tällä haulla löytyi 8 vuokrakohdetta
Piilota suodattimet
0 €
2 500 €
1
8
Näytä 8 tulosta
Hakuvahti - täysin ilmainen: Vastaanota sähköposti-ilmoitus uusista toiveitasi vastaavista ilmoituksista
Filter icon Suodata hakua

Vuokra-asunnot kaupungissa Savonlinna - katso kaikki vapaat asunnot kaupungissa Savonlinna täältä

Järjestys:
 
Telakkatie 2 C
Savonlinna
Koko
43 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
430 €/kk
Lue lisää
Jouhelankuja 3 A, Savonlinna, Kerimäki
Savonlinna
Koko
55 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
490 €/kk
Lue lisää
Aapelintie 4 A, Savonlinna, Kellarpelto
Savonlinna
Koko
53 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
550 €/kk
Lue lisää
Savonlinna
Koko
60 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
485 €/kk
Lue lisää
Kaartilantie 15 A
Savonlinna
Koko
62 m2
Makuuhuoneet
2
Tyyppi
Asunto
530 €/kk
Lue lisää
Uusi!
Savonlinna
Koko
79 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
635 €/kk
Lue lisää
Uusi!
Savonlinna
Koko
70 m2
Makuuhuoneet
3
Tyyppi
Asunto
750 €/kk
Lue lisää
Omakotitalo | 96,0 m2
Uusi!
Savonlinna
Koko
96 m2
Makuuhuoneet
4
Tyyppi
Asunto
750 €/kk
Lue lisää
Samankaltaiset haut
 

Vuokra-asunnot Savonlinna - löydä kaikki vapaat vuokrattavat asunnot Savonlinnassa

Savonlinna on noin 32 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savon maakunnassa. Sen sijainti kahden Saimaan selän, Haapaveden ja Pihlajaveden välissä on suorastaan unelmainen. Vesistöt ympäröivät Savonlinnaa lähestulkoon joka puolelta ja antavat kaupungille hyvin omaleimaisen tunnelman. Kaupungin pinta-alasta yli kolmasosa on vesistöjä ja saaria, ja myös Savonlinnan keskusta on osittain rakennettu saarille. Savonlinnan naapurikuntiin kuuluvat Enonkoski, Heinävesi, Kitee, Liperi, Rantasalmi, Rääkkylä, Sulkava, Parikkala, Ruokolahti ja Varkaus.

Savonlinnan historia on Suomen mittakaavassa pitkä - se on Itä-Suomen vanhin kaupunki sekä yksi Suomen 15 vanhimmasta kaupungista. Savonlinnan historia alkaa jo vuodesta 1475 kun Olavinlinna perustettiin. Seutu oli tuolloin melko harvoin asuttua, mutta sotilaallisesti merkittävää, sillä sitä halkoi Pähkinäsaaren rauhassa määritelty rajalinja, jota Venäjä nyt uhkasi, ja jota puolustamaan Olavinlinna rakennettiin. Olavinlinnaa ei rakennettu turhaan, vaan se toimi tärkeänä puolustuslinnakkeena ja sotilastukikohtana aina vuoteen 1847 asti. Nykyisin Olavinlinna on kaikkien tuntema, suosittu matkailukohde, jossa on myös vuodesta 1967 alkaen järjestetty jokakesäiset Savonlinnan Oopperajuhlat.

Linnan myötä Savonlinnan asutus kehittyi ja kasvoi, ja Savonlinnasta tuli kaupunki vuonna 1639. Sahateollisuuden nousu, Saimaan kanavan aukaiseminen ja uusi rautatie vauhdittivat kaupungin kasvua 1700-1800-luvulla. Savonlinnasta kasvoi 1900-luvun alkuun mennessä Saimaan laivaliikenteen keskus, sekä yksi Suomen vanhimmista matkailukaupungeista. Vuosisadan taitteessa perustettu Olavin kylpylaitos nimittäin alkoi houkutella matkailijoita aina Pietarista asti uutta rautatietä pitkin. 

