Johdanto

Kiitos, että käytät Rentolaa. Rentola on yksi markkinoiden älykkäimmistä asuntoportaaleista. Rentola on osa Boost Media Limitedia, jonka pääpaino on kiinteistömarkkinoilla, mukaan lukien asuminen ja vuokra-asuntojen markkinointi. Verkkosivuston Rentola käyttäjänä tai Rentolan tilaajana hyväksyt käyttöehtomme. Verkkosivuston, mainokset ja sisällön sekä tilauspalvelun on toteuttanut Boost Media Limited, 112c High Street, Hadleigh, Suffolk IP7 5EL Ipswich, United Kingdom. Yritysnumero: 14229923, ALV: GB 436679944

Soveltaminen

Voit luoda hakuvahdin, vuokrailmoituksen tai tilauksen Rentolaan. Asiaankuuluvien kategorioiden ja alueiden kohdalla suostut pidättäytymään seuraavanlaisista toimista:

Hyväksyt, että edellä mainittujen sääntöjen rikkominen johtaa ilmoituksesi, hakuvahtisi ja profiilisi välittömään poistamiseen Rentolasta.

Peruuttamisoikeus

Ostaessasi Rentolan palveluja sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, mikäli ostettua tuotetta ei ole käytetty. Kun luot käyttäjätilin ja teet ostoksen, ostettu tuote otetaan käyttöön.

Kun ostat tilauksen, ilmoitamme sinulle, että olet aloittanut tilauksen, joka uusitaan 28 päivän välein hintaan 39 €. Tilauksen voi aina irtisanoa välittömästi ilmoittamalla siitä kuluvan kauden loppuun mennessä. Emme palauta maksettuja summia, ellei kyse ole teknisestä virheestä. Mikäli tekninen virhe on tapahtunut, on tilaajan toimitettava tämän osoittava dokumentaatio.

Rentolan väärinkäyttö

Suosittelemme, että kirjoitat meille sähköpostitse [email protected], mikäli kohtaat ongelmia tai loukkaavaa sisältöä, jotta voimme varmistaa asuntoilmoitusten korkean laadun verkkosivustollamme. Pidätämme oikeuden poistaa tallennettua sisältöä ja ryhtyä teknisiin ja oikeudellisiin toimiin sulkeaksemme käyttäjiä pois sivustoltamme, jos uskomme heidän aiheuttavan ongelmia tai jos heidän toimintansa on ristiriidassa käyttöehtojemme sisällön tai hengen kanssa.

Voimme päättää käyttää joitakin näistä toimenpiteistä, poistaa tallennettua sisältöä tai sulkea käyttäjän pois sivustoltamme. Rentola ei ole vastuussa sivustomme, palvelujemme, luvattoman tai laittoman sisällön, tai käyttäjien verkkosivustomme tai palvelujemme käytön valvonnasta.

Asuntomainoksesi jakelu

Jotkin ominaisuuksistamme saattavat näyttää sisältöäsi muiden lähteiden kautta asunnon etsijöille. Näihin luetaan mukaan sanomalehdet, sidosryhmiin kuulumattomat verkkosivustot tai muut verkkosivustot, jotka ovat osa mainosverkostoamme - sosiaaliset verkostomme; mukaan lukien Facebook-ryhmät sekä -sivut ja Instagram.

Käyttämällä palveluitamme hyväksyt, että sisältöäsi voidaan näyttää näillä alustoilla sekä sosiaalisissa verkostoissa ja verkkosivustoilla.

Sisältöoikeudet

Suostut olemaan kopioimatta, muokkaamatta tai jakamatta verkkosivustoamme tai sen sisältöä, tekijänoikeuksia tai tavaramerkkejä. Luomalla Sisältöä Rentolan palveluihin annat Rentolalle rajoittamattoman, ilmaisen, peruuttamattoman oikeuden julkaista, muokata ja tehdä kopioita kaikesta tai osasta kyseistä sisältöä. Tähän lukeutuvat sisällön tiedot, teksti ja kuvat. Rentola käyttää tätä oikeutta tallentaakseen ja näyttääkseen ilmoitustasi sekä markkinointitarkoituksiin omilla sivuillamme ja verkostossamme, joka sisältää yllä mainitut sosiaalisen median alustat.

