43 m² yksiö kaupungissa Vantaa

F 159, Kivistö, 01700, Vantaa

Koko:
43 m2
Huoneet:
1 huone
Kohteen tyyppi:
Yksiö
Vapautuu:
01 Jul
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
40690

F 159


Uudehko viihtyisä ja valoisa kaksio ranskalaisella parvekkeella ja tilavalla makuuhuoneella, johon mahtuu hyvin myös vaikkapa työpiste.
Huoneistossa on laadukas lautaparketti, keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, kylpyhuoneessa mukavuuslattialämmitys.
Vähintään 1 vuoden sitoutuminen ja kotivakuutus vastuudella edellytetään. Lemmikit on sallittu. Vapaa autopaikka on vuokrattavissa myös asunnon yhteydessä.

Asuntoa haetaan täyttämällä hakemus osoitteessa www.asuntovuokraus.fi. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja säännölliset tulot edellytetään.
Yleisissä asunnonhakuun liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, p. [PIILOTETTU] Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, oma sähkösopimus ja kotivakuutus vastuuosuudella vaaditaan. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä 11 kk sopimuksen alkamisesta. Vakuus 1kk/ yritykset 3kk.

As Oy Kivistön Kronos on valmistunut syksyllä 2019 omalle tontille Herkules-kortteliin, mikä koostuu neljästä asuintalosta. Talot muodostavat suojaisen ja toiminnallisen sisäpihan oleskelu -ja leikkipihoineen asukkailleen.Laadukkaita asuntoja on tarjolla aina tilavista yksiöistä, monipuolisiin kaksioihin ja toimiviin kolmioihin sekä yksilöllinen ylimmän kerroksen neliö. Tilaratkaisuissa on huomioitu asuntojen monipuoliset käyttö- ja säilytystilat. Muutamissa asunnoissa on tilava alkovi, joka soveltuu myös työtilaksi, lasten omaksi sopeksi tai vaikkapa pukeutumishuoneeksi. Huoneistoissa on laadukas lautaparketti, keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, kylyhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke. Kivistö on viihtyisä ja kehittyvä kaupunginosa lähellä luontoa. Loistavat liikenneyhteydet, kehärataa pitkin Helsingin keskustaan 30 min, ja lentokentälle vain 6 min, vaihtoehtoisesti omalla autolla olet hetkessä Tampereentiellä tai Kehä III varrella. Pysäköintipaikkoja on vuokrattavissa läheisessä pysäköintihallissa.Ålandsbanken Asuntorahaston omistamat asunnot ovat laadultaan korkeatasoisia. Materiaalivalinnat ovat keskimääräistä vuokra-asuntokantaa selkeästi laadukkaampia. Asunnot sijaitsevat asunto-osakeyhtiöissä, joissa pääosa asukkaista ovat asunnon omistajia. Rahaston tavoitteena on olla asuntojen pitkäaikainen omistaja. Rahasto omistaa osan taloyhtiön asunnoista, ei koko taloyhtiötä.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI