ad

Vuokraa 2 makuuhuoneen asunto, 42 m² paikassa Hämeenlinna

Hämeenlinna, 13200 Keinusaari

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

758 €
758 €
758 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
42 m2
Makuuhuoneet:
2 makuuhuonetta
Kylpyhuoneet:
1 kylpyhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
  • Parveke
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4909336

Vanainkatu 4 A


Asunto Oy Hämeenlinnan Logi on valmistunut heinäkuussa 2019 uudelle Asemanrannan asuinalueelle, kivenheiton päähän rautatieasemasta ja kävelymatkan päähän Hämeenlinnan keskustasta ja esimerkiksi Hämeenlinnan kulttuurin keskuksesta Verkatehtaasta. Myös Vanajavesi ja sen tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat aivan lähistöllä.
Hämeenlinnan Logi on 6-kerroksinen hissitalo, jonka huoneistot ovat kooltaan 24-60-neliöisiä, 1-3 huoneen laadukkaita koteja. Asunnoissa on joko ranskalainen parveke, lasitettu parveke tai terassi huoneistotyypistä ja sijainnista riippuen. Asumismukavuutta Logissa erityisesti kesäaikaan parantaa myös tuloilman viilennys. Yhteisissä tiloissa talossa sijaitsevat huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto.
Valitut pintamateriaalit ovat laadukkaita ja varustelutaso kattava. Huoneistojen lattiat ovat vaaleaa laminaattia ja seinät on maalattu tehosteseinää lukuun ottamatta valkoisiksi. Vaaleasävyisestä keittiöstä löytyy induktioliesitaso ja kalusteuuni, astianpesukone sekä jääpakastinkaappi. Kylpyhuone on laatoitettu ja varustettu pyykinpesukoneliitännöillä. Kiinteistö on mukana Green homes -vastuullisuusohjelmassa. Lisätietoa ohjelmasta:
Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, irtisanomisaika AHVL:n mukainen yksi kalenterikuukausi. Vakuus on 1 kk vuokraa vastaava ja vakuudeksi hyväksytään vain rahavakuus. Vesimaksu on 20€/hlö/kk. Vesimaksu on kiinteä, eikä sitä tasata. Vuokraan sisältyy 50M internetyhteys. Lemmikit sallittu, tupakointi kielletty huoneistoissa ja yleisissä tiloissa. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Hämeenlinna

Makuuhuoneet: 2

Kylpyhuoneet: 1

Pinta-ala: 42 m2

Hinta: 758 €

Vuokravakuus 758 €

Lemmikit sallittu: Kyllä

Kalustettu: Kyllä

Hissi: Kyllä

Parveke: Kyllä

Terassi: Kyllä

Pyykinpesukone: Kyllä

Astianpesukone: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 18 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Hämeenlinna?