Savonlinnalla on siis pitkä ja vaiheikas historia, josta kaupunki on syystä ylpeä. Tänä päivänä se on tunnettu kulttuuri- ja matkailukaupunki joka sijaitsee Savon sydämessä, keskellä Saimaan kauneinta luontoa ja järvimaisemaa, ja joka toivottaa vuosittain tervetulleeksi jopa puoli miljoonaa matkailijaa. Olavinlinnan ja hengästyttävän kauniin luonnon lisäksi matkailijoita kiinnostaa muun muassa Kerimäellä sijaitseva, maailman suurin puukirkko, Punkaharjulla sijaitseva metsämuseo Lusto sekä Hotelli Punkaharju. Riihisaaressa on sijainnut aina Olavinlinnan toiminnan aikana erilaisia varastoja sekä huoltorakennuksia ja majoituspaikkoja. Nykyään siellä sijaitsevat Savonlinnan maakuntamuseo ja matkailu- ja retkeilyinfo sekä Saimaan luonto- ja museokeskus.

Liikenneyhteydet Savonlinnaan ja sieltä muualle Suomeen hoituvat niin maanteitse, rautateitse kuin lentäen Helsingistä Savonlinnan lentoasemalle tai Savonlinnan pohjoisosia lähellä olevalle Joensuun lentoasemalle. Kesäaikaan Savonlinnaan pääsee myös vesiteitse M/S Puijolla Kuopiosta Saimaata pitkin risteillen. Alueella sijaitsee myös henkeäsalpaavan kaunis Punkaharju, jonka läpi ajeleminen kesäaikaan on kokemus jo itsessään. Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistot sijaitsevat Savonlinnan alueella tarjoillen luontoelämyksiä niin paikallisille kuin matkailijoille ympäri vuoden. Ja Savonlinna on upea myös talvella. Seudulla voi harrastaa lähes mitä talvilajeja tahansa aina laskettelusta ja hiihdosta retkiluisteluun, moottorikelkkailuun, lumikenkäilyyn ja avantouintiin.

Asuminen Savonlinnassa tarkoittaa viihtyisää ja ekologista sekä huokeaa asumista luonnon ympäröimänä, mutta samalla toimivien palveluiden äärellä. Viehättävästä asuinympäristöstä huolimatta Savonlinnan väestönkehitys on ollut laskusuhdanteinen koko 2000-luvun ajan. Työpaikkoja sijaitsee paljon matkailualalla sekä jonkin verran metsäteollisuuden koneiden valmistuksessa sekä puunjalostuksessa, mutta Savonlinna kokee silti vuosi toisensa perään muuttotappiota, sillä työ- ja opiskelupaikkojen perässä lähdetään muualle Suomeen. Erityisesti opettajankoulutuksen lakkauttaminen kaupungissa teki suuren loven sen väestömäärään. 

Savonlinnassa voi tänä päivänä opiskella korkeakoulutasolla Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun XAMKin kampuksella, jossa opiskelee noin 800 opiskelijaa. Opintoja voi suorittaa myös ammattiopisto SAMIedussa, jossa opiskelee noin 1600 opiskelijaa ammatilliseen tutkintoon. Opiskelijalle Savonlinna on kompakti ja edullinen kaupunki, missä välimatkat ovat lyhyet ja asuminen huokeaa.

Savonlinna haluaa houkutella kaupunkiin koulutettua työvoimaa, joka jäisi kaupunkiin ja perustaisi perheen. Asumiselle on paljon kiinnostavia vaihtoehtoja, ja ympäröivä luonto kutsuu rauhallisempaan elämänrytmiin. Jos sinua kiinnostaa Savonlinna asuinpaikkana ja etsit vuokra-asuntoa Savonlinnasta, olet oikeassa paikassa. Tutustu rauhassa kaupunkiin ja sen vuokrattaviin asuntoihin, ja löydä oma tuleva vuokrakotisi Savonlinnasta. 

Vapaat vuokra-asunnot Savonlinnassa 

Vapautuvien vuokra-asuntojen ominaisuudet ja hinnat Savonlinnan seudulla ovat hyvin vaihtelevia. Yksi syy on se, että asuntoja ei tarjota vuokralle valtavasti. Hyvällä tuurilla voit löytää vuokra-asunnon mielettömällä sijainnilla läheltä rantaa, erittäin kohtuulliseen hintaan. Jos taas olet liikkeellä myöhään ja kiireessä, voi olla, että valikoima on suppeampi. Jos vapaat vuokra-asunnot Savonlinnassa kiinnostavat, kannattaa alkaa seurata vuokramarkkinoita hyvin aikaisessa vaiheessa. 

