1 huoneen asunto 27 m² kaupungissa Jyväskylä

Uno Savolan katu 15 A 40, 40100 Jyväskylä, Lutakko

Koko:
27 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
25 Jan
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
86900

Kerrostalo, 27.5 m², 1h + kn + alk + lasitettu parveke


Haluaisitko aloittaa uuden vuoden muuttamalla vasta valmistuneeseen, laadukkaaseen ja käytännölliseen kaupunkikotiin Jyväskylän Lutakkoon? Nyt se on mahdollista sillä tammikuussa -22 valmistuu As. Oy Jyväskylän Swingi, joka luo loistavat puitteet kaupunkiasumiselle palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Jyväskylän Swingissä asuminen on tehty erittäin helpoksi ja mukavaksi arkea helpottavilla ratkaisuilla. Energiatehokas varustelu, kauniit pintamateriaalit sekä järkevästi käytetyt neliöt tekevät arjestasi luksusta. Asunnon säilytysratkaisut helpottavat arjen toimivuutta mm. alkovissa kätevät yläkaapit ja eteisessä liukuovikaapisto. Avokeittiössä jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesikupu, astianpesukone ja integroitu mikroaaltouuni. Kylpyhuoneessa liitäntä pyykinpesukoneelle. Verhokiskot. Lasitettu parveke Lutakon aukiolle. 7. kerros.

Lutakko on haluttu asumisen, koulutuksen sekä mm. työpaikkojen kaupunginosa, joka yhdistää ydinkeskustan satama-alueeseen. Alueelta löytyy esimerkiksi hotelli, messukeskus/konserttisali, ammattikorkeakoulu, ravintoloita ja kahviloita, lähikauppoja kaksin kappalein, uimaranta ja puistoalueita. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Satamasta pääsee kesäisin järviristeilyn kyytiin ja ravintolalaivoille. Rantaraittia pitkin voi lenkkeillä järvimaisemia katsellen. Keskustaan sekä matkakeskukselle lyhyt kävelymatka.

Koneellinen tulo­ ja poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Valokuitu, 100 megatavun internetyhteys. Ovipuhelinjärjestelmä.

Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa olevana, sopimukseen sitouduttava kuitenkin vähintään vuodeksi.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.