27 m² yksiö kaupungissa Järvenpää

B 55, Lepola, 04400, Järvenpää

Koko:
27 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
01 Feb
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
68104

B 55


Uusi koti Lepolankorttelista, Ainolan juna-aseman läheltä!

Asunnoissa on laadukkaat kaluste- ja materiaalivalinnat: lattiat ovat laminaattia, kylpyhuoneissa keraamiset laatat sekä sähköinen mukavuuslattialämmitys (asunnon sähköstä). Keittiön varusteluun kuuluu jääkappipakastin, kalusteuuni ja keraaminen tasoliesi sekä astianpesukone.

Taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa on asuntokohtaiset irtainvarastot, pesutupa ja kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. Sauna ja kerhotila sijaitsevat erillisessä piharakennuksessa yhteisjärjestelysopimuksella.
Yhtiöllä on yhteensä 33 autopaikkaa lämpöpistokkein varusteltuna (15-25 €/kk)

Asuntoihin ovat tervetulleita myös lemmikit. Taloyhtiö on savuton, tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja yhtiön yleisissä tiloissa. Vuokran lisäksi peritään vesimaksu huoneistotyypin mukaan: yksiö 18 €/kk, kaksio 28 €/kk, kolmio 36 €/kk, neliö 43 €/kk. Laajakaistayhteys perusnopeudella sisältyy vuokraan (Elisa), joka toteutetaan yleiskaapelointijärjestelmällä. Yhtiö liitetään myös Elisan kaapeli-TV verkkoon. Asunnoissa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä.

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, vakuusmaksu on 1 kk vuokra tai 350 € vähintään 1 vuoden sopimuksella. Kotivakuutus vastuuosuudella edellytetään.
Asuntoa haetaan täyttämällä hakemus osoitteessa: www.asuntovuokraus.fi. Tiedustelut: [Piilotetut tiedot]
Sähkö oman kulutuksen mukaan ja kotivakuutus edellytetään. Vuokravakuus 1kk ja vähintään 1 vuoden sopimuksiin 350€. Savuton taloyhtiö.

As Oy Järvenpään Heinähäntä valmistuu [PIILOTETTU] uudelle Lepolankorttelin alueelle. Taloyhtiö koostuu kahdesta erillisestä 5-kerroksisesta asuintalosta. Vaihtoehtoja on pienistä yksiöistä aina 3-4h perheasuntoihin. Asunnot ovat nykyaikaisen laadukkaita varustelultaan ja mm. parvekkeelliset asunnot varustettu lasituksella. Ainoastaan 27,5m2 asunnoissa (5kpl) ranskalainen parveke. Savuton taloyhtiö, tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, yhtiön kaikissa sisätiloissa sekä yhtiön hallitsemilla ulkoalueilla. Lepolankortteli on upouusi asuinalue Järvenpäässä. Ainutlaatuiseen, puistomaiseen Lepolankortteliin tulee kattavasti eri asumismuotoja aina viehättävistä rivi- ja paritaloista ihastuttaviin pienkerrostaloihin sekä korkeaan rakentamiseen. Lisäksi Lepolankortteliin tulee myös omakotitaloasumista. Lepolankortteli rakentuu yhteisöllisyydelle, tasa-arvolle ja turvallisuudelle. Jean Sibeliuksen Ainolan alueen kulttuuriperintö puhaltaa oman luovan henkensä Lepolankorttelin ympärille. Alueelle rakentuu yhteinen, kaunis ja toiminnallinen puisto-alue sekä eriluonteisia kaupunkitiloja ja taidepaikkoja.Lepolankorttelissa elinreviirisi on luontaisen laaja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Junat kulkevat molempiin suuntiin 2 kertaa tunnissa ja ruuhka-aikoina tiheämmin. Viereiseltä Ainolan asemaseisakkeelta otat R-junan Helsinkiin (27 min) tai Hyvinkää-Riihimäki akselille (18-28 min). Vain 1,5 km päässä siintävä Lahdenväylä kiidättää nopeasti niin etelään kuin pohjoiseen. Tuusulanväylää pitkin hurauttaa esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle vain n. 20 minuuttia. Kattavat ja kasvavat Järvenpään keskustan palvelut (n. 2 km) saavuttaa pyöräillen alle 10 minuutissa.Tuusulanjärven ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet retkeilylle, vesiaktiviteeteille ja luonnonläheiseen elämään. Ratsastuskeskus Ainoa tarjoaa koko Suomen parhaita puitteita hevosharrastukselle. Lyhyen kävelymatkan päähän Lepolankorttelista nousee uusi, monikäyttöinen Juholanmäen liikuntapuisto, jonka pesäpallokenttä on jo käytössä.Tutustu alueeseen www.lepolankortteli.fi

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI