ad
Fi

Vuokraa 3 makuuhuoneen asunto, 69 m² paikassa Jyväskylä

Kivikyläntie 18 as 3, Jyväskylä

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

576 €
576 €
576 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
69 m2
Makuuhuoneet:
3 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
12988

Kivikyläntie 18 as 3


Kivikyläntie sijaitsee Tikkakoskella kauniin Hietajärven luona. Kerrostalossa on 8 viihtyisää asuntoa. Alue on rauhallinen ja vehreä. Luonetjärven koululle on kävellen matkaa vain noin 500 metriä ja Tikkakosken lukiolle 700 metriä. Tikkakosken keskusta puolestaan sijaitsee alle 2 kilometrin päässä ja Jyväskylän keskustaan pääsee autolla puolessa tunnissa. Vesimaksu peritään erikseen ja vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa. Lemmikit toivotetaan tervetulleiksi, mutta tupakointi sen sijaan on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi ja minimivuokra-aika on 6 kuukautta. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 5 kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen on voimassa kalenterikuukauden mittainen irtisanomisaika. Vuokria tarkistetaan vuosittain 1. tammikuuta. Vuokran määrä on sidottu elinkustannusindeksiin, mutta mahdollinen korotus on kuitenkin vähintään 3 prosenttia. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja niiden edellytetään olevan kunnossa. Laajan kotivakuutuksen tulee olla voimassa koko vuokralla asumisen ajan.

Tarjotaan vuokralle viihtyisä läpitalon kolmio rakennuksen päädystä 2. kerroksesta. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, olohuone, keittokomero ja kylpyhuone.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Jyväskylä

Makuuhuoneet: 3

Pinta-ala: 69 m2

Hinta: 576 €

Vapautuu: 2021-02-01

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 8 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Jyväskylä?