Kun olet mahdollisimman ajoissa liikkeellä, on sinulla enemmän aikaa seurata Savonlinnan vapautuvia vuokra-asuntoja. Ja kun oma budjettisi ja muut asunnon kriteerit ovat selvillä, voit tarvittaessa reagoida hyvinkin nopeasti, mikäli tarpeitasi vastaavia vuokra-asuntoja ilmoitetaan vapautuvaksi. Jos muutto Savonlinnaan tai kaupungin sisällä on suunnitelmissa, kannattaa kirjautua AsuntoVahtiimme vaikka jo tänään. Kun olet kirjannut oman vuokra-asuntosi toiveominaisuudet, tämän jälkeen vahti tarkkailee Savonlinnan vapautuvia vuokra-asuntoja puolestasi ja ilmoittaa sähköpostitse kun toiveitasi vastaavia vuokrakoteja ilmoitetaan palveluumme. Näin saat tiedon vapautuvista asunnoista ensimmäisten joukossa.

Vuokrakodit Savonlinnassa eri budjeteille

Kun olet aloittamassa vuokra-asunnon etsintää, kannattaa määritellä oma asumisen budjetti etukäteen sekä muutkin kriteerit, joita vuokrakodiltasi edellytät, ominaisuudet, jotka ovat mielestäsi välttämättömiä, ja ominaisuudet, jotka olisivat mieleisiä, mutta eivät aivan pakollisia. Tällöin sopivan vuokra-asunnon tullessa vastaan voit tehdä päätöksen vuokraamisesta nopeastikin.

Suurin osa Savonlinnan vuokrattavista asunnoista sijaitsee keskustan alueella. Ydinkeskustan vuokra-asunnot ovat yleisesti halutuimpia ja samalla myös kalleimpia. Tarjonnassa ja hinnoissa on kuitenkin hajontaa, ja koska asuntoja on tarjolla melko vähän, on suurten linjojen vetäminen asuntojen hinnoista haastavampaa kuin suurten kaupunkien kohdalla. 

Vuokrayksiö Savonlinnasta irtoaa tyypillisimmin 350-450 euron hintaluokassa, mutta joskus kohdalle voi sattua jopa alle 300 euron tai yli 500 euron vuokrattava yksiö - joskin nämä ovat harvinaisempia. Kaksio lähtee vuokralle Savonlinnassa noin 450-550 euron hintaan, jälleen poikkeuksien kera niin yläkanttiin kuin alakanttiin. 3h+k Savonlinnassa on vuokrahinnaltaan yleisimmin 500-600 euroa, mutta voit löytää kolmion myös huomattavasti edullisemmin, tai huomattavasti kalliimpaan hintaan, jos kyseessä on esimerkiksi ainutlaatuisella sijainnilla oleva, juuri remontoitu asunto.

Vuokra-asumisen budjettia määriteltäessä kannattaa varautua myös siihen, että jos tarpeesi asunnolle on vain lyhytaikaiseen vuokraukseen, saat varautua maksamaan korkeampaa vuokraa kuin pidempiaikaisista vuokrasopimuksista. Tämä on kuitenkin täysin ymmärrettävää, sillä vuokranantajalle koituu huomattavasti enemmän kuluja vuositasolla, mitä useammin vuokralainen vaihtuu ja mitä useammin hän joutuu etsimään uutta vuokralaista tai siivoamaan asuntoa vuokralaisten välillä. 

Yleensä vastaremontoidut asunnot vuokrataan kalliimpaan hintaan, kun taas asunnon huono kunto on peruste pyytää alhaisempaa vuokraa. Vuokra-asuntoilmoitusten kuvat kertovat osan totuudesta mitä tulee asunnon kuntoon, mutta yritä kuitenkin päästä tutustumaan asuntoon itse paikan päälle, ettei asunto tuota pettymystä sinulle jos näet sen ensi kertaa vasta vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen. 

Vuokra-asunto Savonlinnasta juuri sinun tarpeisiisi 

Vapautuvia vuokra-asuntoja Savonlinnasta etsiessä huomaat nopeasti, että kaikkein eniten vuokralle tarjotaan kerrostaloasuntoja. Vuokrayksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat asuntotarjonnassa edustettuina melko tasaväkisesti. Vaikka kerrostaloasunto ei olisi sinun ykkösvalintasi, voit Savonlinnassa löytää kerrostaloasunnon luonnon keskeltä, läheltä Saimaan rantoja ja ulkoilureittejä. Jos sinua sen sijaan kiinnostavat muut asumismuodot, kuten vuokrattavat omakotitalot, luhtitalot, paritalot tai rivitalot, voit kyllä löytää toiveidesi mukaisen kodin, mutta voi olla että sinun tulee varata hieman kauemmin aikaa sen etsintään. 

