Piilota suodattimet
apartment
1
8
Hae
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot paikassa Ylivieska

Järjestä:
ad
Bell
Hups! Tällä haulla ei löytynyt yhtäkään vuokrakohdetta.

Emme löytäneet kaupungissa sijaitsevia vuokrakohteita koko internetistä.

Haluatko ilmoituksen, kun löydämme jotakin?

Samankaltaiset haut

Vuokra-asunnot Ylivieska - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Ylivieskassa

Ylivieska on noin 15 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Se on syntynyt Kalajoen rantatöyräille, rautateiden risteyskohtaan. Alunperin, 1500-luvulla Kalajoen rantamilla oli vain muutama hassu talo, tänä päivänä Ylivieskasta on kasvanut vilkas seutukaupunki, joka tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluja ja tekemistä. Sen naapurikuntiin kuuluvat Alavieska, Haapavesi, Kalajoki, Nivala, Oulainen, Merijärvi ja Sievi. Ylivieskan väestömäärä on ollut noususuhdanteinen jo usean vuosikymmenen ajan.  Ylivieska on maanteiden ja rautateiden risteyskohdassa, joka tuo sille tärkeän kilpailuedun seudun kaupunkikeskusten joukossa. Se on pieni kaupunki, mutta samalla elinvoimainen ja vireä paikka asua ja yrittää. Asukkaat saavat nauttia monipuolisesta päivittäistavarakauppojen ja erikoistavaraliikkeiden valikoimasta, mutta samalla Ylivieskan ylivoimaisesta vahvuuudesta, eli puhtaasta, ympäröivästä luonnosta, josta paikalliset pääsevät nauttimaan vuoden joka ikinen päivä.  Talvella Ylivieskan asukkaat pääsevät hiihtämään ja laskettelemaan Sievin Louekeskukseen, kesällä he voivat ajaa Kalajoen hiekkasärkille uimaan - ne sijaitsevat vain puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Historiallisesti Ylivieskan tärkeimpiä elinkeinoja olivat kalastus, hylkeenpyynti, maanviljely ja tervanpoltto. Tarpeet ovat muuttuneet, ja tänä päivänä Ylivieska työllistää kaikkein eniten väkeä palvelusektorilla. Suurin yksittäinen työllistäjäyritys on ylivieskalainen tavarataloketju Kärkkäinen Oy. Palvelualan lisäksi työllistäviä aloja ovat myös teollisuus- ja rakennussektori sekä vähemmistönä maa- ja metsätalous. Tiileri-konserniin kuuluva Ylivieskan Tiili Oy on maailman pohjoisin tiilitehdas. Korkeakouluopintoja Ylivieskassa voi suorittaa Centria-ammattikorkeakoulun Ylivieskan kampuksella. Raudaskylän Kristillisessä Opistossa sekä Ylivieskan Seudun ammattiopistossa voi myös opiskella eri ammattitutkintoja. Jos muutto Ylivieskaan on sinulle pian ajankohtainen, kannattaa tutustua ennalta kaupunkiin, sen asuinalueisiin ja vuokra-asuntomarkkinoihin tällä sivustolla. Suosittelemme lisäksi kirjautumaan AsuntoVahtiin, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun sinulle sopiva asunto Ylivieskassa on vapaana.


Vapaat vuokra-asunnot Ylivieskassa 

Vuokra-asuntoja Ylivieskassa etsivät niin työikäiset, opiskelijat kuin eläkeläiset. Ylivieskan vuokra-asuntomarkkinat eivät kuitenkaan ole valtavat, joten mukana täytyy olla tehokkuutta, onnea ja aikaa, jos Ylivieskan vapautuvat vuokra-asunnot ovat kiinnostuksen kohteena - ja etenkin jos kriteerisi vuokrakodille ovat hyvin tiukkoja.  Markkinoilla on yritysten vuokraamia asuntoja, mutta monia kiinnostavat myös yksityiset vuokra-asunnot, joiden joukossa voi olla myös hyvällä tuurilla rivitaloasuntoja tai omakotitaloja. Jos siis vapaat vuokra-asunnot Ylivieskassa ovat kiikarissasi, on kannattavaa kirjautua AsuntoVahtiimme. Kun vahti on aktivoitu, se lähettää tiedon sähköpostiin, kun sopivia vuokra-asuntoja Ylivieskan alueella ilmaantuu. 


Vuokrakodit Ylivieskasta eri budjeteille

Oletko itsellesi tärkeimmät vuokra-asunnon ominaisuudet? Entä millainen on budjetti, onko vuokra-asunto kaupungin keskustasta haaveissasi vai pidätkö luonnonläheistä sijaintia tärkeämpänä? Oman talouden mahdollisuudet ja rajat on tärkeää ymmärtää, kun lähtee vuokra-asunnon hakuun. Ja koska kaikkia ominaisuuksia voi olla hankala saada samaan asuntoon, on hyvä tehdä tärkeysjärjestys ja miettiä, mistä on valmis maksamaan. Jos olet valmis asumaan kauempana keskustasta, ovat asunnot yleensä huokeamman hintaisia. Uudiskohteet ovat yleensä silti kalliimpia, vaikka sijaitsisivat keskustan ulkopuolella, aivan uusilla asuinalueilla. Asunnon kunto yleensä nostaa tai laskee kuukausivuokraa - vanhat seinät saa edullisemmin, kuin vasta remontoidut, elleivät ne sijaitse arvokiinteistössä. Asuntoilmoitusten kuvat kertovat asunnon kunnosta omaa tarinaansa, mutta vasta paikan päällä asunnossa näet omin silmin, onko vuokra-asunto sellainen, kuin sen ajattelit olevan, vastaako sen kunto vaatimuksiasi ja onko sen sijainti miellyttävä.  Vuokrahinnat kaupungissa ovat maltillisia. 1h+k voidaan tarjota vuokralle noin 300 euron kuukausihintaan, ja 400 eurolla kuukaudessa voit jopa löytää tilavan kerrostalokolmion, 750 eurolla vuokrattavan omakotitalon. Kun pitää asuntotarjontaa silmällä Asuntovahdin avulla, voi kohdalle osua todellisia helmiä. 


Asuntoja vuokrattavana Ylivieskan seudulla erilaisiin tarpeisiin

Vapautuvia asuntoja Ylivieskasta metsästäessä kannattaa rohkeasti tutustua tarjontaan laajemmin, kuin mitä ensin suunnitteli. Kun rohkenee laajentaa hakukriteereitä, voi löytää helmiä, joita ei muuten olisi löytänytkään.  Otetaan esimerkiksi opiskelija, jonka toiveena on usein vuokrayksiö. Jos hän laajentaisi hakuaan myös muihin asumismuotoihin, voi vastaan tulla myös pieni ja edullinen kaksio tai vaikkapa viihtyisä huone vuokralle perheen tai pariskunnan isosta asunnosta. Tällainen ratkaisu voi olla edullisempi ja samalla sosiaalisempi ja persoonallisempi tapa asua opiskeluaikana.  Onko parveke vuokra-asunnossa sinulle tärkeä? Kerrostaloasunnossa parveke antaa lisää tilaa ja tuo asumiseen toisen ulottuvuuden. Jos parveketta ei kuitenkaan löydy, voi taloyhtiön hyvin hoidettu sisäpiha ajaa samaa asiaa. Monia kiehtoo ajatus omasta saunasta, vuokra-asunnossakin. Saunalliset kerrostaloasunnot ovat usein uudisrakennuskantaa, ja sauna voi löytyä myös jos olet etsimässä vuokrattavaa rivitaloasuntoa tai omakotitaloa Ylivieskan seudulta. Entä voitko sitoutua aluksi vuoden määräaikaiseen vuokrasopimukseen, vai onko sinulla mukavampi olo aloittaa suoraan toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella siltä varalta, että et voisikaan asua asunnossa koko vuotta, ja voisit joutua maksamaan sopimussakon mahdollisesta aikaisemmasta vuokrasopimuksen irtisanomisesta?  Jos olet muuttamassa Ylivieskaan ensimmäistä kertaa esimerkiksi työn tai opintojen vuoksi, on vuokra-asuntoja etsiessä hyvä selvittää, millaiset liikenneyhteydet tulevasta vuokrakodista on tulevaan työ- tai opiskelupaikkaan, ettei pitkä tai monimutkainen matka ainakaan tule yllätyksenä kun vuokrasopimus on jo allekirjoitettu. Jos sinulla on oma auto, on Ylivieskassa liikkuminen ongelmatonta, missä tahansa asutkin - liikenneruuhkista ei ole pelkoa. 


Oman asunnon vuokraaminen Ylivieskassa

Jos mietit, onko hyvä ajatus laittaa oma asunto vuokralle, yksinkertaisin vastaus on kyllä. Asunto on hyvä sijoituskohde, jossa omaisuuden arvo säilyy eri tavoin kuin tavallisella, matalakorkoisella pankkitilillä. Vaikka joskus tulisi kuukausi tai pari, kun asunto on tyhjillään, on pitkäaikainen asuntosijoitus hyvä pääoma tulevaisuuden varalle. Oman asunnon vuokraus opiskelijalle on onnenpotku, jos opiskelija viihtyy kaupungissa ja asunnossa koko opiskeluajan. Opiskelijan elämää helpottaa löytää asunto pitkäaikaiseen vuokraukseen, eikä siten tarvitse etsiä joka kesä uutta kotia tulevalle lukuvuodelle. Jos opiskelija palaa kesäksi kotipaikkakunnalle tai lähtee työharjoitteluun tai opiskelijavaihtoon, saattaa olla että hänen tulee luopua asunnosta. Jos opiskelija ehdottaa alivuokralaisen hankkimista täksi ajaksi, kannattaa kuunnella ehdotusta avoimin mielin. Myös vuokranantajan elämä helpottuu, jos luotettavaksi todettu vuokralainen löytää itse alivuokralaisen maksamaan vuokraa, ja voi täten palata myöhemmin samaan asuntoon. Tietyissä elämäntilanteissa myös lyhytaikaiset vuokra-asunnot ovat kysyttyjä. Esimerkiksi vesivahinko tai oman kodin putkiremontti tai muu remontti ovat tilanteita, jolloin täytyy löytää väliaikainen vuokra-asunto, joskus jopa hyvin nopeasti. Jos sinulla on tällöin tarjota heti vapaa vuokra-asunto, olet hyvässä asemassa. Väliaikaiset asunnot vuokrataan mieluusti kalustettuna, jotta lyhyen vuokra-ajan takia ei tarvitsisi muuttaa kaikkia huonekaluja väliaikaiseen kotiin.  Muista myös suorittaa vuokralaisen luottotietojen tarkastus. Asunnon vuokraaminen maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle ei lienee ihannetilanne, mutta on hyvä muistaa, että ihmisillä on monenlaisia elämäntilanteita, ja ne myös muuttuvat. Katso tilannetta avoimesti ja selvitä faktat kuten maksuhäiriön ajankohta ja määrä, ennen päätösten tekemistä. 


Löydä vuokra-asunto Ylivieskasta 

Vuokrattavia asuntoja Ylivieskasta on tarjolla melko maltillinen määrä. Keskustan vuokra-asunnot ovat suosituimpia, ja sieltä niitä myös löytyy eniten. Hamarinkoski kiemurtelee Ylivieskan keskustan pohjoispuolella, ja sen yläpuolella sijaitsevat kaupunginosat Hakalahti ja Kaisaniemi ovat myös suosittuja alueita löytää vuokra-asunto Ylivieskasta. Kun etsit vapaata vuokra-asuntoa Ylivieskan seudulta, ota ensimmäisenä käyttöön AsuntoVahti. Se valvoo vapautuvia asuntoja puolestasi ja lähettää sähköpostin heti kun hakuehtojasi vastaavia koteja ilmoitetaan sivustollemme. Tervetuloa käyttämään palveluamme ja löytämään seuraava asuntosi!{"slug":"ylivieska","title":"Ylivieska"}
ylivieska