63 m² yksiö kaupungissa Espoo

C 35, Niittykumpu, 02200, Espoo

Koko:
63 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
01 Nov
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
69896

C 35


Erinomaisella sijainnilla Niittykummussa As Oy Puistoniitty!

Talo sijaitsee aivan kauppakeskus Niityn ja Niittykummun metroaseman vieressä, joten sijainti ei voisi olla tätä parempi! Metroradan varrella niin Matinkylän, Tapiolan kuin Helsingin keskustankin palvelut ovat ulottuvillasi poikkeuksellisella tavalla. Niittykummusta löydät lisäksi pohjoismaiden suurimman sisäurheilukeskuksen ja monipuoliset harrastemahdollisuudet erilaisiin liikunta-aktiviteetteihin.

Kaikissa asunnoissa on kauniit pintamateriaaliratkaisut ja tilava, lasitettu parveke. Osassa asuntoja on oma sauna ja niitä, joilta omaa saunaa ei löydy tai jotka kaipaavat löylyjä vain harvemmin, lämmittää taloyhtiön asukkaille veloitukseton talosauna. Loistavista julkisista liikenneyhteyksisistä huolimatta yhtiö palvelee myös yksityisautoilijaa ja yhtiön hallista on mahdollista vuokrata lämmin autopaikka sellaista tarvitsevalle.

Kiinnostuitko? Täytä asuntohakemus valmiiksi www.asuntovuokraus.fi ja ota yhteyttä sähköpostilla välittäjään: [Piilotetut tiedot]

Asunto Oy Espoon Puistoniitty valmistui Niittykumpuun heinäkuussa 2019. Tässä kahdeksankerroksisessa kerrostalossa on 73 LähiTapiolan Mutkatonta kotia yksiöistä saunallisiin kolmioihin. Kaikki yhtiön kodit ovat moderneja, valoisia ja vaaleansävyisiä ja kaikista löytyy tilava, lasitettu parveke. Talon yhteistilat, kuten talosauna, kuivaushuone ja pieni pesutupa ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Jokaiselle huoneistolle kuuluu myös oma irtainvarasto ja urheiluvälineitä voi säilyttää yhteisissä ulkoiluvälinevarastoissa. Taloyhtiön kodit ja parvekkeet ovat savuttomia. As Oy Puistoniityn sijainti on erinomainen, sillä kauppakeskus Niitty metroasemineen on vain parin sadan metrin päässä. Alueelta löytyvät lisäksi kaikki peruspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Autoilevien asukkaiden on mahdollista vuokrata hallipaikka yhtiön katetusta autohallista, jossa auto pysyy lumelta suojassa myös talven purevina pakkasina. Tervetuloa löytämään helppo ja moderni koti Espoon Niittykummusta!MUTKATON KOTI, Haluamme tehdä sinulle asunnon valinnan, muuton ja tietysti itse asumisen mahdollisimman helpoksi. LähiTapiolan Mutkaton koti -vuokra-asuntoihin lemmikkisi ovat sydämellisesti tervetulleita. Tarjoamme myös muita etuja kuten edulliset vuokravakuudet, maksuttoman laajakaistan, pesutuvan ja viikoittaisen saunavuoron. Tutustu kaikkiin arkeasi helpottaviin etuihimme osoitteessa mutkatonkoti.fi. Tervetuloa Mutkattomaan kotiisi!

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI