ad

Vuokraa 1 makuuhuoneen asunto, 37 m² paikassa Helsinki

Helsinki, 00240 Pasila

Edullinen: keskimääräinen markkinahinta

872 €
872 €
872 €
Edullinen kiinteistö keskimääräiseen markkinahintaan. Täydellinen tarpeisiisi.
Pinta-ala:
37 m2
Makuuhuoneet:
1 makuuhuone
Kylpyhuoneet:
1 kylpyhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Tilat
  • Lemmikit Sallittu
  • Parveke
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
4909232

Uutiskatu 3 A


Asunto Oy Helsingin Väinämöinen on valmistunut vuonna 2018 Länsi-Pasilaan. Kyseessä on kahden 7-8 kerroksisen kerrostalon kokonaisuus, joissa on yhteensä 170 tehokasta asuntoa. Pasilan juna-asemalle ja Kauppakeskus Triplan kattavien palveluiden ääreen on reilun kilometrin matka, Ilmalan asemalle n. 600 m.
Asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit, kuten laminaattilattia ja kylpyhuoneessa laatoitus. Keittiön varusteluun kuuluvat astianpesukone, jääkaappipakastin (osassa yksiöistä on jääkaappi pakastelokerolla), sekä uuni, jossa keraaminen keittotaso. Vaaleat pintamateriaalit tuovat valoisuutta asuntoon. Osassa asunnoista on parveke ja osassa ranskalainen parveke.
Asukkaiden käytössä olevia yhteistiloja ovat ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone, irtaimistovarastot ja B-talon 8. kerroksessa sijaitsevat saunatilat kattoterasseineen. Autopaikat sijoittuvat maanalaiseen pysäköintihalliin ja ovat vuokrattavissa erikseen.
Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Vakuus 1 kk vuokraa vastaava. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan koti- ja vastuuvakuutuksen. Laaja tupakointikielto kaikkiin uusiin vuokrasopimuksiin: Tupakointi kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa sekä piha-alueella. Lemmikit sallittu. Vuokraan sisältyy 10M internetyhteys. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan täältä

Tietoa tästä kohteetsa


Kohteen tyyppi: Asunto

Kaupunki: Helsinki

Makuuhuoneet: 1

Kylpyhuoneet: 1

Pinta-ala: 37 m2

Hinta: 872 €

Vuokravakuus 872 €

Lemmikit sallittu: Kyllä

Autotalli: Kyllä

Hissi: Kyllä

Parveke: Kyllä

Terassi: Kyllä

Pyykinpesukone: Kyllä

Astianpesukone: Kyllä

Hinta neliömmetriltä: 23 €

ad

Etsitkö halpaa asunnot paikasta Helsinki?