ad

Vuokraa 3 makuuhuoneen asunto, 69 m² paikassa Turku

Arolankaari 7 A, 20900, Turku, Lauttaranta

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

722 €
722 €
722 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
69 m2
Makuuhuoneet:
Kohteen tyyppi:
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4716144

Arolankaari 7 A


Hirvensalon kaupunginosassa sijaitsevassa Arolankaari 7:n taloyhtiössä on 26 asumisoikeusasuntoa. Kerrostalojen laidalta alkava luonnontilainen metsikkö houkuttelee koko perhettä ulkoilemaan ja vierasvenesataman merenranta siintää alle kilometrin päässä. Koteja on kolmioista aina viisi huonetta sisältäviin kodikkaisiin perheasuntoihin. Asumisviihtyvyyttä lisäävät oma sauna ja lasitettu parveke. Keittiön vakiovarusteisiin kuuluu astianpesukone. Taloyhtiössä on kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja lisäksi käytössä on asuntokohtainen irtaimistovarasto. Lämpötolpalliset autokatospaikat 26 kpl (30€/kk) ja lämpötolpalliset avopaikat 9 kpl (15€/kk) sijaitsevat pihalla.

Vesiennakko on 20 eur/hlö/kk ja tasaus tehdään huoneistokohtaisen vedenkulutuksen mukaan vähintään kerran vuodessa. 50Mbit/s nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Asumisoikeusasuntojen irtisanomisaika on 3 kuukautta.

Huomioithan nämä:
- Tarvitset hakemusta varten järjestysnumeron kunnasta, josta haet asuntoa. Asuntoa tarjotaan numerojärjestyksen mukaan.
- Tupakointi on kielletty asunnossa ja myös parvekkeella 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi ja järjestysnumeroasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Tätä asuntoa välittää YH Kodit Oy.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Turku

Makuuhuoneet: 3

Pinta-ala: 69 m2

Hinta: 722 €

Vuokravakuus 722 €

Vapautuu: 2023-03-04

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 10 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Turku?