ad
Fi

Vuokraa 2 makuuhuoneen asunto, 59 m² paikassa Kirkkonummi

Meritie 44 A 2, Kirkkonummi

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

686 €
686 €
686 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
59 m2
Makuuhuoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
83437

Meritie 44 A 2


Upinniemen Meritietie 42-45 on neljän vankan kahitiilitalon kokonaisuus kauniin pienen järven rannassa, luonnon läheisessä merellisellä ja turvallisella Upinniemen alueella. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, missä ensimmäinen irtisanomispäivä on viiden (5) kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta + tämän jälkeen normaali kalenterikuukauden irtisanominen. Vuokraa tarkistetaan vuosittain 1.1., sidottu elinkustannusindeksiin, mutta kuitenkin vähintään 3%. Tupakointi kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla, lemmikit sallittu. Luottotiedot tarkistetaan. Vesimaksu ja sähkö peritään erikseen.

Meritien asunnot sijaitsee varuskunta-alueella kauniin luonnon keskellä pienen järven rannalla. Tämä 2h+k läpitalon huoneisto on remontoitu ja hyväkuntoinen ja erittäin valoisa. Asunto on 1.kerroksessa ja siinä on suuri lasitettu parveke. Asunto sijaitsee militäärialueella ja asukkaiden tulee olla suomen kansalaisia. Lemmikkieläimet sallittu.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Kirkkonummi

Makuuhuoneet: 2

Pinta-ala: 59 m2

Hinta: 686 €

Vapautuu: 2022-01-01

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 11 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Kirkkonummi?