tällä haulla löytyi 1 vuokrakohde
Piilota suodattimet
0 €
2500 €
1
8
Näytä 1 tulosta
Hakuvahti - täysin ilmainen: Vastaanota sähköposti-ilmoituksia, kun uusia toiveitasi vastaavia ilmoituksia listataan
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot kaupungissa Siilinjärvi

Järjestys:
ad
Siilinjärvi
Uusi!
Koko
485 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
590 €/kk
Lue lisää
Samankaltaiset haut

Vuokra-asunnot Siilinjärvi - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Siilinjärvellä

Siilinjärvi on noin 21 600 asukkaan kunta Pohjois-Savon maakunnassa, Siilinjärven rannalla. Alueella on myös muita vesistöjä, kuten Kevätön, Keistinsalmi ja Kuoppasalmi. Siilinjärven naapurikuntia ovat Kuopio ja Lapinlahti. Vuonna 1925 perustettu Siilinjärven kunta kasvoi asukasmäärältään voimakkaasti 1980-luvulla, mutta viime vuosikymmeninä kasvu on hidastunut kiihkeimmistä vuosista. Kunta on silti eläväinen ja vetovoimainen omassa maakunnassaan. Työpaikat sijaitsevat erityisesti palvelusektorissa sekä teollisuudessa. Suurimpia työllistäjiä Siilinjärvellä tänä päivänä ovat Yaran tehdas ja fosfaattikaivos, Hydroline Oy, E. Hartikainen Oy, Lujabetoni Oy, Sakupe Oy sekä Savon Voima Oyj. Siilinjärvellä on myös paljon maataloutta, niin viljelyä kuin maidontuotantoa.  Kunta tarjoaa asukkailleen rehevän, luonnonläheisen asuinympäristön, jonka maisemia luonnehtivat järvet, lehdot ja harjut. Talvisin asukkaita viihdyttää Kasurilan hiihtokeskus ja kesäisin tekemistä tarjoavat metsät ja vesistöt sekä muun muassa Tarinagolfin golfkeskus. Siilinjärvellä on myös kaksi kylpylää, Fontanella sekä Kylpylähotelli Kunnonpaikka. Jos sinuakin kiinnostaa Siilinjärvi asuinpaikkana ja etsit sieltä uutta kotia, olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Tutustu kuntaan ja sen asuntotarjontaan ja asuinalueisiin, ja löydä oma vuokra-asunto Siilinjärveltä. 


Vapaat vuokra-asunnot Siilinjärvellä

Siilinjärven vapautuvat vuokra-asunnot kiinnostavat muun muassa paikkakunnalle työpaikan perässä muuttavia sekä kunnan sisällä uutta kotia etsiviä. Siilinjärveltä käsin käydään paljon myös töissä Kuopiossa, mutta myös toiseen suuntaan, eli Kuopiossa asuvat käyvät töissä päivittäin jossain Siilinjärven työllistävissä yrityksissä. Kunnan väestö on maan keskitasoon nähden suhteellisen nuorta ja alle 15-vuotiaiden osuus väestöstä on tavallista suurempi. Asuminen Siilinjärvellä kiinnostaa siis erityisesti perheitä. Jos vapaat vuokra-asunnot Siilinjärvellä ovat sinulle ajankohtaisia, kannattaa alkaa seurata vapautuvia asuntoja aikaisessa vaiheessa. Saat kuvan siitä, millaisia asuntoja on tarjolla ja mihin hintaan, ja näin voit tarvittaessa tehdä päätöksen nopeasti, jos kiinnostava ja hinta-laatusuhteeltaan mainio vuokra-asunto ilmoitetaan vapautuvaksi Siilinjärven alueella. AsuntoVahti auttaa sinua vapaiden asuntojen tarkkailussa. Asetan vahtiin omat kriteerisi, niin se ilmoittaa sähköpostitse niitä vastaavista, vapautuvista asunnoista, joita on ilmoitettu palveluumme.


Vuokrakodit Siilinjärvellä eri budjeteille

On hyvä idea tarkastaa asumisen budjetti ennen uuden vuokra-asunnon etsintää ja samalla listata ne tärkeimmät vuokrakodin kriteerit, jotta asunnon etsintä on suoraviivaisempaa ja sopivan kodin tullessa vastaan voit tehdä nopeitakin päätöksiä. Siilinjärven vuokra-asunnot sijaitsevat enimmäkseen kerrostaloissa, mutta voit hyvällä tuurilla löytää myös vuokrattavia rivitaloasuntoja, omakotitaloja tai vaikkapa paritaloja. Mikä parasta, moni vuokrakoti sijaitsee luonnon helmassa, ja usein vesistöt ovat vain kivenheiton päässä kotiovelta. Kerrostaloasuntoja löytyy moneen lähtöön. Voit löytää edullisemman vuokra-asunnon vanhemmasta rakennuskannasta, mutta uudiskohteita suosiville on myös tarjolla vuokra-asuntoja, sillä vuosittain Siilinjärvelle nousee myös uudisrakennuskantaa, niin rivitaloja, kerrostaloja kuin omakotitaloja.  Vuokrayksiöt Siilinjärvellä vuokrataan tyypillisimmin 400-500 euron tienoilla, mutta poikkeuksia toki löytyy molempiin suuntiin. 2h+k -asunnot pyörivät yleisimmin 500-700 euron hintaluokassa ja 3h+k -asuntojen vuokrat alkavat 600-700 euron tienoilta. Jos kyseessä on rivitaloasunto tai omakotitalo, vaihtelevat kuukausivuokrat hyvinkin paljon riippuen asunnon sijainnista, koosta ja kunnosta.


Vuokra-asunto Siilinjärveltä juuri sinun tarpeisiisi 

Siilinjärven vuokrattavat asunnot sijaitsevat erilaisilla asuinalueilla ja erilaisissa rakennuksissa, joten löydät valikoimasta varmasti toiveitasi vastaavan asunnon, etenkin jos et ole etsimässä vuokra-asuntoa kovassa kiireessä. Ota huomioon myös liikenneyhteydet tulevasta kodistasi ja haluatko päästä liikkumaan bussilla, omalla autolla vai kenties polkupyörällä. Toivotko keskustan elämää ympärillesi vai suositko luonnon rauhaa? Sijainti on ensiarvoisen tärkeä seikka kodin viihtyvyyden kannalta.  Onko sinulle tärkeää että kerrostaloasunnossa on parveke? Siilinjärvellä on paljon uudempiakin kerrostalokoteja, joista useista löytyy lasitettu parveke. Jos sen sijaan kaipaat terassia tai omaa pihaa, käännä katse muihin asuntotyyppeihin. Monelle harras toive on saunallinen asunto. Niitä on kuitenkin harvemmin tarjolla, ja yleensä sauna löytyy todennäköisemmin omakotitalosta tai rivitaloasunnosta kuin kerrostalokodista, vaikka saunallisia vuokra-asuntoja kerrostalossa voi myös hyvällä tuurilla osua vastaan.


Opiskelija-asunnot Siilinjärvellä

Siilinjärvellä voi opiskella ammattiin johtavia tutkintoja. Niitä tarjoavat Savon ammattiopisto sekä Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, missä voi suorittaa myös kulttuurialan ammattiopintoja. Siilinjärven opiskelija-asunnot ovat kysyttyjä näiden ammattiopistojen opiskelijoiden keskuudessa.  Vaikka Kuopion opiskelija-asunnot Oy välittää jonkin verran asuntoja opiskelijoille, kiinnostavat monia opiskelijoita yksityiset vuokra-asunnot Siilinjärven alueella. Yksityisissä vuokra-asunnoissa on yleensä paljon valinnanvaraa ja erilaisia vaihtoehtoja. Voit löytää itsellesi näppärän vuokrayksiön hyvällä sijainnilla, tai vaihtoehtoisesti asua kimppakämpässä. Ehkä sinulle löytyy viihtyisä huone vuokralle isommasta omakotitalosta luonnon äärellä mutta pyörämatkan päässä opiskelupaikasta. Pidä silmällä myös kalustettuja asuntoja, jotka ovat usein opiskelijalle taloudellisesti kannattava vaihtoehto. Suosittelemme kaikkia Siilinjärven opiskelija-asuntoja etsiviä kirjautumaan myös AsuntoVahtiin joka auttaa asunnon etsinnässä. Kun syötät vahtiin oman toivekotisi kriteerit, vahti lähettää sähköpostia, kun niitä vastaavia koteja ilmoitetaan vuokrattavaksi. Onnea asunnon etsintään!


Löydä vuokra-asunto Siilinjärven alueelta

Siilinjärven kirkonkylä on suosittua aluetta asua, ja siellä asuukin noin puolet kunnan asukkaista. Vuokra-asuntoja Siilinjärven kirkonkylän alueella ja sen lähistöllä voit löytää esimerkiksi Kirkonmäen, Viinamäen, Siilinpään, Päivärinteen, Räisän ja Leppäkaarteen asuinalueilta. Toinen tiheämmin asuttu taajama on Vuorela-Toivalan alue, joka sijaitsee Siilinjärven kirkonkylästä etelään, lähempänä Kuopiota. Siellä asuu noin ¼ Siilinjärven asukkaista, ja lisäksi yksi neljännes asuu maaseutualueilla. Siilinjärvellä on paljon elinvoimaisia kyliä, joissa toimii aktiivisia kyläyhdistyksiä edistäen alueen yhteisiä asioita ja järjestäen tapahtumia. Etsitpä vuokrattavaa asuntoa Siilinjärven keskustan alueelta, Vuorela-Toivalan taajamasta tai maaseudun rauhasta, asunnon etsinnässä sinua auttaa AsuntoVahti, joka tarkkailee vapautuvia vuokra-asuntoja puolestasi ja ilmoittaa sopivista kohteista sähköpostitse. Tervetuloa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopiva vuokra-asunto Siilinjärveltä!Lue lisää vuokrauksesta kaupungissa Siilinjarvi!

Suosittelemme, että aloitat kodin etsintäsi mahdollisimman pian osoitteessa Rentola, koska useilla eri alueilla maassa Finlandon suuri kysyntä vuokra-asunnoille. Käytä ilmaista hakuagenttiamme ja vastaanota sähköposteja suoraan, silloin kun uusia koteja on saatavilla kaupungissaSiilinjarvi.

Vuokrakohteen kuukausivuokra kaupungissa Siilinjarvi on välillä 590 €. ja 590 €. Keskimääräinen neliövuokrahinta on 590 €.

Asuntoluettelossa on 1 vapaita vuokra-asuntoja kaupungissa Siilinjarvi. Voit myös etsiä koko luettelostamme, jossa on yhteensä vuokra-asuntoa kaikkialla maassa Finland.

Siilinjarvi on erittäin miellyttävä paikka, josta löydät sekä mukavuutta, että dynaamista elämää. Tässä kaupungissa on aina jotakin tekemistä, jotakin nähtävää, jotakin hauskaa ja rentouttavaa.

Tottakai. Jos sinulla on kaikki asiaankuuluvat asiakirjat kunnossa, kuten viisumi, voit vuokrata asunnon kaunpungista Siilinjarvi samalla tavalla kuin maan kansalaiset.

{"slug":"siilinjarvi","title":"Siilinjärvi"}
siilinjarvi