Jos et tunne Savonlinnaa entuudestaan, on vuokra-asuntoa valitessa hyvä selvittää, millaiset liikenneyhteydet tulevasta kodista on mahdolliseen opiskelu- tai työpaikkaan. Käytätkö omaa autoa liikkumiseen, vai toivotko taittavasi työmatkat joko kävellen tai pyörällä, tai mahdollisesti julkisen liikenteen keinoin? Millaista asumisympäristöä toivot tulevalta vuokrakodiltasi? Asunnon sijainti on yksi tärkeimmistä kriteereistä vuokra-asuntoa valitessa - sitä on huomattavasti vaikeampi muuttaa kuin vaikkapa sisustusta. 

Onko oma piha, terassi tai parveke sinulle tärkeä vuokra-asunnon ominaisuus? Viimeisimpiä löytyy useammista kerrostaloasunnoista, mutta jos halajat pihaa tai terassia, on katse käännettävä omakotitalojen tai rivitalojen suuntaan. Toisinaan kerrostalojen taloyhtiöillä on myös viihtyisiä ja hyvin hoidettuja sisäpihoja, jotka helpottavat pihankaipuuta tai korvaavat puuttuvan parvekkeen, kun aamukahvit voi hörppiä vehreällä sisäpihalla. Jos olet onnekas, Savonlinnasta voit tosi löytää myös esimerkiksi hyväkuntoisen vuokrakaksion rannan välittömästä läheisyydestä, saunalla, parvekkeella ja järvinäköalalla varustettuna. 

Entäpä sauna, miten tärkeä elementti asunnossasi se on? Jos etsit saunallista vuokra-asuntoa, voit joutua jatkamaan etsintöjä pidempään, sillä asunnot saunalla ovat hieman harvinaisempia. Usein kuitenkin kerrostalossa on yleinen sauna, josta kuka tahansa voi varata saunavuoron, ja saunaan päästäkseen tulee korkeintaan hiipiä toiseen rappuun - joten jos asunnossa ei ole saunaa, on taloyhtiön sauna melko hyvä korvike. Savonlinnan taloyhtiöt ovat siitä mainioita, että monet niistä sijaitsevat hyvin lähellä Saimaan rantoja. Onnekkaille voi siis käydä niin, että vuokra-asunto löytyy taloyhtiöstä, jolla on oma ranta. Mitä tulee luontoon ja vesistöihin, Savonlinnassa mahdollisuudet alkavat monesti suoraan kotiovelta.

Opiskelija-asunnot Savonlinnassa

Savonlinna ei ole ollut enää yliopistokaupunki sen jälkeen kun OKL:n kampus lähti kaupungista, mutta siellä on eläväinen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampus, jossa on vuosittain opiskelijoita noin 800. XAMK:ssa voi opiskella muun muassa insinööriksi, sairaanhoito- ja sosiaalialalla sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä tutkintoja kuten fysioterapeutin ja jalkahoitajan tutkintoja. Sen lisäksi Savonlinnassa on erittäin laaja-alainen ammattiopisto SAMIedu, jossa opiskelee vuosittain jopa kaksinkertainen määrä opiskelijoita erilaisiin ammattitutkintoihin aina metsäalasta isännöintiin ja kauneudenhoitoalasta esitys- ja teatteritekniikkaan. 

Savonlinnan opiskelija-asunnot ovat siis erityisen kysyttyjä niin ammattiopiston kuin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden keskuudessa. Savonlinnan Opiskelija-asunnot Oy välittää vuokra-asuntoja savonlinnalaisille opiskelijoille ja tarjonta on ilahduttavan laajaa ja runsasta. Jos et kuitenkaan onnistu saamaan opiskelija-asuntoa heidän valikoimastaan, kannattaa katsastaa myös muut asumisvaihtoehdot, kuten yksityiset vuokra-asunnot, joiden joukosta voit opiskelijana löytää hyvinkin huokean vuokra-asunnon hyvällä sijainnilla.

