12 huoneen asunto 391 m² kaupungissa Kemi

Nahkurinkatu 15 A, 94100, Kemi, Sauvosaari

Koko:
391 m2
Huoneet:
12 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
55440

Nahkurinkatu 15 A, Kemi, Sauvosaari


VUOKRA HENKILÖ/YÖ! Ensisijalla pitkäaikaiset vuokraukset

Tarjolla vuokralle majoitustilat 21 henkilölle aivan Kemin kaupungin keskustasta. Tilat koostuvat kahdesta isosta asunnosta, jotka sijaitsevat samassa talossa, osoitteessa Nahkurinkatu 15. Asunnot ovat tunnelmallisessa hirsitalossa keskellä Kemin kaupunkia lähellä kaikkia palveluja ja liikenneyhteyksiä. Tehdastyömaalle on matkaa 3 km. Lähin kauppa on 100m päässä, asemille matkaa noin 400m. Ydinkeskustaan 500m. Asunto A: 255m2, viisi makuuhuonetta 12-25m2, keittiö, iso ja viihtyisä saunatila ja 3 x wc + iso ruokailu/kokoustila. Majoituskapasiteetti 12 henkilöä. Iso lämmin autotalli (35m2)kuuluu pakettiin. Asunto B: 140m2, viisi makuhuonetta 9-20m2, keittiö, kodinhoitohuone, sauna ja 2x wc. Majoituskapasiteetti 9 henkilöä. Kaikki huoneet ovat korkeita, valoisia ja siistejä. Asunnoissa on uudet huonekalut. Sängyt, pöydät, tuolit ja kaapit, liinavaatteet, pyyhkeet ym. Huoneistoissa on valmiina astiat, kahvinkeittimet, tiskikoneet ja pyykkikoneet ym. muut tarvittavat varusteet.

Kaikki makuuhuoneet ovat erikseen lukittavissa. Huoneistoissa on nopea wifi ja huoneistot siivotaan sopimuksen mukaan joko kerran viikossa tai joka toinen viikko, jolloin mm. lakanat ja pyyhkeet vaihdetaan puhtaisiin ja sängyt pedataan. Pihalla ja kadun varrella on reilusti ilmaista pysäköintitilaa. Asunnoissa on parvekkeet ja viihtyisällä sisäpihalla iso terassi. Tilat ovat heti vapaat. Kohde soveltuu erinomaisesti yhdelle isolle tai kahdelle pienemmälle yritykselle pitkä-aikaiseen huonevuokraukseen. Vuokrahintaan hlö/päivä sisältyy sähkö, vesi, netti ja siivous sopimuksen mukaan, huonekalut ja liinavaatteet. Vuokralainen hankkii kotivakuutuksen. Vuokrauksen hinnoittelu per yö/ henkilö. Hinta määräytyy vuokrauksen keston mukaan.

Jääkaappi molemmissa, erillisuuni molemmissa, liesitaso molemmissa keraaminen, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, Kahvinkeitin, vedenkeitin. Keittiövarustukseen kuuluu myös astiastot ja aterimet

Sauna molemmissa, sähkökiuas molemmissa, kylpyhuone, erillinen wc Isomassa 3 erillistä wc:tä, pienemmässä kaksi, suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä +pesukone molemmissa, kiinteät valaisimet.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.

×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI