tällä haulla löytyi 270 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
1
8
Hae
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot paikassa Tampere

Järjestä:
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Samankaltaiset haut

Vuokra-asunnot Tampere - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Tampereella

 Näsijärven ja Pyhäjärven rannoille levittäytynyt Tampereen kaupunki on Pirkanmaan maakuntakeskus, ja väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kunta. Et ehkä tiennyt, että Tampere kantaa myös Pohjoismaiden suurimman sisämaakaupungin titteliä, suurimpien kaupunkien keskittyessä usein rannikkoseuduille. Tampereella asuu kuitenkin tyytyväisinä pirkanmaalaisina vajaat 240 000 asukasta.

 Moni ei ole tullut ajatelleeksi hauskaa yksityiskohtaa, nimittäin sitä että Tampereen pinta-alasta jopa 24% koostuu vedestä. Kaupunkia rajaavat järvet, Näsijärvi ja Pyhäjärvi, yhdistyvät Tampereen keskikaupungin muodostavalla kannaksella Tammerkosken välityksellä. Monille tuttu Tammerkoski on nimetty yhdeksi Suomen kansallismaisemista. Tämä liittyy, ei pelkästään kauniin kosken kuohuntaan, vaan kosken rannoilla seisoviin punatiilisiin tehdasrakennuksiin. Vuonna 1779 perustettu Tampere on nimittäin Suomen ensimmäinen ja suurin teollisuuskaupunki. James Finlaysonin perustama puuvillatehdas on yksi merkityksellisimmistä teollisuuslaitoksista, mistä kaupungin tekstiiliteollisuuteen erikoistuminen lähtikin kunnolla käyntiin. Muita tärkeitä teollisuudenhaaroja olivat puunjalostus-, metalli- ja rautateollisuus, ja myöhemmin myös nahka- ja kenkäteollisuus kasvoivat kaupungissa yhtä matkaa väkiluvun kanssa.

 Sittemmin teollisuustuotanto on siirtynyt Tampereen keskustasta kaupunkien laitamille tai muihin maihin, ja nykyisin kaupunki tunnetaan teollisuushistoriasta, ja siitä muistuttavista hurmaavista punatiilisistä tehdasrakennuksista, sekä nykypäivän vankasta teknologiaosaamisesta ja yliopistoistaan. Teollistuminen vaati myös oman aikansa teknistä taitoa ja osaamista, ja kun teollisuus pikkuhiljaa väistyi, alkoi teknologiaosaaminen nostaa päätään kaupungissa. Teknologiaosaamisen kasvua ovat vauhdittaneet Tampereen laadukkaat korkeakoulut; Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto sekä Tampereen ammattikorkeakoulu, joista kaksi ensimmäistä ovat fuusioituneet yhdeksi ja samaksi laitokseksi. Nykyisin Tampere on teknologian keskus, missä vahvat osaamisalueet ovat erityisesti informaatioteknologiassa, mediassa ja viestinnässä, lääketieteen teknologiassa sekä koneenrakennuksessa ja automaatiossa. Kaupungissa sijaitsee myös kaksi suurta teknologiakeskusta, Hermia ja Finnmedi.

 Sijainti keskellä kaunista Järvi-Suomea on kaupungin tärkeä valtti houkutellessa niin ympärivuotisia asukkaita kuin vierailijoita. Pienet ja suuret järvet mahdollistavat kaupungin asukkaille monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia niin kesällä kuin talvella. Luonnonystävät voivat nauttia myös Tampereen alueen monista luontopoluista, esimerkiksi Pyynikinharjun alueella. Pyynikinharju on Tampereen keskustan länsiosassa sijaitseva, maailman korkein pitkittäisharju, joka kuuluu Salpausselältä alkavaan, 200 kilometriä pitkään harjulaaksoon ja on itsessään jo nähtävyys.

 Tampereesta puhuttaessa ei sovi unohtaa myöskään kulttuuria ja urheilua. Kaupungissa toimii toistakymmentä teatteria, joista Tampereen Teatteri sekä Tampereen Työväenteatteri kuuluvat Suomen vanhimpiin. Kulttuuria tarjoilee näiden ohella myös Museokeskus Vapriikki, lukuisat muut museot ja galleriat, sekä suurten musiikkinäytösten areenana toimiva Tampere-talo. Tamperetta on myös vaikea mainita puhumatta jääkiekkojoukkueista, Ilveksestä ja Tapparasta, joiden välillä käydään ikuista taistoa kaupungin kiekkokuninkuudesta.