Lisäksi suostut myöntämään Rentolalle oikeuden estää ja asettaa syytteeseen kolmas osapuoli, joka kopioi tai käyttää perusteettomasti palveluissamme luomaasi sisältöä tai sen osia, myös niissä tapauksissa, kun haetaan Rentolan palveluita, joille Sisältö siirretään.

Mikään näissä ehdoissa ei rajoita oikeuksiasi käyttää Rentola-palvelussa luomaasi sisältöä, mukaan lukien tiedot, teksti ja kuvat.

Rikkomus

Tekijänoikeuksien, tavaramerkkien tai muiden immateriaalioikeuksien lailliset omistajat voivat ilmoittaa mainostetusta sisällöstä, joka rikkoo heidän oikeuksiaan, ja pyytää tämän sisällön poistamista. Ilmoituksen tekemiseksi on lähetettävä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Aihekenttään merkitään "Tekijänoikeusloukkauksesta ilmoittaminen" ja viestiin tulee sisällyttää yksityiskohtainen kuvaus rikkomuksesta.

Hinnat ja maksut

Sinulle ilmoitetaan hinnasta ja maksusta ennen palvelun oston suorittamista. Rentola-tilauksesi maksaa 0 € ensimmäisen 7 päivän ajan. Tämän jälkeen sinulta veloitetaan 39 € ja tilaus maksetaan 28 päivän välein.

Hintamme ovat EUR-määräisiä ja ne saattavat muuttua ajoittain. Maksujasi ei hyvitetä, ja olet vastuussa maksamisesta, mikäli alkuperäinen maksu hylätään.

Pankkitiedot
Rek. nro: 2360
Tilinumero: 0729357243
Tilin nimi: Driftskonto
IBAN: DK2820000729357243
Swift: NDEADKKK

Mainokset

Rentola tarjoaa mahdollisuuden kenelle tahansa vuokrakodin omistajalle luoda ilmoituksen portaaliimme. Kun mainos luodaan, se tallennetaan tietokantaamme, jossa se tarkistetaan ennen kuin se julkaistaan mahdollisille vuokralaisille.

Hakuvahti

Kaikki asunnon etsijät voivat luoda ilmaisen hakuvahdin täältä.

Tilaus

Tilaus kestää 28 päivää kerrallaan ja se uusitaan automaattisesti jokaisen tilausjakson lopussa. Kokeilujaksosi pituus on 7 päivää ja tilauksesi on voimassa siitä hetkestä, kun rekisteröidyt ja vastaanotat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sisältävän sähköpostiviestin.

Voit peruuttaa tilauksesi profiilisivuillasi koska tahansa ennen nykyisen tilausjakson loppumista.

Tilauksesi maksu veloitetaan automaattisesti tilausjakson lopussa tililtä, jonka määritit tilausta luodessasi. Et saa ilmoitusta veloituksesta sähköpostitse.

Turvallisuus

Ota välittömästi yhteyttä osoitteeseen [email protected] mikäli epäilet, että Rentolassa käyttämääsi sähköpostiosoitetta tai salasanaa on väärinkäytetty.

Peruuta tilisi tilaus

Voit sulkea Rentola-tilisi milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Voit lähettää sähköpostia asiakaspalveluun osoitteessa [email protected] tai napsauttaa "peruuta tilaus" -painiketta profiilisivullasi.

Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Teknisistä syistä et kuitenkaan voi peruuttaa tilausta ensimmäisten 24 tunnin aikana. Kun tilaus peruutetaan, sinulta ei enää veloiteta maksuja, ellet aktivoi tilausta uudelleen tai luo uutta tilausta.

Vastuu sisällön luomisesta

Hyväksyt, että Rentola-portaalissa luomasi sisältö on Rentolan mainostussääntöjen mukaista, ei riko lakia eikä kolmansien osapuolten oikeuksia. Tämä pätee riippumatta siitä, luodaanko sisältö manuaalisesti vai käyttäen palveluja (kuten "automaattinen siirto" -ominaisuus), joka sallii sisällön lataamisen automaattisesti muilta verkkosivustoilta.

Jos pyydät Rentolaa luomaan manuaalisesti tai automaattisesti sisältöä, joka on kopioitu verkkosivustolta tai muusta digitaalisesta mediasta, on sinun hankittava kaikki tarvittavat kolmansien osapuolten suostumukset / lisenssit ennen kuin pyydät Rentolaa lataamaan sisältöä automaattisesti.

Rentolalla on oikeus poistaa sisältöä portaalista ilman erillistä ilmoitusta tapauksissa, joissa katsomme tarpeelliseksi irtisanoa, loukata ja huolehtia kolmansista osapuolista tai noudattaa mitä tahansa lakia. Rentola pidättää myös oikeuden poistaa sisältöä, jonka katsotaan rikkovan mainostussääntöjämme, vahingoittavan Rentolan hyvää tahtoa tai olevan muuten sopimatonta portaalin muille käyttäjille.

Sinulla on todistustaakka siitä, että Rentola-portaaliin luomasi sisältö ei loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia ja sinun on Rentolan pyynnöstä toimitettava välittömästi asiakirjat siitä, että kaikki tarvittavat suostumukset/lisenssit on hankittu.

Rentola ei tarkista luomaasi sisältöä varmistaakseen sen laillisuutta tai että se ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia. Suostut korvaamaan Rentolalle kaikki Rentolalle aiheutuneet vahingot ja korvaamaan kaikki kustannukset, mukaan lukien kohtuulliset kustannukset neuvonantajille, joita Rentola saattaa konsultoida Rentola-portaalissa luodun sisällön seurauksena, kun se saattaa loukata kolmansien osapuolten oikeuksia tai muutoin rikkoa lakia.

Henkilötiedot

Käyttämällä verkkosivustoja, jotka sisältävät Rentolan tarjoamia palveluita hyväksyt, että Rentola (rekisterinpitäjä) kerää, siirtää, tallentaa ja käyttää henkilötietojasi Euroopan unionissa sijaitsevilla palvelimilla. Olet vastuussa tilisi luomiseen käyttämiesi henkilökohtaisten tietojen paikkansapitävyydestä sekä salasanasi suojaamisesta. Mikäli salasanaasi on väärinkäytetty, tulee sinun välittömästi pyytää salasanan vaihtamista ja lukita tilisi ottamalla yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Yleistä

Nämä ehdot ja muut Rentolassa esitetyt asiaan liittyvät ehdot muodostavat koko Rentolan ja sinun välisen sopimuksen ja korvaavat kaikki aikaisemmat sopimukset. Mikäli Rentolan tarjoamaan tiettyyn tuotteeseen tai palveluun liittyvien ehtojen ja näiden ehtojen välillä esiintyy ristiriita, ovat tuotteeseen tai palveluun liittyvät ohjeet etusijalla näihin yleisiin ehtoihin nähden.

Tätä sopimusta säätelevät paikalliset lait. Ymmärrät, että sopimukseen ei sovelleta yksinomaista toimivaltaa paikallisissa tuomioistuimissa. Jos Rentola ei noudata mitään erityismääräystä, se ei tarkoita, että olemme luopuneet oikeudestamme tehdä niin myöhemmin. Jos tuomioistuin toteaa jonkin näistä ehdoista pätemättömäksi, loput ehdot ovat edelleen voimassa. Voimme siirtää tämän sopimuksen oman harkintamme mukaisesti seuraavien sen ilmoittamista koskevien määräysten mukaisesti.

Lähetämme sinulle sähköpostia antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ehtojen muutokset

Rentola kehittyy jatkuvasti. Siksi pidätämme oikeuden muuttaa ilman erillistä ilmoitusta voimassa olevia ehtoja ja hintoja. Nämä ehdot päivitettiin viimeksi elokuussa 2020.