2 huoneen asunto 51 m² kaupungissa Tampere

A 15, Haapalinna, 33270, Tampere

Koko:
51 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
01 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
42943

A 15


Helmikuun alusta vapautuva kivalla pohjaratkaisulla varustettu kaksio Haapalinnasta.

Tässä asunnon arjen askareet sujuvat mutkattomasti. Keittiössä mukavasti kaappitilaa sekä oma paikkansa ruokapöydälle. Säilytystä helpottamassa makuuhuoneen kaapistot sekä tietenkin irtaimistovarasto. Kylpyhuone ja sauna uudistettu kokonaan kesällä 2020, joten ne huokuvat modernia tyylikkyyttä ja tuovat rutkasti lisää asumismukavuutta. Reilun kokoiseen olohuoneeseen mahtuu kaikki tarvittava ja sieltä myös kulku parvekkeelle.

Huoneistokohtainen vesimaksu 33€/kk, lisätään vuokraan ja laskutetaan samassa.

Täytäthän ensimmäisenä asuntohakemuksen osoitteessa asuntovuokraus.fi ja lähetä sen jälkeen viestiä [Piilotetut tiedot].Asukas tekee oman sähkösopimuksen, koti- ja vastuuvakuutus vaaditaan.

Vaakonraitti 8 koko vuokrakerrostalon käyttövesiputkistosaneeraus on kesällä 2020 valmistunut ja kohteen kylpyhuoneet, saunat ja wc-tilat hohtavat uutuuttaan. Kylpyhuoneet on remontoitu kauttaaltaan ja remontissa ne saivat kauniit uudet laattapinnat, kalusteet, ja kaikki puuosat on vaihdettu uusiin ja pesutilat odottavat nyt uusia käyttäjiään. Haapalinnankylän Avaran kohteet vetävät puoleensa asukkaita aina nuorista perheistä opiskelijoihin ja lapsiperheisiin. Tällä vehreällä korkeista punatiilisistä kerrostaloistaan tunnetulla alueella onkin tarjolla monipuolisia, valoisia ja tilavapohjaisia asuntoja. Läheinen puisto, lintulampi ja Ranta-Kaarilan lenkkimaastot viehättävät erityisesti luonnon ystäviä. Kohteet sijaitsevat muutaman kilometrin päässä keskustasta hyvien bussiyhteyksien päässä, ja moottoritien läheisyys hellii autoilijoita. Lielahden kattava palvelukeskittymä on kivenheiton päässä ja Haapalinnankylän asukkaat saavat nauttia myös ympäröivien kaupunginosien jatkuvasti kehittyvästä palvelutarjonnasta.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.