2 huoneen asunto 51 m² kaupungissa Tampere

A 20, Haapalinna, 33270, Tampere

Koko:
51 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
16 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
90486

A 20


Helmikuun puolessa välissä vapautuva viihtyisä kaksio Haapalinnankylässä.

Oma sauna ja parveke hissillisessä kerrostalossa. Makuuhuone on tilava ja tässä asunnossa neliöt on käytetty järkevästi, et maksa hukkaneliöistä vaan jokainen tila on hyvin käytettävissäsi. Kylpyhuone ja sauna uusittu muutama vuosi sitten putkiremontin yhteydessä.

Huoneistokohtainen vesimaksu 33€/kk. Lisätään vuokraan ja laskutetaan samassa vuokran kanssa.

Täytäthän ensimmäisenä asuntohakemuksen osoitteessa asuntovuokraus.fi ja lähetä sen jälkeen viestiä [Piilotetut tiedot].Asukas tekee oman sähkösopimuksen, koti- ja vastuuvakuutus vaaditaan.

Haapalinnankylän Avaran kohteet vetävät puoleensa asukkaita aina nuorista perheistä opiskelijoihin ja lapsiperheisiin. Tällä vehreällä korkeista punatiilisistä kerrostaloistaan tunnetulla alueella onkin tarjolla monipuolisia, valoisia ja tilavapohjaisia asuntoja. Läheinen puisto, lintulampi ja Ranta-Kaarilan lenkkimaastot viehättävät erityisesti luonnon ystäviä. Kohteet sijaitsevat muutaman kilometrin päässä keskustasta hyvien bussiyhteyksien päässä, ja moottoritien läheisyys hellii autoilijoita. Lielahden kattava palvelukeskittymä on kivenheiton päässä ja Haapalinnankylän asukkaat saavat nauttia myös ympäröivien kaupunginosien jatkuvasti kehittyvästä palvelutarjonnasta. Tähän taloyhtiöön ovat lemmikit lämpimästi tervetulleita!

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.