Fi

2 huoneen asunto 46 m² kaupungissa Tampere

Airokatu 2, 33410, Tampere, Lentävänniemi

Koko:
46 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
18 Mar
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
87553

Airokatu 2


Airokatu 2 sijaitsee suositulla ja kauniilla alueella Näsijärven rannan läheisyydessä Lentävänniemessä. Vuonna 1999 rakennettuun upeaan rivitaloyhtiöön kuuluu 33 saunallista asumisoikeusasuntoa, jotka ovat eri kokoisia kaksioita ja kolmioita.

Viihtyisän kodin lisäksi Airokadun elinympäristö lumoaa kauneudellaan. Pääset nauttimaan hyvistä ulkoilumahdollisuuksista aivan niemen tuntumassa. Tilavat ja huolella suunnitellut kodit palvelevat hyvin kaikkia, myös lapsiperheitä. Oma suojaisa piha ja vastikkeeseen kuuluva internet-yhteys lisäävät asumismukavuutta. Lielahden palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä ja omiin lähipalveluihin kuuluvat päiväkoti, koulu ja kauppa. Hyvät kulkuyhteydet keskustan suuntaan tai esimerkiksi Ylöjärvelle. Ihastu asumiseen niemen tuntumassa!

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita asuntoihimme.

Tupakointi on kielletty myös parvekkeilla 1.9.2020 jälkeen tehdyillä sopimuksilla.

Onko sinulla kysyttävää asunnosta? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme [PIILOTETTU] Soittoaika arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.
Puhelun hinta lankapuhelimesta 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %). Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti (sis. alv 24 %).

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.