ad
Fi

44 m² yksiö kaupungissa Tampere

Vuoreksen puistokatu 96, 33870, Tampere, Vuores

Budjettiystävällinen: Hinta on alle keskimääräisen markkinahinnan

744 €
744 €
744 €
Tämän kiinteistön hinnoittelu on selvästi alle keskimääräisen markkinahinnan, mikä tarjoaa poikkeuksellista vastinetta budjetillesi.
Pinta-ala:
44 m2
Makuuhuoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4731684

Vuoreksen puistokatu 96


2019 valmistuneet Vuoreksen puistokadun asunnot ovat keskellä Vuoreksen peruspalveluja, lähikaupat, koulu ja päiväkoti. Tärkeä osa Vuoreksen vetovoimaa on upean järviluonnon läheisyys. Täällä luonto- ja lenkkipolut, hiihtoladut ja pyörätiet alkavat lähes suoraan kotiovelta. Vuoreslaisten yhteinen olohuone on Keskuspuisto, jota elävöittävät taideaukiot, vesialtaat, nurmialueet ja seikkailuhenkinen leikkipuisto. Kodin sydän on keittiön ja olohuoneen muodostama valoisa kokonaisuus. Lähes kaikissa kodeissa on lasitettu parveke ja yksiöissä ilahduttaa ranskalainen parveke. Saunattoman asunnon asukas voi varata saunavuoron talosaunasta. Talon alakerrasta löytyy myös kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto, pyörille katoss myös talon pihassa. Jokaisella asunnolla on huoneistokohtainen varastotila. 38 autopaikkaa on toteutettu halliin 30 €/kk sekä tolpallisena pihaan ja kannelle, 15 €/kk.

Vesiennakko 20 €/hlö/kk, tasaus mittauksen mukaan. 100 Mt -nettiyhteys sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihimme. Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana.

Huomioithan nämä:
- tupakointi sallittu vain erikseen merkityllä paikalla
- tarkastamme luottotietosi. Asumiseen liittyvät maksuhäiriöt saattavat vaikuttaa asunnon saamiseen.
• Kiinnostuitko? Täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli voimme tarjota hakemustasi vastaavaa asuntoa. Pääset katsomaan asuntoa, kun olemme tarjonneet sinulle asuntoa. Hakemus tai tarjous ei sido vielä mihinkään, vaan voit päättää asunnon ottamisesta nähtyäsi asunnon.

Tätä asuntoa vuokraa YH Kodit Oy


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Yksiö

Kaupunki: Tampere

Makuuhuoneet: 2

Pinta-ala: 44 m2

Hinta: 744 €

Vuokravakuus 744 €

Vapautuu: 2023-03-01

Lemmikit sallittu: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 16 €

ad

Etsitkö halpaa yksiöt paikasta Tampere?