Opiskelijoita kiinnostavat usein yksiöt, ja hyvällä tuurilla vastaasi voi tulla hyvin edullinen yksiö Savonlinnasta. Kannattaa myös katsoa, mitä muita asumisvaihtoehtoja on tarjolla. Voit esimerkiksi löytää tilavan huoneen vuokralle suuremmasta asunnosta, missä vuokranantaja, yksineläjä, pariskunta tai perhe, asuu samassa huoneistossa. Tällainen ratkaisu tarjoaa enemmän tilaa ja omaa rauhaa, mutta myös juttuseuraa, ja lisäksi huokeammat vuokramenot kuin vuokrayksiössä. 

1h+k -asuntoja etsitään luonnollisesti enemmän kuin jaettuja asuntoja, mutta opiskeluaikana kimppakämppä, missä yhteiset tilat jaetaan ja jokaisella on oma yksityinen huoneensa, on myös usein mukavan sosiaalinen ratkaisu asumiseen. Kimppakämpän vuokra on usein edullisempi kuin yksiön tai kaksion, ja vuokra-asunto jaetaan yhden tai useamman kämppäkaverin kanssa. Kimppa- tai kommuuniasuminen voi parhaimmillaan olla todella leppoisa ja kukkarolle ystävällinen tapa asua ja viettää opiskeluaikaa.

Soluasunto on myös monen opiskelijan asumisratkaisu. Soluasunnot on varta vasten suunniteltu yhteisasumiseen siten, että jokaisella asukkaalla on oma, lukollinen huoneensa, mutta keittiötilat ja mahdollisesti kylpyhuone ovat kaikille yhteiset. Opiskelijoita kiinnostavat myös kalustetut asunnot, joissa voi säästää ison summan rahaa, kun tiukasta opiskelijan budjetista ei tarvitse lohkaista ylimääräistä rahaa asunnon kalustamiseen.

Kun savonlinnalainen korkeakouluopiskelija lähtee opiskelijavaihtoon tai työharjoitteluun ulkomaille, saattaa hän alivuokrata asuntonsa siksi ajaksi. Tällöin uudella opiskelijalla, joka etsii vuokrattavia asuntoja Savonlinnasta, on mahdollisuus alivuokrata tällainen asunto. Vaikka kyseessä on tällöin vain lyhytaikainen vuokra-asunto, on se kuitenkin parempi ratkaisu kuin olla ilman asuntoa. Usein tällainen asunto vuokrataan myös kalustettuna, joten opiskelijalla on mahdollisuus säästää pitkä penni. 

Suosittelemme kaikkia opiskelija-asuntoja Savonlinnasta metsästäviä kirjautumaan AsuntoVahtiin, joka seuraa vapautuvia vuokra-asuntoja puolestasi. Saat heti sähköpostitse tiedon, kun hakuehtojasi vastaavia vuokra-asuntoja ilmoitetaan palveluumme. Onnea asunnon etsintään!

Oma asunto vuokralle Savonlinnassa

Oman asunnon vuokraaminen Savonlinnassa on hyvä idea, jos itse olet lähdössä esimerkiksi työkomennukselle tai opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, tai yksinkertaisesti olet vaihtamassa suurempaan asuntoon Savonlinnan sisällä. Kun otetaan huomioon, että kaupungin väkiluku on ollut jo pitkään laskusuhdanteinen, kannattaa sinun varautua siihen, että vuokralaisen etsintä voi kestää hieman pidempään. 

Oman asunnon vuokraus kaupunkiin muuttavalle opiskelijalle on usein kannattava vaihtoehto, sillä ammattikorkeakouluopinnot kestävät yleensä ainakin kolme vuotta, ja pitkäaikaiseen vuokraukseen tarkoitettu asunto on opiskelijalle helpotus. Jos opiskelija ei löydä Savonlinnasta työ- tai harjoittelupaikkaa kesäksi, saattaa hän kuitenkin joutua luopumaan asunnosta siksi aikaa tai etsimään asuntoon alivuokralaisen. 

