Ad

2 huoneen asunto 36 m² kaupungissa Turku

Malin Trällin kuja 1 B, 20200, Turku, Herttuankulma

Koko:
36 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
471530

Malin Trällin kuja 1 B


UUDISKOHDE As Oy Turun Malin Trällin kuja 1 valmistuu [PIILOTETTU] Herttuankulman upealle uudelle asuinalueelle. Urbaanissa ja merellisessä Herttuankulmassa Turku avautuu sinulle jokirannan ja ydinkeskustan läheisyydellään vain parin kilometrin säteellä. Kohde sijaitsee loistavalla paikalla, lähellä Ruissalon kansanpuiston maisemia, kuin myös Turun Satamaa.
Yhtiöstä löytyy 75 asuntoa, jotka ovat hyvin varusteltuja, valoisia ja moderneja. Asuntojen pohjaratkaisut ovat suunniteltu huolella viihtyvyyttä ja helppoa asumista ajatellen. Asuinhuoneistojen lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneet laatoitettuja. Keittiön varusteisiin kuuluvat kalusteuuni, induktioliesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Kylpyhuoneista löytyy liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle. Asuntojen parvekkeet ovat lasitettuja. Asuntoihin kuuluu irtaimistovarastot. Yleisessä käytössä ovat talosauna ja ulkoiluvälinevarastotilat. Yhtiöön rakentuu myöhemmin parkkihalli, josta tulee vuokrattavaksi autopaikkoja. Arvioitu valmistuminen 01/2023. Pihapaikkoja vuokrattavana kohteen valmistuttua. Lisätiedot autopaikoista vuokravälittäjältä.
Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, jonka ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Vuokravakuus on 350€. Vesiennakkomaksu huoneistokohtainen, joka tasataan kulutuksen mukaan. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Lemmikit sallittu. Yhtiössä on laaja tupakointikielto, tupakointi on kielletty asuintiloissa, parvekkeella ja piha-alueella. Vuokraan sisältyy 10M internetyhteys.
Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kiinnostuitko? Jätäthän meille hakemuksen, käsittelemme sen yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli voimme tarjota asuntoa, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostitse. Asuntohakemus ja muut vapaat kohteemme löydät osoitteesta www.kodisto.fi. Lisätiedot ja tiedustelut Newsec Asuntovuokraus, p. [PIILOTETTU] tai [Piilotetut tiedot].

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä
Ad

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.