 Tampereen asukkaat saavat nauttia myös mainioista liikenneyhteyksistä muualle Suomeen. Pääkaupungin ja Tampereen etäisyys on vain 176 kilometriä, ja Tampereelta on tieyhteyksien lisäksi sekä hyvät juna- että lentoyhteydet niin muualle Suomeen kuin maailmalle. Tampere-Pirkkalan lentoasema varmistaa Tampereen kytkökset muihin Suomen suuriin asumiskeskittymiin sekä esimerkiksi Tukholmaan ja Riikaan, kuin myös matkanjärjestäjien kautta vaihtuviin aurinkolomakohteisiin.

 Kaupunkia ympäröi seitsemän eläväistä naapurikuntaa, joihin monet Tampereella työssäkäyvät perheet valitsevat asettua. Orivesi ja Ruovesi, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala ja Lempäälä tarjoavat kiinnostavia mahdollisuuksia niin asuinpaikkaa etsiville, kuin Tampereella asuville tutustumiskohteiksi. Itse Tampereen kaupungissa olevia tunnettuja kohteita, Särkänniemen huvipuistoa sekä siellä sijaitsevaa kuuluisaa näkötornia Näsinneulaa ei voi jättää mainitsematta Tampereesta kerrottaessa. Näsinneulasta aukeavat huikeat maisemat metsän ja järvien täplittämän, historiallisen teollisuuskaupungin ylle ja kauemmaskin.

 Suomen kolmanneksi suurin kaupunki Tampere tarjoaa jokaiselle jotakin, ja siksi vuokra-asunnot Tampereella ovat todella haluttua tavaraa. Vapautuvat vuokra-asunnot kiinnostavat niin Tampereella asuvia, sekä kaupunkiin muuttamista harkitsevia opiskelijoita sekä työssäkävijöitä, niin kotimaasta kuin Suomen rajojen ulkopuoleltakin. Kansainvälistyvä Tampere tekee aktiivisesti töitä myös kansainvälisten lahjakkuuksien houkuttelemiseksi asumaan kaupunkiin. Vaikka vuokra-asuntojen kysyntä on suurta, onneksi valikoimaakin on runsaasti. Avullamme löydät kiinnostavat vuokra-asunnot Tampereen seudulta ja pääset kohta jo kirjoittamaan vuokrasopimusta uuteen kotiin.

 Vapaat vuokra-asunnot Tampereella ovat haluttuja

 Kuten monessa suuressa kaupungissa, parhaat tarjolla olevat kodit viedään käsistä nopeasti. Onneksi vuokrattavia asuntoja Tampereella on suuri määrä tarjolla, ja vaikka oppilaitosten alkaminen muodostaa aina piikin asuntojen kysynnässä, eivät vapaat vuokra-asunnot siihen lopu, vaan ihmisiä muuttaa uusiin koteihin jatkuvasti ja asuntoja vapautuu taas uusille vuokralaisille. Tampereen seudun työpaikat aiheuttavat muuttoliikettä ympäri vuoden, ja pelkästään ihmisten muuttuvat elämäntilanteet, esimerkiksi perheen kasvaminen, aiheuttaa tarvetta etsiä uusi vuokrakoti.

 Asuntoja vuokrataan Tampereella niin lyhytaikaiseen kuin pitkäaikaiseen tarpeeseen, niin perheille, sinkuille kuin opiskelijoille, niin kaupungin keskustassa viihtyville kuin luonnon helmaan halajaville. Millainen on sinulle juuri oikeanlainen asunto? Parhaat mahdollisuudet löytää juuri halutunlainen koti on, kun aloitat etsinnät mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Jos tiedät, että elämässäsi on pian tulossa tilanne, jolloin uuden vuokra-asunnon etsintä on ajankohtainen, suosittelemme kirjautumaan AsuntoVahtiimme mahdollisimman pian. AsuntoVahtiin voit määritellä sen, millaista asuntoa olet etsimässä, ilmoitat sähköpostiosoitteesi, ja tulet saamaan sähköpostia välittömästi, kun hakukriteereitäsi vastaava vuokrakoti Tampereella on ilmoitettu palveluumme. Asettamalla hakuvahdin saat aina ensimmäisenä tiedon vapautuvista vuokra-asunnoista, ja olet askeleen edellä muita kilpailussa kaupungin parhaista vuokra-asunnoista.

 Vuokrakodit Tampereella kaikille budjeteille

 Vuokrattavat kodit ja asunnot Tampereen seudulla käyvät hyvin kaupaksi. Kun olet mahdollisimman aikaisin liikkeellä, on sinulla parhaat mahdollisuudet löytää juuri sinun budjettiisi ja kriteereihisi sopiva asunto. Vapautuvien asuntojen selaaminen käy helpoiten kun olet määritellyt itsellesi tärkeimmät asiat sekä maksimibudjetin ennen asunnonhakuun ryhtymistä. Silloin voit reagoida nopeastikin kun tiedät, mihin sinulla on varaa, mitä kodiltasi ainakin haluat, ja mitkä asiat ovat vähemmän tärkeitä.

 Tampere on suuri kaupunki ja siksi vuokrattavat asunnot, rivitalot ja omakotitalot muodostavat kiinnostavan tarjoaman asuinpaikkaa kaupungista etsivälle. Kiinnostaako kaksio Tammerkosken läheisyydestä, tai ehkä tilava 3h+k keskusta-alueelta? Etsitkö mieluiten yksiötä jostain rauhallisemmasta kaupunginosasta, tai ehkä kerrostaloasuminen ei ole sinua varten, vaan suodatat asuntohausta rivitalot ja omakotitalot, ja haaveilet että jostain ilmestyy sympaattinen rintamamiestalo vuokralle juuri sinua varten. Laita AsuntoVahti päälle, niin kaikki on mahdollista, ja saat sähköpostiisi tiedon kaikista uusista asunnoista, jotka vastaavat toiveitasi.

 Asioita, joita kannattaa pohtia vuokra-asuntoa valitessa on tietysti sijainti, hinta, asunnon huonemäärä sekä asuinpinta-ala. Toisille oma piha on tärkeä, ja tällöin vuokrataan mieluummin omakotitalo tai rivitalo kuin kerrostaloasunto. Kerrostaloasujalle yleensä riittää parveke ja mahdollisesti taloyhtiön sisäpiha. Saunallinen vuokra-asunto on monen suomalaisen haaveissa, ja moniin vanhoihin asuntoihinkin on rakennettu saunoja, mutta varmimmin saunallisen asunnon löytää Tampereelta jos kyseessä on uudisrakennus. Suuri erillinen keittö, tupakeittiö, keittokomero vai keittosyvennys? Opiskelijana usein ratkaisu kuin ratkaisu sopii ruuanlaittoon, isompi perhe kaipaa ehkä tupakeittiötä, jossa ruuanlaitto ja yhteinen oleskelu käy yhtä aikaa. Perheet, jotka haluavat asua kerrostalossa, ovat usein kiitollisia, jos talossa on hissi.

 Kaikki yllämainitut asiat voivat vaikuttaa vuokran suuruuteen, mutta etenkin omaan viihtyvyyteesi vuokra-asunnossa. Mieti myös etukäteen, riittääkö sinulle asunnon hyvä tai tyydyttävä kunto, vai kelpaako sinulle vain erinomaisessa kunnossa oleva, juuri remontoitu asunto.

 Vuokra-asunto Tampereelta sinkusta perheisiin

 Kun alat etsiä uutta vuokra-asuntoa, sinulla on varmasti mielessäsi jo pieni lista kriteereitä, joita haluat asuntosi täyttävän. Jos asunto Tampereelta on saatava nopealla aikataululla, saatat joutua tinkimään joistain kriteereistäsi, jotta saat katon pääsi päälle silloin, kun sitä tarvitset. Asunnon koko ja budjetti ovat ehkä suurimmat kriteerit sijainnin lisäksi, jotka määrittelevät raamit vuokra-asunnon hinnalle.