Lyhytaikaiset vuokra-asunnot ovat myös kysyttyjä erilaisiin elämäntilanteisiin. Kaikille voi tulla eteen tilanteita, kuten oman kodin kylpyhuoneremontti, putkiremontti, vesivahinko tai muu elämäntilanteen muutos, jolloin tarvitaan väliaikainen vuokra-asunto. Tällöin olet hyvässä asemassa vuokranantajana, jos pystyt tarjoamaan kiireellisessä vuokra-asunnon tarpeessa olevalle heti vapaan vuokra-asunnon Savonlinnan seudulla lyhyemmäksi vuokra-ajaksi. 

Usein vuokrasuhteen alussa solmitaan määräaikainen vuokrasopimus, joka vuoden vuokra-ajan jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Vuokralaista saattaa kuitenkin kiinnostaa toistaiseksi voimassaoleva sopimus, mikäli hän epäilee, että ei tule viipymään asunnossa vuoden määräaikaa. Vuokranantajana sinä päätät, millaisen sopimuksen haluat tehdä. Joskus joustaminen sopimusehdoissa takaa nopeamman asunnon vuokrauksen. Muista myös vuokralaisen luottotietojen tarkastus. Jos vuokralaisella on edellisessä elämässään maksuhäiriö, on syytä selvittää, minkä suuruinen se on ollut, mistä se on johtunut, ja mikä on tilanne tänä päivänä. Oman asunnon vuokraaminen vaatii vuokranantajalta päätöksiä, kärsivällisyyttä ja tervettä harkintaa. 

Löydä vuokra-asunto Savonlinnan alueelta

Savonlinnan taajamia ovat Savonlinnan keskustataajama, Kerimäen kirkonkylä, entisen Punkaharjun kunnan keskus Punkasalmi, Savonrannan kirkonkylä, Anttola sekä Tuunaansaari. Savonlinnan väestö on keskittynyt näistä kaikkein eniten kolmeen ensimmäiseen taajamaan, joista keskustataajama on kaikkein suosituinta asuinaluetta. Keskustassa asuminen on kuitenkin hyvin leppoisaa ja luonnonläheistä - järvimaisemat siintävät talojen ja puiden takaa monesta paikasta, eivätkä liikenneruuhkat häiritse menoa. Palvelut ovat lähellä, mutta niin on myös luonto.

Savonlinnan keskustataajamassa asuukin kaupungin asukkaista lähes kaksi kolmasosaa. Keskustan länsiosissa sijaitsevat muun muassa kaupunginosat Heikinpohja, Hernemäki, Savola, Talvisalo ja Jukolansalo. Keskustan länsipuolella sijaitsevat myös Savonlinnan pääterveysasema sekä keskussairaala. Keskustan itäpuolen kaupunginosia ovat muun muassa Pääskylahti, Kyrönniemi, Inkerinkylä, Nojanmaa, Miekkoniemi, Mertala, Pääskylä ja Viuhonmäki.

Punkasalmen asukkaat saavat nauttia erittäin luonnonläheisestä asumisesta peruspalveluiden äärellä, sekä myös rautatieyhteydestä Savonlinnan keskustaan. Punkaharjulla sijaitsee myös Metsä Woodin Punkaharjun paperitehdas, joka on merkittävä työllistäjä alueella. Kerimäen taajamasta löytyvät myös peruspalvelut, ja Kerimäen asukkaat saavat nauttia kirkasvetisen Puruveden läheisyydestä. Maailman suurin puukirkko tuo vuosittain runsaasti matkailijoita Kerimäelle. Savonlinnan keskustasta koilliseen sijaitsevassa Savonrannassa on myös asukkaille omat peruspalvelut. Siellä sijaitsee muun muassa vuolukivitakkoja valmistava Polarstone Oy. 

Etsitpä vuokrattavaa asuntoa sitten Savonlinnan keskustan palvelujen ääreltä tai lähempää luontoa ja Saimaan rantoja, vuokra-asunnon etsinnässä auttaa AsuntoVahti, joka seuraa vapautuvia vuokra-asuntoja puolestasi ja lähettää sähköpostin heti sopivien kohteiden ilmaantuessa palveluumme. Tervetuloa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopiva vuokra-asunto Savonlinnasta!

{"slug":"savonlinna","title":"Savonlinna"}
savonlinna
×

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

Klikkaa tästä

Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Odota hetki... Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI
Haluatko saada ilmoituksen uusista kohteista?

67% kodin löytäneistä on rekisteröinyt Vuokravahdin

KYLLÄ KIITOS - REKISTERÖI VUOKRAVAHTI