Fi

2 huoneen asunto 55 m² kaupungissa Hyvinkää

Sähkökatu 58, Parantola, 05800, Hyvinkää

Koko:
55 m2
Huoneet:
2 makuuhuonetta
Kohteen tyyppi:
Asunto
Vapautuu:
Nyt
Rentolan vahvistama:
Kyllä
Kohdenumero:
62649

Sähkökatu 58


Toisen kerroksen tilava ja edullinen kaksio keskustan tuntumassa Parantolan alueella.
Nyt ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Huonetilat remontoitu 2000 - luvulla, lattiat ovat kauttaaltaan laminaattia. Tilava keittiö, jonka varusteluun kuuluu mukavasti säilytystilaa, sähköliesi, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Persoonallista ilmettä asuntoon tuovat koriste-kakluuniuunit olo- ja makuuhuoneissa. Laatoitettu ja tilava kylpyhuone, jossa tilaa mm. pesukoneelle. Sähkölämmityskulut tulee vuokran päälle. Luottotiedot oltava moitteettomat.

Hyvinkään keskustan palvelut ja sujuvat julkiset liikenneyhteydet asunnon läheisyydessä. Kauppakeskus Willan monipuoliset päivittäispalvelut 1,2km päässä, Hyrian koulu 750m, bussipysäkki vastapäätä asuntoa ja Hyvinkään rautatieasemalle 1,3km.

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassaoleva kuitenkin siten, että ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamisajankohta on 11 kk:n kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vakuus 1 kk, ei tupakointia asunnossa ja laaja kotivakuutus edellytetään. Vesimaksu 10e/hlö/kk, sähkö oman kulutuksen mukaisesti, vuokralaisen luottotiedot on oltava moitteettomat.

Täytä asuntohakemus kotisivuillamme osoitteesta www.asuntovuokraus.fi.

Onko sinulla kysyttävää tästä kohteesta? Ota yhteyttä suoraan vuokranantajaan tästä

Haluaisitko asettaa kiinteistösi vuokralle?

Luo ilmainen mainos ja vastaanota yhteydenottoja kiinnostuneilta vuokralaisilta 24 tunnin sisällä.