 Vuokrayksiöt Tampereella ovat yleensä hyvin kysyttyjä, ja etenkin keskusta-alueella sijaitsevat 1h +k -asunnot menevät kuin kuumille kiville koulujen pääsykoetulosten saapumisen aikaan. Jos etsit nimenomaan yksiötä vuokralle, ja jos suinkin mahdollista, koeta ajoittaa yksiön hankinta muuhun ajankohtaan kuin loppukesään. Esimerkiksi loppukeväästä markkinat ovat yleensä asunnonhakijalla, kun valmistuvat opiskelijat ovat lähdössä kaupungista pois. Monen nuoren unelma on varmasti vuokrata yksiö vilkkaan Hämeenkadun varrelta kätevästi läheltä rautatieasemaa, mutta asuntojen hinnat ovat täällä huomattavasti korkeammat, kuin jos maltat asua hieman kauempana ydinkeskustasta. Tampereella on monia viehättäviä asuinalueita myös kaupungin laitamilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 Kaksiot ovat yleensä myös kysyttyjä koko kaupungin alueella, sillä kaksioita etsivät niin yksinasuvat, sinkut kuin pariskunnat, joille riittää vähän pienempikin tila. Joskus pienen kaksion ja suurehkon yksiön hintaero ei ole kovin suuri, joten näitä kannattaa myös vertailla kun haet sopivaa vuokra-asuntoa.

 On myös hyvä katsoa asunnonhakua hieman laajemmalta kannalta. Kaikille vuokrakoti ei tarkoita vuokra-asuntoa, vaikka se on varmasti kaikkein ylivoimaisin asumismuoto. Tampereelta löytyy kerrostaloasuntojen lisäksi myös paljon muita asumismuotoja. Miten olisi rivitalo tai omakotitalo vuokralle? Omakotitalossa vuokralla asuminen tarjoaa omakotitalon hyvät puolet mutta ei talonomistajan vastuuta kiinteistön ylläpidosta ja peruskorjauksesta. Monet keskustasta kauempana sijaitsevat rivitaloasunnot voivat tarjota myös hyvin omakotimaisen tunnelman, mutta kaupan päälle saa rivitalonaapureita. Tampereen vapaat vuokra-asunnot eivät siis missään nimessä rajoitu kerrostaloasuntoihin, ja avartamalla asuntohakuasi saatat löytää ennalta-arvaamattoman helmen.

 Aikainen lintu nappaa lihavimmat madot myös vuokra-asuntomarkkinoilla. Ole siis tietoinen kriteereistäsi ja valmistaudu toimimaan heti, kun AsuntoVahti kilahtaa ja kertoo sopivien asuntojen odottavan sinua Tampereella.

 Opiskelija-asunnot Tampereella

 Tampere on kiinnostava ja kansainvälinen opiskelijakaupunki, joten opiskelija-asunnot Tampereella ovat todella kysyttyjä. Tampereella sijaitsevat Tampereen yliopisto ja ammattikorkeakoulu sekä muun muassa Poliisiammattikorkeakoulu, joiden opiskelijat etsivät erilaisia asumisratkaisuja vuosittain. Tampere on opiskelijan unelmakaupunki. Opiskelijoita on paljon, joten myös opiskelijatapahtumia järjestetään ympäri lukuvuoden. Kaupungissa on toimiva joukkoliikenne, vilkas kulttuuri- ja yöelämä sekä paljon luontoa puurtamisen ja juhlimisen vastapainoksi. Opiskelijoille on monenlaisia asumisratkaisuja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Yksiö, kaksio, soluasunto, kimppakämppä, kommuuni, huone vuokralle ja alivuokraus ovat kaikki opiskelijoiden suosimia tapoja asua opiskeluaikana.

 Jos olet myöhässä liikkeellä on toki mahdollista että vuokralle tarjotaan enää muutamia budjettiin sopivia asuntoja, ja sinun on ensin valittava väliaikainen vuokra-asunto Tampereen seudulta, ennen kuin voit muuttaa pidempiaikaiseen vuokrakotiin. Kannattaa aloittaa asunnon etsintä heti, kun tiedät että opiskelupaikka Tampereella on varma. Silloin kun kaikki opiskelijat etsivät asuntoa uudelle opiskeluvuodelle, vuokralle tarjotaan huomattavasti vähemmän opiskelija-asuntoja kuin mikä on tarve. Useat ovat hyötyneet AsuntoVahdin asettamisesta sivuillemme. Sinne voit määritellä etsimäsi asunnon kriteerit, ja vahti lähettää sinulle sähköpostin kun kriteereitäsi vastaavia asuntoja ilmaantuu.

 Opiskelijoita kiinnostaa yleensä mahdollisimman edullinen ja huokea vuokra-asunto, ja kysytyimmät vuokra-asunnot sijaitsevat Tampereen keskustassa. Asukasta vaihtavat niin isojen vuokrafirmojen omistamat kuin yksityiset vuokra-asunnot, joissa siis solmitaan vuokrasopimus suoraan asunnon omistajan ja vuokralaisen välillä, ilman isoa vuokravälitystoimistoa. Usein opiskelijan budjettiin sopivat mainiosti myös Tampereen kalustetut asunnot, jolloin omia säästöjä ei tarvitse laittaa huonekalujen hankintaan.

 Oma asunto vuokralle Tampereella

 Eläväinen Tampere on erinomainen asuntosijoituskohde, ja oman asunnon vuokraaminen on yleensä hyvä idea, eikä vuokralaisen löytäminen ole vaikeaa. Tampere on monena vuonna noussut Suomen suosituimmaksi opiskelukaupungiksi ja asuinkaupungiksi, joten täällä jos missä oman asunnon vuokraus kannattaa. Teknologiayritykset, laajat opiskelumahdollisuudet ja kaupungin muut yritykset, urheilu- ja kulttuuri-instituutiot houkuttavat ihmisiä muuttamaan kaupunkiin sekä kaupungin sisällä.

 Asunnon vuokraajana sinulla on valittavana, solmitaanko vuokralaisen kanssa määräaikainen vuokrasopimus vai toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus. Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen hyviä puolia vuokranantajan näkökulmasta on, että se saattaa houkutella useampia potentiaalisia vuokralaisia. Joitain saattaa kiinnostaa elämäntilanteen vuoksi nimenomaan lyhytaikainen tai väliaikainen vuokra-asunto, jolloin vuoden määräaikaiseen sopimukseen sitoutuminen saattaa tuntua suurelta riskiltä, ja vuokra-asunto toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella on houkuttelevampi vaihtoehto. Väliaikaisen asunnontarpeen taustalla saattaa olla esimerkiksi oman asunnon putkiremontti, vesivahinko tai muu onnettomuus, lyhyempi työkomennus Tampereella tai vaikka yllättävä elämäntilanteen muutos. Tällainen vuokralainen voi olla aivan yhtä luotettava, kuin lähtökohtaisesti ensin vuoden sopimukseen sitoutuva. Jokaisen elämäntilanne voi muuttua yllättäen ja laittaa asumissuunnitelmat uusiksi. Vuokranantajan kannalta toki aluksi määräaikainen sopimus turvaa usein useamman kuukauden vuokran, jos vuokralainen lähtisikin sovittua aiemmin.

 Opiskelijoillekin voi hyvin saada asunnon pitkäaikaiseen vuokraukseen, sillä useimmiten opiskelu kestää viisikin vuotta, ja Tampereen suuruisessa kaupungissa on opiskelijoilla myös runsaasti kesätyömahdollisuuksia. Opiskelijat pitävät mielellään asunnon koko opiskeluajan, jottei joka vuosi tarvitse etsiä uutta asuntoa. Joskus opiskelijat lähtevät lukuvuodeksi tai lukukaudeksi opiskelijavaihtoon, ja usein he yrittävät tällöin saada asuntoonsa alivuokralaisen, jotta voivat pitää asunnon myös palattuaan kaupunkiin. Vuokranantajana haluat toki tietää, jos opiskelijalla on suunnitelmana etsiä asuntoon alivuokralainen, ja siksi vuokrasopimukseen on hyvä kirjata, että asuntoa ei saa laittaa alivuokralle ilman lupaa. Yhteisymmärryksessä asunnon alivuokraus voi olla sinulle vuokranantajana jopa helpompi ratkaisu, kuin itse etsiä täysin uusi vuokralainen asuntoon.

 Olipa kyseessä asunnon vuokraus sitten opiskelijalle, työssäkäyvälle, työttömälle, eläkeläiselle, perheelle tai yksinasuvalle, haluat vuokranantajana tietää, että vuokra saapuu sovitusti tilillesi joka kuukausi. Vuokrasopimuksen allekirjoitusta ennen on hyvä suorittaa vuokralaisen luottotietojen tarkastus. Asunnon vuokraaminen maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle on asia, jota moni kavahtaa, aivan ymmärrettävästi. Vuokraat oman asuntosi ja haluat siitä sen mukaisen korvauksen. On hyvä idea selvittää, mistä mahdollinen maksuhäiriömerkintä johtuu, onko kyse suurista summista, ja koska se on tapahtunut. Kun sinulla on kokonaiskuva vuokralaisehdokkaan tilanteesta, on helpompi tehdä päätös asunnon vuokrauksesta.

 Tampereen asunnot kaupunginosittain

 Asuntohaku Tampereen alueella voi olla hämmentävää, jos ei tunne kaupunkia etukäteen, eivätkä kaupunginosat ole tuttuja. Tästä pikaoppaastamme opit nopeasti Tampereen pääasialliset asuinalueet ja voit tehdä alustavia suunnitelmia siitä, miltä alueelta alat etsiä asuntoa.

 Tampereen keskusta sijoittuu viehättävästi Tammerkosken molemmin puolin, ja vanhojen punatiilisten rakennusten henkeä on haluttu säilyttää myös monissa myöhempien vuosikymmenten taloissa. Keskustaan kuuluvia, kiinnostavia asuinalueita ovat harjun päällä komeileva, idyllinen Pispala, metsäinen Pyynikki, vanht työläiskaupunginosat Tammela ja Amuri.

 Näiden ohella keskustan itäpuolella sijaitseva, luonnonläheinen Kaleva, oppilaitosten läheisyydessä sijaitseva Hervanta ja uusi tulokas, alati kasvava Vuores ovat erittäin suosittuja asuinalueita. Halutuimpia asuntoja Tampereella ovat erityisesti kerrostaloyksiöt ja kerrostalokaksiot, mutta myös suurempia asumisratkaisuja haetaan. Yllämainituista asuinalueista Vuores, joka sijaitsee aivan Tampereen ja Lempäälän rajalla, on suosittu erityisesti omakotitaloa ja rivitaloa etsivien keskuudessa, mutta alueelta löytyy myös kerrostaloasuntoja.

 Vaikka asuisit useamman kilometrin päässä keskustasta, liikenneyhteydet Tampereella ovat mainiot, ja tällöin saat todennäköisesti nauttia luonnonläheisestä sijainnista, hyvin nopean bussiyhteyden päässä keskustasta.

 Kun etsit vapaata vuokra-asuntoa Tampereen alueelta, kannattaa ensimmäisenä kirjautua AsuntoVahtiin, joka lähettää sinulle sähköpostitse ilmoituksen heti sopivan asunnon ilmaannuttua sivustollemme. Lämpimästi tervetuloa löytämään seuraava asuntosi avullamme!

Lue lisää vuokraamisesta kaupungissa Tampere!

Suosittelemme, että aloitat kodin etsintäsi Rentolassa mahdollisimman pian, koska useilla eri alueilla maassa Finland on suuri kysyntä vuokra-asunnoille. Käytä ilmaista hakuvahtiamme ja vastaanota sähköposteja, kun uusia koteja on saatavilla kaupungissa Tampere.

Vuokrakohteen kuukausivuokra kaupungissa Tampere on välillä 527 € ja 2 490 €. Keskimääräinen vuokrahinta neliömetriä kohden on 1 563 €.

Asuntoluettelossa on 303 vapaita vuokra-asuntoja kaupungissa Tampere. Voit myös etsiä koko luettelostamme, jossa on yhteensä vuokra-asuntoa kaikkialla maassa Finland.

Tampere on erittäin miellyttävä paikka, josta löydät sekä mukavuutta että dynaamista elämää. Tässä kaupungissa on aina jotakin tekemistä, jotakin nähtävää ja jotakin hauskaa ja rentouttavaa.

Tottakai. Jos sinulla on kaikki asiaankuuluvat asiakirjat kuten viisumi kunnossa, voit vuokrata asunnon kaunpungista Tampere samalla tavalla kuin maan kansalaiset.

{"slug":"tampere","title":"Tampere"}
tampere