ad

Vuokraa 2 makuuhuoneen asunto, 49 m² paikassa Turku

Turku, 20810 Luolavuori

Edullinen: keskimääräinen markkinahinta

749 €
749 €
749 €
Edullinen kiinteistö keskimääräiseen markkinahintaan. Täydellinen tarpeisiisi.
Pinta-ala:
49 m2
Makuuhuoneet:
2 makuuhuonetta
Kylpyhuoneet:
1 kylpyhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
  • Parveke
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4907373

Rätiälänkatu 15 b B


Asunnossa vaihdetaan keittiön kaapin ovet, remontointi valmis 8.3.!
KAMPANJATARJOUS: 2 kk vuokraa vastaava alennus vuokrasta ja ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika 11 kk vuokrasopimuksen alkamista tai 1 kk vuokraa vastaava alennus vuokrasta ja ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika 5 kk vuokrasopimuksen alkamisesta. Kampanjat koskevat vain uusia sopimuksia, kampanjoita ei ole mahdollista yhdistää toisiinsa/muihin tarjouksiin.
Rätiälänkatu 15 sijaitsee Luolavuoren halutulla, rauhallisella ja lapsiystävällisellä asuinalueella luonnon lähellä, kuitenkin vain 3 kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta.
- Vakuus 250 €
- Lemmikit sallittu
- Vuokrattavana autopaikkoja
Myös palveluiden suhteen sijainti ihanteellinen. Lähin ruokakauppa sijaitsee aivan lähellä ja tien toisella puolen päiväkoti. Ilpoisten kouluun on matkaa noin 1,5 kilometriä ja Ispoisten uimaranta sijaitsee noin 2 kilometrin päässä. Julkinen liikenne kulkee tiheään kohti keskustaa ja sieltä takaisin.
Yhtiö on valmistunut vuonna 1972, mutta se on peruskorjattu vuoden 2007 aikana. Julkisivusta erityisen ja näyttävän tekee majakka-aiheinen taideteos. Yhtiössä on yhteensä 38 asuntoa. Asuntojen pohjaratkaisut tekevät kodeista toimivia niin yksin asuville, kuin lapsiperheille. Vuokrattavat 1-5 huoneen asunnot ovat kooltaan m2.
Asuntoihin kuuluu irtaimistovarastot. Yleisessä käytössä on ulkoiluvälinevarasto ja pesutupa. Pihalta löytyy myös lasten leikkialue. Yhtiössä on erikseen vuokrattavana autopaikkoja.
Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 5 kk:n kuluttua sopimuksen alkamisesta. Laaja tupakointikielto kaikkiin uusiin vuokrasopimuksiin, tupakointi kielletty myös taloyhtiön yhteisillä piha-alueilla ja parvekkeilla. Taloyhtiö ei ole kokonaan savuton. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Vuokravakuus 250 €. Luottotietomerkinnät voivat vaikuttaa vakuuden suuruuteen tai asunnon saantiin. Vesimaksu 20 €/hlö/kk, joka tasataan kulutuksen mukaan. Lemmikit sallittu. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Turku

Makuuhuoneet: 2

Kylpyhuoneet: 1

Pinta-ala: 49 m2

Hinta: 749 €

Vuokravakuus 250 €

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hissi: Kyllä

Parveke: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 15 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Turku?