein mieluiten pitkäaikaiseen vuokraukseen, voi joskus olla kannattavampaa tarjota asuntoa lyhytaikaiseen vuokraukseen - tai sekä että, kysynnän mukaan. Lyhytaikaiset vuokra-asunnot voivat kiinnostaa työkomennukselle tai tietyn projektin ajaksi Saloon muuttavia, mutta myös Salossa jo valmiiksi asuvia, joilla esimerkiksi oman asunnon putkiremontti aiheuttaa akuutin, väliaikaisen vuokra-asunnon tarpeen. Jos olet valmis vuokraamaan asuntoasi niin lyhyillä kuin pidempiaikaisilla sopimuksilla, olet vahvoilla vuokranantajana Salon seudulla. Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus voi olla helpotus monelle, jonka vuokra-asunnon tarve on lyhytaikainen. 

Muista myös suorittaa vuokralaisen luottotietojen tarkastus etukäteen. Asunnon vuokraaminen maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle saattaa arveluttaa. Tärkeintä on selvittää faktat  vuokralaisen taustaan liittyen kuten maksuhäiriön suuruus ja koska se on tapahtunut. Tilanne saattaa tänä päivänä olla aivan toinen. Tervettä harkintaa on kuitenkin aina hyvä käyttää kun laittaa oman asunnon vuokralle. 

Löydä vuokra-asunto Salon seudulta - tutustu asuinalueisiin

Vuokrattavat asunnot Salossa sijaitsevat valtaosin Salon keskustan alueella, ja jonkin verran vuokra-asuntoja on myös tarjolla Halikossa, vanhan Turuntien toisella puolella. Salon keskustasta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut, linja-autoasema sekä rautatieasema ja muun muassa kauppakeskus Plaza. Halikon keskustan tienoolta löytyy myös liuta hyödyllisiä palveluja sekä ruokakauppaketjuja, muun muassa Halikon Prisma. Halikon halki virtaa sen nimeä kantava Halikonjoki. 

Keskustan kaupunginosista vuokra-asuntoja voit löytää esimerkiksi vanhoista Uskelan kylistä Mököisistä tai Pahkavuoresta, taikka Kauniaisista, missä sijaitsee myös Salon ammattioppilaitos. Moni etsii vuokra-asuntoa ydinkeskustaan kuuluvasta Hermannista, joka rajoittuu Salonjokeen ja pitää sisällään muun muassa Salon torin sekä Hermannin koulun. Ollikkalassa ja Tyynelässä Salonjoen ja Salon keskustan pohjoispuolella sijaitsee vaihtelevasti omakoti-, kerros- ja rivitaloja. 

Salossa on paljon kiinnostavia kaupunginosia sekä kyliä, joilla on jokaisella omat ominaispiirteensä. Saloon kuuluvalta Suomusjärveltä on matkaa Helsingin keskustaan vain 80 kilometriä. Salossa voit siis asua täysin maaseudulla ja käydä töissä pääkaupungissa, eikä työmatkoihin välttämättä kulu sen enempää aikaa kuin mitä niihin menisi asuessa pääkaupunkiseudulla ja jurrutellessa keskustan tai kehätien ruuhkissa päivittäin. 

Hajalan kylä sijaitsee hyvin lähellä moottoritietä, mutta tarjoaa kuitenkin asukkailleen maaseudun rauhaa ja kaikki tarvittavat palvelut aina koulusta ja päiväkodista lukien. . Hajala valittiin jopa Varsinais-Suomen vuoden kyläksi vuonna 2020. Sieltä on helppo käydä töissä joko Salossa, Turussa tai vaikka Paimiossa. 

Märynummi on Halikon puolella sijaitseva kylämäinen asuinalue, joka tarjoaa hyvät palvelut ja harrastusmahdollisuudet sekä asuinaluetta ympäröivää luontoa asukkailleen. Teijon ruukkikylät, Teijo, Mathildedal, Kirjakkala sekä Mutainen, ovat ainutlaatuisia asuinympäristöjä, jotka kiinnostavat vuosittain myös turisteja suurissa määrin. Niistä löytyvät asukkaille tärkeät palvelut, koulut ja päiväkodit, mutta paljon muuta mielenkiintoista aina alpakkakehräämöstä paikalliseen olutpanimoon, puhumattakaan lukuisista mahdollisuuksista luonnossa liikkumiseen ja talvisaikaan toimivasta Teijon laskettelukeskuksesta. 

Etsitpä vuokra-asuntoa sitten Salon keskustan palvelujen välittömästä läheisyydestä tai kauempaa, luonnon läheltä, asunnon etsintää helpottaa AsuntoVahti. Se vahtii puolestasi vapautuvia vuokra-asuntoja ja lähettää sähköpostin heti sopivan kohteen ilmaantuessa palveluumme. Tervetuloa löytämään sopiva vuokrakoti Salosta!{"slug":"salo","title":"Salo"}
salo
×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI