1 huoneen asunto 44 m² kaupungissa Pirkkala

Puotikuja 5 As 33, 33960, Pirkkala

Koko:
44 m2
Huoneet:
1 makuuhuone
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
36774

Puotikuja 5 As 33


Pirkkalan Soljan uudelle asuinalueelle aivan Pyhäjärven rantamaisemiin sekä kävelymatkan päähän kuntakeskuksen kattavista palveluista on rakentunut 40 uutta tasokasta vuokrakotia. Ainutlaatuinen ja vehreä asuinalue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä; matkaa Tampereen keskustaan on noin 15 kilometriä, Tampere-Pirkkalan lentoasemalle noin 7 km ja lähin bussipysäkki sijaitse noin puolen kilometrin päässä kohteelta.

Soljan Puotikujalle, kuusikerroksiseen taloon valmistunut erikokoisia yksiöitä ja kaksioita, monipuolinen valikoima kolmioita sekä yksi neljän huoneen asunto. Erityispiirteenä kohteen huoneistojakaumassa ovat neljä hulppeaa, erityisen valoisaa kaksitasoista asuntoa, jotka sijoittuvat talon ylimpiin kerroksiin. Kohde valmistui [PIILOTETTU] Nämä valoisat, toimivapohjaiset asunnot ovat huolellisesti suunniteltuja ja vaaleiden sekä selkeiden materiaalivalintojen vuoksi koti on helppo sisustaa oman tyylin mukaisesti. Laminaattilattiat, sälekaihtimet, astianpesukoneet, keraamiset liedet sekä laatoitetut kylpyhuoneet lisäävät asuinmukavuutta. Kohteen huoneistot ovat kahta huoneistoa lukuun ottamatta saunattomia ja talossa on viihtyisä saunaosasto. Yhtiön yleisiin tiloihin lukeutuvat myös kuivaushuone sekä irtainvarastot. Yhtiöllä on 29 sähköpistokkein varustettua autopaikkaa ja kaikki autopaikat mahdollistavat sähköauton hitaan latauksen.

Kohde ja asunnot ovat savuttomia ja tupakointi sekä sähkösavukkeiden käyttö on huoneistojen ohella kielletty parvekkeilla sekä kiinteistön alueella. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Vuokrakoteihin. Kohteen asuntoihin tehdään toistaiseksi voimassaolevia vuokrasopimuksia, kuitenkin vähintään 6 kk.

Tervetuloa Avain Asukkaaksi Pirkkalaan!

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.