Ilmoita asunto Rentolaan

Rentola on asuntoportaali, joka kerää kaikki saatavilla olevat vuokrakohteet yhteen paikkaan. Verkkosivustollamme vierailee yli 36 479 käyttäjää kuukausittain, mikä tarkoittaa sitä, että löydät hyvän vuokralaisen asuntoosi hetkessä. Se on tehokasta, yksinkertaista ja turvallista.

Luo ilmoituksesi - ilmaiseksi Vie vain 2 minuuttia

Tämän takia sinun kannattaisi käyttää Rentolaa

Yli 36 479 käyttäjää

Lapsiperheet, lapsettomat perheet, pariskunnat, opiskelijat ja yksineläjät. He kaikki käyttävät Rentolaa löytääkseen asuinpaikkansa. Sivustomme massiivisen ja monipuolisen käyttäjäkunnan ansiosta minkä tahansa asunnon, talon tai huoneen vuokranantaja löytää mainion vuokralaisen.

Kaikki asunnot yhdessä paikassa

Saamme usein palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme siitä, kuinka helppoa on pitää silmällä asuntomarkkinoita, kun kaikki löytyy yhdestä paikasta. Rentola tekee asuntomarkkinoista avoimet ja helposti navigoitavat. Älä jää paitsi - lisää talosi, asuntosi tai huoneesi jo tänään.

Nopea ja turvallinen viestintä

Takaamme välittömän vastauksen, mikäli haluat ottaa yhteyttä vuokralaiseen tai asiakaspalveluumme. Kaikki viestit käsitellään luottamuksellisesti parhaan mahdollisen kokemuksen luomiseksi sekä vuokranantajille että vuokralaisille.

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.