41 m² yksiö kaupungissa Vantaa

As 63, Kivistö, 01700, Vantaa

Koko:
41 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
01 Nov
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
27866

As 63


Vuokrattavana iso yksiö ranskalaisella parvekkeella Kivistön paraatipaikalta!

Tämä pohjaltaan avara asunto sijaitsee rakennuksen 8. kerroksessa ja asunnosta avautuvat näkymät ovat taloyhtiön sisäpihan puolelle. Reilujen neliöidensä puolesta huone on kätevästi jaettavissa kalusteiden avulla olo- ja makuutilaksi. Laadukas asunto, jossa lattia on laminaattia ja kylpyhuone laatoitettu. Keittiön työtaso on eläväpintaista, kivitasoa jäljittelevää laminaattia, joka jatkuu myös välitilaan luoden yhteneväisen kokonaisuuden. Keittiön vakiovarusteina on integroitu kalusteuuni, keraaminen keittotaso, jääkaappipakastin sekä arkea sujuvoittava astianpesukone.
Kylpyhuoneessa tilavaraukset pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Kätevää säilytystilaa löytyy allas- ja peilikaapista.

Kiinnostuitko? Jätä asuntohakemus kotisivuillamme: www.asuntovuokraus.fi ja ota yhteyttä välittäjään [Piilotetut tiedot] tai Realia Asuntovuokrauksen asiakaspalvelu [PIILOTETTU] Ilmoituksen kuvat ovat havainnekuvia taloyhtiön toisesta vastaavanlaisesta asunnosta.
Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus ja kotivakuutus vaaditaan. Vuokravakuus 350€ (min. asumisaika 12-kk) tai 1 kk vuokraa vastaava summa. Savuton taloyhtiö.

Asunto Oy Vantaan Topaasikuja 11 on valmistunut Vantaan Kivistöön alkuvuodesta 2020. Kivistö on suosittu ja viihtyisä kaupunginosa, joka kehittyy jatkuvasti lähivuosina ja omaa jo nyt kaupunkimaisen keskustan palveluineen. Täällä asut yhteyksien ytimessä, junalla pääsee esimerkiksi lentokentälle 6 minuutissa ja Helsingin keskustaan puolessa tunnissa. Omalla autolla ajomatka keskustaan vie alle puoli tuntia. Kauniit puistot ja viheralueet houkuttelevat liikkumaan sekä nauttimaan luonnosta. Alueelta löytyy runsaasti kasvillisuutta ja liikuntamahdollisuuksia, Vantaan laajin yhtenäinen metsäalue on vain kilometrin päässä. Taloyhtiössä on tarjolla laajasti eri elämänvaiheisiin sopivia asuntoja aina pienistä yksiöistä saunallisiin kolmioihin (25 m2 - 67 m2). Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietityt pohjaratkaisut, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta sekä laadukkaat materiaali- ja kalusteratkaisut. Lähes kaikissa on huoneistokohtainen irtainvarasto asunnossa. Parvekkeelliset asunnot on varustettu lasituksella. Yhtiöllä on erikseen vuokrattavissa rajoitettu määrä autohallipaikkoja hintaan 45€/kk. Yhtiön autopaikat sijaitsevat erillisessä pysäköintilaitoksessa ja kaikki autopaikat on varustettu lämmityspistokkeella. Asuntoihin ovat tervetulleita myös lemmikit. Taloyhtiö on savuton, tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen merkityllä piha-alueella. Vuokraan sisältyy maksuton 10Mb laajakaista. Vesimaksu on 20 €/hlö/kk. Yhteiskäyttötiloina mm. ulkoiluvälivarasto, talopesula sekä saunatilat.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI